aniawa
Fanka BB :)
Cisza, cisza, choć pogoda byle jaka i teoretycznie wszystkie powinny siedzieć na bb :-)
Z ciuchami (i nie tylko) to ja jestem typ chomika. Trzymam wszystko latami. Szafa pęka w szwach a ja i tak nie mam w czym chodzić. Jakiś czas temu zmusiłam się do wywalenia kilku reklamówek. Niestety powinnam wynieść o wiele więcej. Zresztą w związku z moim upodobaniem do ubrań dzieci też mają ich mnóstwo. Córka ma wypełnioną po brzegi swoimi ubrankami całą zabudowaną szafę (2,90m szeroka)
Z ciuchami (i nie tylko) to ja jestem typ chomika. Trzymam wszystko latami. Szafa pęka w szwach a ja i tak nie mam w czym chodzić. Jakiś czas temu zmusiłam się do wywalenia kilku reklamówek. Niestety powinnam wynieść o wiele więcej. Zresztą w związku z moim upodobaniem do ubrań dzieci też mają ich mnóstwo. Córka ma wypełnioną po brzegi swoimi ubrankami całą zabudowaną szafę (2,90m szeroka)

)ale też wyznaje zasadę że w czymś przez dłuższy czas nie chodzę to trzeba się tego pozbyć i tak robię (worki co jakiś czas oddaje ciotecznej siostrze):-)
.chyba wystarczy,nie?A ja powoli zbieram sie do pacyfikacji swojej.Wymęczyłąm ją na łóżku i podłodze,a teraz czas powoli szykowac butle i kąpiel i wreeeszcie błogi spokój- do jutra,bo nocnych pobudek nie liczę;P.