reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ja sie tak nie bawię!!!!Taaakiego posta od 2.00 w nocy produkowałam i mi go zeżarło przez ich idiotyczny "Error database"!!!!A tak wszystkim pieknie poodpisywałam,namęczyłam się- i co????!!!Ctl+z ,oczywiście,nie zadziałał,no,bo jak!!!!:wściekła/y:
To nie będziecie miały dziś co czytać z rana...ech,zresztą,i tak się zawsze powtarzam...:-(.Tylko złożę życzenia,bo tego bym sobie nie darowała.Siódemeczkę na suwaczku ma dziś
Casperek
Miniu,wszystkiego naj dla Was i mega buziole:-).
No,a teraz idę rzucic się pod śmieciarkę:wściekła/y:.

może zacznę od tego, że zaczęłam wczoraj odpisywać, ale usnęłam
EMILIAB a ja nadal nie spróbowałam tych DADY, muszę to zrobić w końcu
MAKUC mój na to jeszcze dzisiaj się już nie nabiera, więc wolę robić jakieś dni przerwy, szczególnie, że wczoraj alko piłam jakoś na smutno... ;-/
MALA MI dobrze, że z Łukaszkiem OK
IDUŚ ja to już bym zwiała stamtąd na Twoim miejscu zanim by się zaczęło ;-)
a co do mojego męża to on się po prostu chyba martwi
tak piszecie o tych juwenaliach, a ja się chyba wybiorę ;-)
ooo, doczytałam - STRIP uwielbiam Comę, ale do Łodzi się nie wybiorę
MINIU wielkie gratki dla Was!
HAPPYBETTI, a Ty się nigdzie nie rzucaj ;-)
a czemu siedziałaś na BB o 2 w nocy??

HAPPY: właśnie, co Ty o 2 w nocy na bb robiłaś? nudzi Ci się? ;-):rofl2:
NAT: czemu na smutno? co jest?

u nmie ferajna jeszcze smacznie sobie śpi a ja już zdążyłam zjeść śniadanie, wypić kawę i o 9 lekcje zaczynam....

[edit]

a ja nie lubię jak tu tak cicho jest. Łeee wszyscy śpią czy cu? Makuc ma czas a tu ooo. Poza tym:

suwaczkowe gratki dla MINIU i jej Szkraba!
a dla DAWIDOWE wszystkiego co najlepsiejsze z okazji urodzin :laugh2::laugh2::laugh2: Makuć życzy pociechy z Laurki i rychłego zobaczenia Twojego mężczyzny!

Ostatnia edycja:
Dzisiaj u nas od rana gorąc. Od pół godziny siedzę przed domem w krótkich spodenkach :-) Ciekawe co to będzie w ciągu dnia, skoro teraz jest dobrze ponad 20 stopni w cieniu. Najważniejsze, że w końcu nigdzie nie muszę jechać. Dopiero po południu z córką na angielski :-)

Miniu wszystkiego dobrego dla Casperka!

Dawidowe STO LAT!!!!

Happybeti tylko nie pisz, że twe dziecię postanowiło wstać o 2:00 :szok::confused::rofl:

Mieszkając w bloku zawsze chciałam mieć domek, ale dopiero teraz naprawdę doceniam jakie to przyjemne rano wstać, wyjść przed dom, skonsumować na dworze śniadanko :-) Nie wyobrażam sobie, gdybym miała wrócić do mieszkania na czwartym piętrze w bloku bez windy. Tam nawet na balkonie nie było przyjemnie, bo był skierowany na północny-wschód i od 10:00 już nie miałam słonka :-(

reklama
Czesc Mamusie

A przed chwilą jak zagladałam to nikogo nie bylo ;)

Miniu dla CASSPERKA i Ciebie gratki suwaczkowe 7 :)
Dawidowe sto lat sto lat niechaj zyje żyje nam :). Kochana spełniania marzeń
Aniawa ja tez Ci tego zazdraszczam :), Makuc ja też tylko na balkonie się dotleniam heheh na tygodniu, bo w weekend zawsze gdzies na łona natury wybywamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry