Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziulcia ślicznie Twoja Leane je, 250 na obiadek, super! choć przyznać musze że i u nas porcje coraz większe, Isia rozsmakowała sie w "dorosłym" jedzeniu
a jak mała budzi Ci sie o 5.30 to po flaszce usypia od razu? bo ja powoli mam ochote małą zamknąć w szafie na noc..najpierw budziła sie o 7.00 to były piekne czasy! później nagle, z dnia na dziń zaczeła o 6.00 a teraz od tygodnia wstaje 5.30!!! i to z zegarkiem w ręku
oczywiście niezmiernie mnie to cieszy :] na razie ją ignoruje, jak peryskop zrobi to udaje że śpie, najwcześniej pokazuje sie jej o 6.00 a butla i tak nie wcześniej niż 6.30 więc łaj, łaj ona tak wcześnie wstaje??? buuuuu.....
mała mi co tam smutasku? podziel sie
a jak mała budzi Ci sie o 5.30 to po flaszce usypia od razu? bo ja powoli mam ochote małą zamknąć w szafie na noc..najpierw budziła sie o 7.00 to były piekne czasy! później nagle, z dnia na dziń zaczeła o 6.00 a teraz od tygodnia wstaje 5.30!!! i to z zegarkiem w ręku
oczywiście niezmiernie mnie to cieszy :] na razie ją ignoruje, jak peryskop zrobi to udaje że śpie, najwcześniej pokazuje sie jej o 6.00 a butla i tak nie wcześniej niż 6.30 więc łaj, łaj ona tak wcześnie wstaje??? buuuuu.....mała mi co tam smutasku? podziel sie