Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Aha,u mnie tez pranko sie pierze- podobnie zaczął się nam dzionek.A teraz spadam na chwilkę farbę zmyćMam jeszcze pytankoByła może któraś z was na tych warsztatach?? Aktywnemamy.pl My się wybieramy i zastanawiam się, czy warto.
My zaraz pakujemy się i spadamy na cały dzień. Jedziemy do Tychów, do krainy zabaw. Nie ma to jak zrobić sobie 30 czy 40-kilometrową przejażdżkę do krainy zabaw. Ehh, Chrzestna Wojtka ma takie pomysły. Kupiła bilety, to nie mam wyjścia, choć wolałabym gdzieś bliżej. Na dokładkę muszę zajechać do małża, bo zabrał mi wózek w drugim samochodzie (tak to jest, gdy się wymieniamy autami
).
Gdy chciałam wyjąć mały basenik okazało się, że w ubiegłym roku przebił go kot i wyrzuciłam. W związku z tym wyjęłam wielką michę i Wojtek moczył się w niej na podwórku :-)
.