happybeti
show must go on...
makuc,pewnie,że komp lepszy
- skoro i tak nie śpisz.A co do olania schematu,to nie mogę- ja leń jestem i musze wykorzystywać każde "natchnienie" do sprzątania.Nie mówiąc juz o tym,ze
a)jak był M.,to szkoda mi było czasu na takie przyziemne sprawy jak porządki,wolałam iść z nim i Amelką na spacerek
b)W mojej szafie taki Meksyk,że chodzę w kółko w tym samym,bo inne rzeczy gdzieś na dnie leżą- pewnie czekaja mnie wspaniałe odkrycia typu"Ojej!Ale mam fajną bluzkę
)))"
c)sortowanie ubranek Amelki konieczne- ZA DUŻO MA TEGO!!!!- muszę wybrać te,co na pewno będę jej zakładać,bo utoniemy obie w jej ciuszkach- po wizycie na wsi dostała kolejne dwie ogromniaste torby ubranek po Zuzi...selekcja jest koniecznością,bo zwyczajnie nie mam miejsca.
- skoro i tak nie śpisz.A co do olania schematu,to nie mogę- ja leń jestem i musze wykorzystywać każde "natchnienie" do sprzątania.Nie mówiąc juz o tym,ze a)jak był M.,to szkoda mi było czasu na takie przyziemne sprawy jak porządki,wolałam iść z nim i Amelką na spacerek
b)W mojej szafie taki Meksyk,że chodzę w kółko w tym samym,bo inne rzeczy gdzieś na dnie leżą- pewnie czekaja mnie wspaniałe odkrycia typu"Ojej!Ale mam fajną bluzkę
c)sortowanie ubranek Amelki konieczne- ZA DUŻO MA TEGO!!!!- muszę wybrać te,co na pewno będę jej zakładać,bo utoniemy obie w jej ciuszkach- po wizycie na wsi dostała kolejne dwie ogromniaste torby ubranek po Zuzi...selekcja jest koniecznością,bo zwyczajnie nie mam miejsca.

No,bo sama Piotrkowska to chyba trochę za mało...Więc jeśli kiedyś będzie nam pisane sie spotkać,to chyba jak Wy np. nad morze gdzies blisko mnie się wybierzecie
.