Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Usunęłam,napisałam jeszcze raz,zrobiłam podgląd wiadomości-no i był. Wcisnęłam zapisz-i...duuuu.pa. Tak samo
. No to się nie dowiecie,jak spędziłam dzisiejszy dzień
.u nas też była komunia chrześnicy męża wiec nie było sensu mu marudzić że mnie się "nie ce"...ale jakoś przeżyłam:-)jak nie padnę kinolem na klawiature to zapodam jakieś zdj mojej principeskiIduś - nie jesteś sama my też jutro na komunie idziemyi to w dodatku na 9 rano (nie wiem jak my do tego czasu się wyszykujemy i z domku wyjdziemy) do chrześniaka mojego męża więc trza być i tyle
![]()

a wiec mój zaczał wczoraj czytać ksiażkę "Ukarana" Vanessy Steel (o ile dobrze pamiętam bo ZABRAŁ NA NOCKĘ!!!) - to jest ksiażka z serii "pisane przez życie", ostrzegam: tylko dla ludziów o mocnych nerwach, bo mi samej serce się krajało, ryczałam i pięści zaciskałam, ze takie rzeczy na tym swiecie się działy/dziejąI pytanko z czystej ciekawości do Ciebie i Roxi-jakiez to dzieła tak zafrapowały Waszych małżów???Mój co prawda ze słowem drukowanym problemu nie ma,ale może cosik fajnego,to mu podpowiem

wiec ctrl+z nie zadziałał, ale potem dla ciekawosci próbowałam i działał skurczysynek
"z" czy "za" - nieistotny szczegół, ważne coby w miejscu nie dreptaćIDA: nie skacz[doczytałam] ooo supermegainteligentny post *(ale nie taki długi jak jego poprzednik) jednak się pojawił. oł jeee! gratki męża intelekta
mój też czyta książki... ale w pdf na kompie ew. telefonie. To sie dopiero nazywa podążanie z duchem czasu (a może "za" tam ma być
![]()
a mój z "ksiażek" to maile czyta, wyborczą, i instrukcje obsługi (i to pobieżnie!!!) - taki to intelekciarz mi się trafił
a potem foch jak mówie ze pogadać nawet nie mamy o czym
dla mnie impreza z prawdziwego zdarzenia to wesele z orkiestra i duuużyyym parkietem, a takie posiadówy to istna stypa i tyle
troszke mi potanczyła ale niestety pokzała tylko 10 % swoich mozliwosci poniewaz ma czkawke i smoczek w buzi a i brak odpowiedniej muzyki.
Jeszcze sie pochawale ze trzymana za raczki idzie juz normalnie. Musze tylko uwazac bo ma tendencje do puszczania sie (prosze nie miec kudłatych mysli)

tylko żeby nie było że pedofilka! jakoś tak do siebie to odniosłam, chyba z braku laku

1)jak przeczytałam o myciu włosów zimna wodą to aż mnie ta pierdyknięta szyja zakłuła!!!!!!!! i nawet argument że się później błyszczą mnie nie przekona do tej "oszczędnosci" - wolę nabłyszczacza z Avonu użycMała_mi jasne, że da się spłukać szampon zimną wodą. Plus z tego taki, że włosy są błyszczące.
Idaa u mnie odwrotnie zimą było. Mojej matce zimno i zimno, a my okna otwieraliśmy, bo nie mogliśmy wytrzymać. Wg mnie niepotrzebnie opał był marnowany. Mogła się cieplej ubrać.
;-)
trochę tak, bo ja jezdem, ale % brak bo na prochach lecę a ja z tych co lepiej działaja po płynach a nie ciałach stałychi dalej cisza. Wieczorem się rozkręci mam nadzieję))

;-)ja też się bałam!!! chulernie!!! bo jak najszła mnie wizja nieprzespanej nocy bo zachciało mi się odstawiać od cycka to natychmiastowo i na zapas mnie szlag trafiał!!! ale jakos poszło! z tym że Miśka + butla = pakt o niewrogości;-)do tego mega skutecznie klepiące po pupci ręce tatusia i był git. znajdziecie jakiś myk na swoja królewnę!!!Widzę, że już coraz mniej dziewczyn karmi....ja mimo, że pracuje to nada karmię ale coraz częściej myśle o zakonczeniu...troche boję się jak niunia w nocy będzie się zachowywać bo nawet smoczka jej nie podsunę bo nie używamy(
(a może to norma a ja się jej czepiam, co?), mąż na nockę pojechał (24h na nogach, ciekawe czy choć trochę się prześpi...), i ja też w stronę kołderki podążać zaraz będę
o proszę jaki dorosłyFranek nie umie pić z niekapka,za to z normalnego kubka-owszem

;-)moja niekapek toleruje ale miłoscią nie pała do niego, natomiast ze szklaneczki jak najbardziej, tylko ze ja jak pomysle o tym wyciu przy przebieraniu w coś nie kapiącego płynami to wybieram niekapka (Aventu, jakby ktoś chciał wiedzieć
)