Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lolisza, mi się dzisiaj śniło że wróciłaś do bb, bez kitu!!!!!!!!!!niech mi dziecko nie zaśnie jeśli kłamię!!!

ale jak tylko skończę karmić piersią myślę że szybko to nadrobię
. Ręce mi opadają. Łazienka rozpruta, bieżącej wody nie ma większosć dnia, ciepłej w ogóle, nie ma jak sie umyć bo wanna niepodłączona a teraz jeszcze syf w kuchni i wiecznie kręcący się obcy ludzie o mieszkaniu..oczywiście syf w mieszkaniu przez to kucie totalny bo nawet nas nie uprzedzili
a na pytanie małża dlaczego kują skoro miało być już wszystko skończone (przeciez nie zdejmowałabym tych folii, nie przenosiła rzeczy do korytarza
!) to powiedzieli że "tak jakoś wyszło, że zmiana planów" wrrrr...teraz rozpruwają a w przyszłym tygodniu będą zakładać rury i zamurowywac..normalnie nie wiem śmiać sie czy płakać..nie ma sensu męczyć się tam do 10.06 wyprowadzimy sie wcześniej, jak ja mam w takich warunkach mieszkać z małym dzieckiem? małż chce juz w ten weekend sie zebrac bo mu już cierpliwosci brakuje, ja moją straciłam już dawno..aaaaaaaaaaaaaaaaaa!