kroma
Fanka BB :)
witam dziewuszki dopiero teraz, mój synuś niby lepiej ale za to ryczy ciągle, w nocy się budził z 7 razy, nawet nie pospałam, młoda mnie nie słucha jak młody płacze i jeszcze potrafi go zdzielić jak się mocno zanosi płaczem, jakiś zły dzień mają moje dzieci, musiałam na nią ryknąć rano, to aż mnie cała klatka słyszała, a teraz znowu jej się dostał opiernicz, bo mamie na złość robi, ucieka, Arka bije i zabiera mu zabawki, nie mam dziś sił, ale na szczęście śpią. Mam nadzieję że to jednodniowy incydent z Olki strony.
Strip- ty lepiej zgłoś się do lekarza, bo kość ogonowa może też pęknąć, ciotce mojej tak pękła i ta się męczyła leki brała aż w końcu wylądowała w szpitalu bo zasłabła.
pszczylaszczka- super łóżeczko , chol.. mąż to ma oko
Strip- ty lepiej zgłoś się do lekarza, bo kość ogonowa może też pęknąć, ciotce mojej tak pękła i ta się męczyła leki brała aż w końcu wylądowała w szpitalu bo zasłabła.
pszczylaszczka- super łóżeczko , chol.. mąż to ma oko

sjagon taki, że opieka 24/doba to za mało. mloda zasypia nam normalnie po 19 a wczoraj UWAGA poszła spać o 23 i budziła się co raz z mega rykiem. No i od rana dzisiaj tez nic tylko marudanie i płacz krokodylimi łzami. Dajemy jej panadol ale ilez można
Bobo-dent też dooopę pomaga
na szczęście dziąsło już bielusieńkie, więc mam nadzieję, że góra 2 dni i będzie po zawodach
zdrówka! zdrówka! zdrówka dla Twojej pociechy i oby szybko minęło! :*
,a wtedy na pewno będe chciała spotkac sie z Toba i Sariską
-moja juz dwie tubki Dentinoksu pożarła ,a ząb dopiero jeden na wierzchu...
zrobiliśmy w końcu porządek z jej rzeczami i za małe wynieśliśmy do piwnicy i zrobiło się luźniej w szafie:-)
to i jej poddanych tez nie ma