reklama

Październikowe Mamy 2010

IDA: działam, działam. A boli to, że ja pierdziu. Za to D. ma radochę bo bez bluzki chodzę :D
DZIULKA: ja też desperadosa właśnie w siebie wtłaczam (czy takie zachowania można już nazwać alkoholizmem?)
:D

reklama
kasia33 dzieki dzieki na odprawie siedziałam normalnie zielona i nic nie kumałam normalnie jak by w obcym jezyku rozmawiali ale tak od polowy jak zaczełam to juz ten sam jezyk
Życze zdrowka

Ida nie wiem bo nie moze miec komorki i ma ja w domu. Cokolwiek jak wiem to dlatego ze taki jego przyjaciej dzwoni i pisze i cos powie bobył u niego i sam załatwia papery zreszta ma zone rosjanke i 2 letniego syna a dodatkowo Alisa jest w ciazy.Ale ona mieszka ciagle z nim jedynie do rosji jezdzi na sesje.

Alicja, kania,aniawa,makuc,kasia,sarisa.natolin,dobranocka,emiliab, mamaagsi. dzieki tak juz 8 miesiecy. jak kogos pominełamto sory.

troche was nagoniłam a reste zaraz. Dzien minał jak szalony:ksiazka wcianełam wiec podrozy nie poczułam , odprawa, herbtka, rozne podania w kadrach m.in dwa dni płatne opieki, godzinne wyjscie wczesniej, potem robota i myk 14,30. Obiadek domowy ja marzenie. Niunia zero płaczu z babcia dzis chodzi juz w kojcu bez trzymania czasem sie asekuruje. Na moj widok zero radosci. Widze ze moge dla niej nie istniec. Wziełam ja na spacerek to przespała. I tak mija tatus juz poczyna rzady wiec mała awanturka i sobie poszedł. No bo albo TV albo komputer. Wiec na moje stwierdenie bo co to sie wyniosł. W sumie do 26lat musiałam byc o 22 w domu bo pozniej to juz ladacznice. To wziełam torby i powiedziałam papa

Jejku jak ja wytrzymam chyba sie potne wczeniej. Oby do piatku do 15 i niunia w wozek i do siebie

eee no to masz slaba glowizne:))) ja zaraz zobacze dno butelki i chyba za mezusiowy egzemplarz sie wezme bo nic mnie nie rusza:D

a na lekcje...sciagnij z neta gotowce i z glowy

To nie takie proste niestety... a dno to ja już dawno zobaczyłam. Szkoda, że nie mam więcej:) ciekawe jakie wtedy glupoty bym na zajęcia powymyślała :rofl2: co do męza to może i ja się za mojego wezmę :confused: eee tam - wolę BB :-p

ja za mojego sie nei wezme bo:
1- odpadl obok mnie zmeczony jak cholera
2- przez morze czerwone nei przeplynie wiec ewentualny gwalt na mezusiu mam z glowy:)))

Hej dziewczynki,

jestem po dluzszej przerwie. Maz dzis wrocil do Edi, my z Paffciem u mojej Mamy na posterunku tkwimy.

Smutasom mowie SMILE, a przynajmniej probujcie. Tule!!!

Sheeney - jestem w PL od pond miesiaca i powiem Ci tak: kocham moj kraj i moja rodzine oraz moich przyjaciol, znajomych...ale BARDZO ciezko sie tu zyje. Jak sie nie zarabia duzej kasy, to zycie zaczyna zakrawac na groteske...walke o byt albo zwykla wegetacje. Jestem zszokowana cenami i ogolna drozyzna wszedzie. Dzis kupilam Bebilon 2 i zaplacilam za opakowanie w Biedronce prawie 39 zlotych. Jedno opakowanie idzie mi na tydzien. W Edi to samo mleko jest polowe tansze, a zarobki 5 razy wyzsze. Jakis KOSMOS tu jest!!!!!
Nie wiem, dziewczyny jak Wy dajecie rade. Podziwiam Was.

Ja dzis wydudlilam Piffko miodowe, niepasteryzowane. Mniam. :-)

DZIULKA: jak to sie mawia "dobry marynarz i przez morze czerwone przepłynie" (czy jakos tak :D)
ONESMILE: niestety zycie w PL dla większości równoznaczne jest z wegetacja. Dla tego tak dużo osob woli wyjechać i mieszkac gdzieś, gdzie zarobki pozwalają na utrzymanie godnego standardu zycia... ech... :( gdybym miała więcej odwagi to też bym wyjachała.

reklama
ONESMILE we FR tez rozowo nie mam ale to co zarobie jak wroce do pracy pozwoli mi godnie zyc bez szalenstw ale nie musze odmawiac sobie towaru z wyzszej polki a i odlozyc sie troche da. a w PL to serio przegiecie!! mam sasiadke ktora sie rozwiodla bo chlop ja kantem puscil po 30 latach i wpakowal w dlugi. na jej rente wsiadl komornik i 130 zl co miesiac placi dlugi za meza, na zycie i oplaty zostaje jej 430 zl! a sam czynsz 480 jest! i co? polskie panstwo ma to w dupie!! gdyby nie jej corka ktora pracuje i z nia mieszka jeszcze ( hajta sie w sierpniu) i druga corka ktora wysyla im funty z Angli co miesiac to by pozstalo jej sie powiesic!!!! i czy ktos tym sie rpzejmuje ze kobita niedosc ze ma gowniana rente to jeszcze z niej zabieraja na komornika i teoretycznie nie ma nawet na czynsz??????????? to jest jakis absurd!!! co to kurde za kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!! zeby wyzyc jakos to codziennie ta sasiadka chodzi do kosciola po zupe do termosu bo charytatywnie tam gotuja. masakra!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry