R
rysia85
Gość
Witam wieczornie:-)
Kolejny dzień maratonu w szkole zaliczony-jeszcze tylko jutro i spokój na 3 tyg
;-):-)Miłosz w czasie mojego edukatejszyn był z moją mamą i z M i obydwoje padnięci...hihi pierwszy raz widziałam w ich oczach podziw co do mojej osoby że daje sobie tak radę z moim cyborgiem (a nie ukrywam że mój Młody do grzecznych dzieciaczków się nie zalicza) na codzień i do tego mam w "miarę" ogarnięty dom itp
:-)Przepraszam że wszystkim tym którym bym chciała poodpisywać tego nie zrobię ale mój mózg (albo jego pozostałość;-))na to nie pozwala i dzisiaj nie chce już ze mną współpracować...mimo wszystko wszystkim "spadająco-fruwającym" dzieciaczkom jak najmniej guzów (Amelce Beti oraz Filipkowi Frogg) oraz "latającym" mamusiom (Strip) jak najmniej takich lotów;-)
Chorowitkom (Mai Cass) zdrówka i by wszystkie choroby poszły akysz:-)Idzie ciepiącej na "niedowład" karku życzę "władu" karku;-):-)Aniawa Tobie życzę wzorowego i posłusznego chłopa;-):-)A mamiegusi i elusi życzę apetytu dla ich księżniczek:-)Przylaszczka łóżeczka świetne...życzę aby to był trafiony sposób na biznes a dzisiaj życzę udanego wypadu na noc muzeów:-)
No dobra to tyle...bo chyba za dużo już wszystkim życzę...;-):-)
Kolejny dzień maratonu w szkole zaliczony-jeszcze tylko jutro i spokój na 3 tyg
;-):-)Miłosz w czasie mojego edukatejszyn był z moją mamą i z M i obydwoje padnięci...hihi pierwszy raz widziałam w ich oczach podziw co do mojej osoby że daje sobie tak radę z moim cyborgiem (a nie ukrywam że mój Młody do grzecznych dzieciaczków się nie zalicza) na codzień i do tego mam w "miarę" ogarnięty dom itp
:-)Przepraszam że wszystkim tym którym bym chciała poodpisywać tego nie zrobię ale mój mózg (albo jego pozostałość;-))na to nie pozwala i dzisiaj nie chce już ze mną współpracować...mimo wszystko wszystkim "spadająco-fruwającym" dzieciaczkom jak najmniej guzów (Amelce Beti oraz Filipkowi Frogg) oraz "latającym" mamusiom (Strip) jak najmniej takich lotów;-)
Chorowitkom (Mai Cass) zdrówka i by wszystkie choroby poszły akysz:-)Idzie ciepiącej na "niedowład" karku życzę "władu" karku;-):-)Aniawa Tobie życzę wzorowego i posłusznego chłopa;-):-)A mamiegusi i elusi życzę apetytu dla ich księżniczek:-)Przylaszczka łóżeczka świetne...życzę aby to był trafiony sposób na biznes a dzisiaj życzę udanego wypadu na noc muzeów:-)No dobra to tyle...bo chyba za dużo już wszystkim życzę...;-):-)
Obiecał poprawę, więc zobaczymy 
Bobo-dent też dooopę pomaga
na szczęście dziąsło już bielusieńkie, więc mam nadzieję, że góra 2 dni i będzie po zawodach