Witam Was Mamusie, ciśnienie leci na łeb na szyję, Oliwka właśnie się obudziła z drzemki (45 minut) nockę trochę zarwaliśmy ale co tam... wczorajszy dzień ciut lepszy bo piątek więc koniec tygodnia pracy poza tym moja łobuziara grandzi dziś od 5 rano, nastrój ma nie najgorszy za to mąż skacowany i niewyspany...
Kroma, Madlein, Aniołek mega suwaczkowe gratulacje dla Was i Waszych Szkrabów.
Happy wow 4.53 - jesteś w formie !!! nie ma za co dziękować, sama nie dawno obczaiłam jak to robić więc podzieliłam się tą informacją z Czarodziejką a Ona przekazała komu trzeba było (kto potrzebował :-) teraz czekam na fotki :-)
Amelce może opakowanie nie przypadło do gustu? odnośnie zasypiania to przybrałam taką taktykę żeby wymęczyć ile się da, spacer, huśtawki, zabawa w domu przed kąpielą po 4 h od ostatniej drzemki pada..., dziś w nocy też spała na brzuchu, a jak mąż do niej poszedł bo się obudziła z płaczem to siedziała nieprzytomna i płakała po czym się wybudziła, usnąć nie mogła więc dałam flachę i bach spała ale za długo to rodzicom w weekend pospać nie da.
Ida jak Wasze zdrówko?
Roxannka, Dziulka gratuluję zębolków u Waszych Skarbów.
Roxannka sama więc widzisz moja się zbudziła i Twój zasnął, synchrony na medal :-)
Natolin dobrze, że kaszelek u Piotrusia tylko jednorazowy, życzę Ci żeby dolegliwości żołądkowe szybko poszły w zapomnienie.
Miło, że pytasz wczoraj nastrój lepszy mimo iż dzień ciężki, wieczorkiem całkiem mi się poprawił :-)
Kroma współczuję buntu...
Dawidowe doczekasz się :-) fajnie że już w domku bo u siebie najlepiej, waga córci super, lżejsza od mojej :-)
Aniawa awatarek śuper, ja na temat buntów nie mam bladego pojęcia ale na pewno też przyjdzie Nam tego doświadczyć, super że jedziecie na taką wycieczkę, udanej zabawy Wam życzę :-)
Emiliab to miłych wrażeń na ślubie :-) fajnie że mąż Ci nakłada farbę, ja sobie sama nakładam (dwa lata szkoły fryzjerskiej na coś się nadały) ale zrezygnowałam z comiesięcznych farbowań na rzecz co 3 m-ce pasemek, przynajmniej siwych włosów mi nie widać :-)
Daaa życzę Ci, żeby wyszystko poszło po Twojej myśli, i trzymam kciuki za dokończenie prac, obronienie, pozdawanie czego się da, wówczas znajdziesz czas na BB :-)