reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka,ja też czytałam,że 2009 jest the best:tak: i zawsze polujemy na ten właśnie rocznik:-).A powiem Ci,ze kiedys piłam winko właśnie 2007 u jednego pana na południu Fr.,no i...poezja...ale on specjalnie zamawia z pewnych winnic ,no i stać go- jest sławnym artystą.A w ogóle śmiesznie było,bo zajechaliśmy z M. do niego po 24 godz. podróży,upał niesamowity,no i on pyta nas,czy się czegoś napijemy.Ja na to,że owszem,chętnie,w taki upał,po takiej jeździe.A on- "białe czy czerwone?".No,odpadłam:-D,bo ja myślałam,że jakiś napój chłodzący proponuje(dodam,że była 11 rano:))
Co do snu,to żaden koszmar,fajny był:tak:,choc nie bardzo juz pamietam fabuły.
Francuzom dziekujemy za szczepy winne dla południowej Afryki:))).

no we FR jest tak ze nieawzna pora dnia, tylko "pijemy apéro?" i wszedzie wina ile sie chce i za darmo mozna zalac pale:ppp co konczy sie przeze mnie spiewaniem hymnu francuskiego w aucie w drodze pworotnej na cale gardlo:)))

reklama
Ej,ja spać iść miałam,a tu imprezka sie rozkręca i łamię swoje żelazne zasady i piszę wieczorem:-D.
A przed chwilą smska dostałam od kumpla z dawnej pracy,kiedy wreszcie na bronka znów skoczymy...i co?Musze czekać,aż M. wróci,bo kto z Amelką będzie siedział,jak mamusia będzie zielone niepasteryzowane w "Petit ..."piła????Jak kiedys będziecie w Szczecinie- gorąco polecam tę knajpkę- piwo najpyszniejsze na świecie:tak:.I klimat jaki:)!
Ida,niech mnie broni ręka,żebym zmieniła,czekam na dalsze wieści:)))
Ale teraz już naprawdę naprawdę buźka i dobranoc Wam- bawcie sie dalej dobrze,ja rano posprzątam:tak:

ja 5ak na szybko z maruda na kolanach .roxi zobacz w tesco chytba sa teraz promocje dla dzieci
Edit:
A tu co?!!!!:szok::szok::szok:Zmowa milczenia?!!!:eek::eek::eek:
EMILIAB dzięki, ale to nie za duża promocja, zresztą ja ostatnio z babydream korzystam, myślałam, że Ty używasz pampersów, a nie?
ROXI ja byłam w tesco i w rossmanie po słoiczki dla małego.
dzięki dziewczyny, do tesco musze się wybrać ale to już chyba po wypłacie :sorry2:bo niestety zawsze tam sporą jej część zostawiam :dry: a rossmana dzisiaj zaliczyłam i jakiś specjalnych promocji nie wypatrzyłam :no: ale pampki babydreamowskie zakupione, a przekonałam się do nich dzięki wam :tak: i na próbe wziełam też chusteczki nawilżane, jakieś sensitive bezzapachowe, beti ty chyba pisałaś o chusteczkach, ale nie pamiętam jakie zachwalałaś :-(
roxi, nie "trudny" egzemplarz, tylko "wyjątkowy":-D:-D:-Dzałóżmy im spółkę "Wyjątkowe bobaski" - tak coby konkurencje zmylić nazwą:cool2:i czekam na relacje o książce!!!
1) kocham twoje posty :-D
2) przykro mi że humor nie teges i przytulam wirtualnie :tak:
3) nazwa społki bardzo mi się podoba, normalnie strzał w dziesiątke, wkońcu wyjątkowe każdy moze rozumiec jak chce ;-):-D
4) musze sama te jego książke przeczytać a potem go przepytam z treści bo on to z tych co to w gazecie tylko nagłówki czytają a jakoś szybko ostatnio mu idzie to czytanie bo już 2 rozdziały przeczytał hmm ... może on tylko strony kartkuje :dry:;-) a potem oczywiście zdam relacje na bb :tak:
5) a ja cie na nk wyczaiłam i nawet zaproszonko wysłałam i cisza :zawstydzona/y:

hmmm smaka mi narobiłyscie tym wymienianiem nazw chmielowych napojów a ja siedze ze szklaneczką nestea buuu ... i właśnie tak sobie wykombinowałam że ten mój dzisiejszy dobry humor to chyba zasługa wczorajszych piwek, więc nie ma przebacz jutro bede się relaksować i alkoholizować z wami :-p

Nie wiem jakim cudem po jednym desperadosie mam miękkie nogi. Hmm, dziwne. Póki co otworzyłam karmi, bo obawiam się, że dzięki drugiemu desperadosikowi miałabym problem z zatankowaniem młodego ;-)

aniawa, ale zebry są cool!!!!!!!!!:-D:-D:-Dallegro odpal;-)

Szukałam tam i nie znalazłam :-( Wszystko inne jest tylko nie to co potrzebuję. Zebrę znalazłam, ale w powalającej cenie- ponad 3tys. zł. "Lekkie" przegięcie jak na mój gust, choć była naprawdę ładna! Jutro poszukam w sklepach zabawkowych i ewentualnie zadzwonię do teatru czy nie mają- wypożyczyłabym o ile będzie taki strój, na dokładkę w rozmiarze córki.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry