kasia33 dzieki dzieki na odprawie siedziałam normalnie zielona i nic nie kumałam normalnie jak by w obcym jezyku rozmawiali ale tak od polowy jak zaczełam to juz ten sam jezyk
Życze zdrowka
Ida nie wiem bo nie moze miec komorki i ma ja w domu. Cokolwiek jak wiem to dlatego ze taki jego przyjaciej dzwoni i pisze i cos powie bobył u niego i sam załatwia papery zreszta ma zone rosjanke i 2 letniego syna a dodatkowo Alisa jest w ciazy.Ale ona mieszka ciagle z nim jedynie do rosji jezdzi na sesje.
Alicja, kania,aniawa,makuc,kasia,sarisa.natolin,dobranocka,emiliab, mamaagsi. dzieki tak juz 8 miesiecy. jak kogos pominełamto sory.
troche was nagoniłam a reste zaraz. Dzien minał jak szalony:ksiazka wcianełam wiec podrozy nie poczułam , odprawa, herbtka, rozne podania w kadrach m.in dwa dni płatne opieki, godzinne wyjscie wczesniej, potem robota i myk 14,30. Obiadek domowy ja marzenie. Niunia zero płaczu z babcia dzis chodzi juz w kojcu bez trzymania czasem sie asekuruje. Na moj widok zero radosci. Widze ze moge dla niej nie istniec. Wziełam ja na spacerek to przespała. I tak mija tatus juz poczyna rzady wiec mała awanturka i sobie poszedł. No bo albo TV albo komputer. Wiec na moje stwierdenie bo co to sie wyniosł. W sumie do 26lat musiałam byc o 22 w domu bo pozniej to juz ladacznice. To wziełam torby i powiedziałam papa
Jejku jak ja wytrzymam chyba sie potne wczeniej. Oby do piatku do 15 i niunia w wozek i do siebie