Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz ja na prawko miałam "ochotę " już dawno,ale wiecznie coś wypadało a teraz mąż mnie postawiał przed faktem dokonanym bo opłacił za kurs ( taki prezent) i tym sposobem chodzę sobie. Na razie wyjeździłam 13h a ma być 30h więc trochę jeszcze do egzaminu praktycznego.Ja też wolałabym z małym do południa sobie wyskoczyć autkiem na zakupy niż z mężem, bo nie lubie z nim robić zakupokow, bo popędza i popędza.mała_mi super masz z tym prawkiem,ja strasznie żałuję,że nie skończyłam kilka lat temu jak byłam na kursie,zabrało wtedy czasu i funduszy,a teraz czas by się może znalazł,za to kasa nie bardzo.No i muszę się męża prosić o podwiezienie albo grubsze zakupy w markecie,a wolałabym pojechać z małym sama.;-) A ile Ci jeszcze zostało do egzaminu praktycznego?
Mi ostatnio instruktor powiedział ze mam ciezką nogęspoko luz!!! też tak miałam!!! to tzw przepał mózgupotem jest juz tylko lepiej
ja zapierniczałam potem 120 na drodze z ograniczeniem do 90/h
DDDD jak mnie "treser" zrypał to dopiero zwalniałam, a tak to nóżka zmęczona była i opierała sie troszke bardziej na gazie po prostu
a za sqter nawet teraz bym zabiła!!! ale ja też widocznie pomulona jestem
![]()
DDDDDDDDDDD
Mała Mi,my z M. do tego Krakowa to się zbieramy jak sójka za morze- zawsze coś!!!;-)Ale kiedys na pewno (mam nadzieję,że niedługo) się wybierzemy odwiedzic nasze ukochane miasto,a wtedy na pewno będe chciała spotkac sie z Toba i Sariską
:-).