reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziulka, dobre, uff to mi jeszcze nie zardzewiały ;-)

spadam do wyrka bo tak siedzieć o suchym pysku nie bede ... no to kolorowych i nie pijcie tfu nie piszcie za dużo :-p

edit: o jaką mam ładną liczbe postów, taką okrąglutką :D

haloł

jestem i ja. Happi dzieki za propozycje skorzystałam, ale zanim poszłam na spacerek to strzeliłam małej sesje- no bo wkońcu 7 miechów. Dopiero teraz się melduję, bo musiałam Zuzka wykąpać, nakarmić i uspać :), foteczki przejrzeć i troche obrobić :) i dooopiero jestem ehhh

Aha i ja witam się z nad kasztelana, bo widzę, że u nas bardzo chmielowo
Idus nasza jak płakała to wciągała butle 180ml i gdyby nie to, że poszła spać tak strasznie późno to podałabym butle, ale jak pisałam pomyślałam, że to niemożliwe, żeby była głodna i dentinox i smok zadziałały. Aha i dodam, że Zuzek też jest anty smoczkowy i uzywamy tylko jak jedziemy autem, tak nie chce no i ostatnimy czasy jak pisałam wyżej

ooooooo zapomnialam o jednym!!!!!!!!!!!!!!! SARISKA, LADYGAB, i ....zapomnialam juz kto jeszcze- gratusie z okazji okraglych miesiecznic:) i oddalam glos na ZUZKA:D 115:)
a zaraz dylam spac i dobrze ze juz piatek bo w koncu troche chlopa poogladam w domu. dzisiaj puki co nie odpadl tak jak wczoraj

po nekatrynkach mnie nie rusza:) po czeresniach...nawet ze niezle:))) wczoraj sie ich tyle nazarlam ze sokiem mi sie hepsalo:))))))) no i w koncu obejrzalam twoja foty IDUCHO na zamknietym:) a jakbym tira NESTEA wypila to bleeeeeeeeeeehhhhhhh.... nie ma to tamto! piwo lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic spindalam spac. duchota jak cholera

Iduś już są..........

edit: Makuc dzięki za info o juwenaliach ;). Mój wrócił do chatki i się pyta co to za imprezka i tak siedzimy i dumamy i pierwsza myśl juwenalia i co czytam BB i się potwierdziło :)

Ostatnia edycja:
SARISA: czyli jednak moje społeczniactwo do czegoś się przydało? ;-)

Alicja po 2h snu uznała, że blanociania dosyć na noc dzisiejszą :wściekła/y: właśnie koncert uskutecznia i juwenaliowym "artystom" konkurencję robi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry