reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam wieczornie:-)
Kolejny dzień maratonu w szkole zaliczony-jeszcze tylko jutro i spokój na 3 tyg:tak:;-):-)Miłosz w czasie mojego edukatejszyn był z moją mamą i z M i obydwoje padnięci...hihi pierwszy raz widziałam w ich oczach podziw co do mojej osoby że daje sobie tak radę z moim cyborgiem (a nie ukrywam że mój Młody do grzecznych dzieciaczków się nie zalicza) na codzień i do tego mam w "miarę" ogarnięty dom itp:tak::-)Przepraszam że wszystkim tym którym bym chciała poodpisywać tego nie zrobię ale mój mózg (albo jego pozostałość;-))na to nie pozwala i dzisiaj nie chce już ze mną współpracować...mimo wszystko wszystkim "spadająco-fruwającym" dzieciaczkom jak najmniej guzów (Amelce Beti oraz Filipkowi Frogg) oraz "latającym" mamusiom (Strip) jak najmniej takich lotów;-):tak:Chorowitkom (Mai Cass) zdrówka i by wszystkie choroby poszły akysz:-)Idzie ciepiącej na "niedowład" karku życzę "władu" karku;-):-)Aniawa Tobie życzę wzorowego i posłusznego chłopa;-):-)A mamiegusi i elusi życzę apetytu dla ich księżniczek:-)Przylaszczka łóżeczka świetne...życzę aby to był trafiony sposób na biznes a dzisiaj życzę udanego wypadu na noc muzeów:-)
No dobra to tyle...bo chyba za dużo już wszystkim życzę...;-):-)

reklama
halo dziewczyny

pojechalismy dzis na targi wnętrz, ale się uśmialiśmy z M. bo to jakaś porażka była, a nie wystrój wnętrz ehhh
A pozatym probuje wyszyć dla Zuzka szatkę(niestety na próbach się kończy- zawsz coś ), bo my chyba jako ostatni się chrzcimy ;) 28 maj.
Strip czytając zabolała mnie doo......a. Robiłaś prześwietlenie? mam nadzieje, że mniej boli
Iduś jak szyja kochana? mam nadzije, że już lepiej? nie lubię jak mnie szyja boli.
Aniawa oj ten niedobry małż!! Co zrobił, że tak cholender się zezłościłas. wklejaj fotki wklejaj
Dawidowe ja też chciałam dziś do zoo jechać, ale nie wyszło. I mówisz, że Laurita już tańczy ehh kurcze jak ona się pięknie rozwija
Frrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooggggggg jesteś kochana :). Przykro mi, że małż Cie w pracy takimi wieściami zasypuje i cieszę się, że Fifi jednak nie spadł.
Pszczylaszczka piękne :) łóżeczka

Edit: mój brajdak zadzwonił i zapomniałam co jeszcze :( aha chciałam się pochwalić :) 1 kucykiem heeh

Załączniki

• DSCN9679.jpg
    DSCN9679.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Sarisa z chrzcinami nie jesteście ostatni...my chrzcimy dopiero w sierpniu:tak:

Edit: Kucyk Zuzi cudny ale u takiej właścicielki inaczej by być nie mogło:-)

Idę spać bo jutro szkoła od 8 więc trzeba choć trochę naładować akumlatory...
DOBRANOC:-):-):-):-)I do usłyszenia jutro...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Elusia faktycznie cisza się zrobiła. Ooo, widzę, że rysia i sarisa też czuwają :-)

Sarisa popił sobie i może bym się tak nie wściekła, ale ostatnio kilka razy mu się zdarzyło. Nie dość, że późno wraca z pracy, to jeszcze zamiast czasami przyjechać wcześniej, siedzi i piwkuje :wściekła/y: Obiecał poprawę, więc zobaczymy :crazy:

Iduś nie rób nam tego!!!!!!!!!!!!!!

Idus oj tam oj tam, a ctrl + z nie działa ?
Aniawa no to faktycznie łobuz z niego !! ja też bym sie wkurzała, jakby siedział i pifkował. Mój na szczęście za kierownicą więc pifko to tylko w domu to może dlatego tak mu się śpieszy? hehe

Aniawa no to faktycznie łobuz z niego !! ja też bym sie wkurzała, jakby siedział i pifkował. Mój na szczęście za kierownicą więc pifko to tylko w domu to może dlatego tak mu się śpieszy? hehe

Też tak mu powiedziałam. Niestety mojego zawsze ktoś może odwieźć i rano po niego przyjechać, więc transportem się nie martwi.

Uciekam spać. DOBRANOC!!!

No Iduś już nawet sen nie będzie przyjemnością bo tak bardzo mi źle i smutno iż nie przeczytam Twojego długiego,inteligentnego,wspaniałego postu przed przytuleniem się do poduszki;-):-(:szok:Pisz jeszcze raz to z rańca będę miała motywację by choć na chwilę odpalić kompa...
Aniawa toż faktrycznie łobuz...trzymam kciuki by postanowienie poprawy zdziałało cuda...

No nic teraz to już naprawdę zmykam...buziaków 102:-)

reklama
taaa, pewnie, ja sie będę pocić i wydobywać z głębin mojego przepastnego inteligientkiego umysła zaprzepaszczone skarby a wy chrapać idziecie?!?!?!?!?!:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
za kare tylko na szybko odzyskiwane danych:
Heh co do mojego prawka, to powiem Ci że wczoraj miałam kiepski dzień na jazdach, za to dziś trochę lepiej. Wydaje mi się jednak z dnia na dzień że coraz gorzej mi idzie to wszystko i nie nadaje się do tego:-(
spoko luz!!! też tak miałam!!! to tzw przepał mózgu;) potem jest juz tylko lepiej:D ja zapierniczałam potem 120 na drodze z ograniczeniem do 90/h:DDDDD jak mnie "treser" zrypał to dopiero zwalniałam, a tak to nóżka zmęczona była i opierała sie troszke bardziej na gazie po prostu:P a za sqter nawet teraz bym zabiła!!! ale ja też widocznie pomulona jestem:P :DDDDDDDDDDDD

Dajemy jej panadol ale ilez można :cool2: Bobo-dent też dooopę pomaga :confused2: na szczęście dziąsło już bielusieńkie, więc mam nadzieję, że góra 2 dni i będzie po zawodach
wywal bobośmiecia, kup dentinoxa, silniejszy, i moze nurofen spróbuj? i żeby nie było, martwie się o dziecia nie o ciebie:PPP za karę za te przechwałki zakupowymi zdobyczami:PPP :DDDDDDDDDDDD

no i co? nie chce mi sie już pisać, jak to fryzjer-fumfel zjechał mojego ślubnego ze przestał o sie dbać, że cały dzień odgruzowywałam i g... z tego widać wiec chyba spierniczę dojakiejś roboty odpocznąć, i wiele innych fascynujących i frapujących tematów:P

a że nie pisałam jeszcze o tym jak mnie sie nie che jutro na tą komunię iść to napiszę teraz:
JAK MI SIE NIE CHCE NA TĄ KOMUNIE JUTRO IŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i z wieści najświeższych: mój mąż czyta książkę!!!!!!!!!!!!!!!! taką prawdziwą!!!!!!!!!!!!!!!!!! grubszą niż wyborcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewnie i tak nikt już mego intelekta dzisiaj nie doceni to spadam na inne wontki:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry