sheeney
Fanka BB :)
A my niedawno wrocilismy z wizyty kontrolnej u lekarza.Synek wazy 7930g i ma 68cm i oczywiscie nie obylo sie bez wkurzenia na lekarza.Jak zwykle nic nam nie pomogl,dal tylko nazwe jakies nowej masci na te pachwinki i zobaczymy.
:-(
Pozniej wpadlismy jeszcze do urzedu w sprawie pieniazkow na synka(tu na kazde dziecko do ukonczenia 18roku zycia dostaje sie co miesiac pieniazki) wczesniej jakos nie bylo kiedy i oczywiscie tam tez w zaleznosci na kogo sie trafi kazdy mowi co innego.No ale wzielismy paiery teraz tylko wypelnic odeslac i z glowy:-):-)
Wczoraj w ramach mojego zlego samopoczucia pojechalismy na ryby i swieze powietrze troche mi pomoglo.W najblizszym czasie Tomek chce mnie wyslac na rower i/lub na zakupy w ramach odreagowania..ale nie wiem czy to cos mi pomoze:-(
:-(Pozniej wpadlismy jeszcze do urzedu w sprawie pieniazkow na synka(tu na kazde dziecko do ukonczenia 18roku zycia dostaje sie co miesiac pieniazki) wczesniej jakos nie bylo kiedy i oczywiscie tam tez w zaleznosci na kogo sie trafi kazdy mowi co innego.No ale wzielismy paiery teraz tylko wypelnic odeslac i z glowy:-):-)
Wczoraj w ramach mojego zlego samopoczucia pojechalismy na ryby i swieze powietrze troche mi pomoglo.W najblizszym czasie Tomek chce mnie wyslac na rower i/lub na zakupy w ramach odreagowania..ale nie wiem czy to cos mi pomoze:-(
uwierz, pomaga :-)