reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ale ja juz swoje na otwartym wstawiałam- te ze spacerku w chuście;).Nic ciekawego,w porównaniu do Was,Dziewczyny.A poza tym...na NK mogłyscie mnie tez widzieć,więc ciśnienia nie ma:-D.Aha,u mnie tez pranko sie pierze- podobnie zaczął się nam dzionek.A teraz spadam na chwilkę farbę zmyć:).Z włosów.

Ja nawet bym przy M nie chciała z farbą na łbie paradowac- jakos tak mi głupio by było:-D.Zawsze staram sie wszelkie " zabiegi upiększające " robic ,jak on nie widzi- po co ma widziec wysiłki,starczy mu efekt:-D.

Jeju, jaki tu ruch z rana. Czyżby się wszystkim popsuła pogoda :-p My zaraz pakujemy się i spadamy na cały dzień. Jedziemy do Tychów, do krainy zabaw. Nie ma to jak zrobić sobie 30 czy 40-kilometrową przejażdżkę do krainy zabaw. Ehh, Chrzestna Wojtka ma takie pomysły. Kupiła bilety, to nie mam wyjścia, choć wolałabym gdzieś bliżej. Na dokładkę muszę zajechać do małża, bo zabrał mi wózek w drugim samochodzie (tak to jest, gdy się wymieniamy autami :wściekła/y:).
Co do mojego avatarka to dziękuję za miłe słowa. Na miniaturce tego nie widać, ale młody moczy się w... misce :-D Gdy chciałam wyjąć mały basenik okazało się, że w ubiegłym roku przebił go kot i wyrzuciłam. W związku z tym wyjęłam wielką michę i Wojtek moczył się w niej na podwórku :-)

Kroma, Madlein, Aniołek suwaczkowe gratki!

Dziulka gratulacje z okazji drugiego ząbka Leane. Ciągle trzymam kciuki za twoją robotę.

Daaa szybkiego uporania się z pracami, egzaminami i obronami

Happybeti ja chyba padnę- możesz spać a wstajesz w środku nocy! Dla mnie to niewyobrażalne, bo za bardzo lubię się wysypiać.

Emiliab dobrze, że już ci lepiej. Masz fajnego męża, że ci farbę nakłada. Mój zapewne nie wiedziałby co z nią zrobić. O efekcie nie wspomnę

ANIAWA: ta kraina zabaw to prezent dla Zuzki czy dla Wojtusia raczej? Ja Młoda sama bym na takie cuś zabrała ale wszędzie jest informacja, że dla dzieci powyżej roku są takie atrakcje. Uadnego wyjazdu w takim razie i czekam na relacje:)

Aniawa,bo jak za dużo spałam,to jak snieta ryba łaziłam i tylko myślałam,jak by tu znów do łóżka wskoczyc,a wiadomo,z Amelką to nie zawsze się dało...no to spróbuje "po staremu":-D.
Dziulka,gratki dla Leane za drugiego zębolka:-).
U nas pogoda piękna ja na razie i oby tak zostało.A za oknem jacys panowie po drugiej stronie ulicy z kosiarkami szaleją i mi dziecko obudzili.Zeby w sobotę???!!!

Witam Was Mamusie, ciśnienie leci na łeb na szyję, Oliwka właśnie się obudziła z drzemki (45 minut) nockę trochę zarwaliśmy ale co tam... wczorajszy dzień ciut lepszy bo piątek więc koniec tygodnia pracy poza tym moja łobuziara grandzi dziś od 5 rano, nastrój ma nie najgorszy za to mąż skacowany i niewyspany...

Kroma, Madlein, Aniołek mega suwaczkowe gratulacje dla Was i Waszych Szkrabów.
Happy wow 4.53 - jesteś w formie !!! nie ma za co dziękować, sama nie dawno obczaiłam jak to robić więc podzieliłam się tą informacją z Czarodziejką a Ona przekazała komu trzeba było (kto potrzebował :-) teraz czekam na fotki :-)
Amelce może opakowanie nie przypadło do gustu? odnośnie zasypiania to przybrałam taką taktykę żeby wymęczyć ile się da, spacer, huśtawki, zabawa w domu przed kąpielą po 4 h od ostatniej drzemki pada..., dziś w nocy też spała na brzuchu, a jak mąż do niej poszedł bo się obudziła z płaczem to siedziała nieprzytomna i płakała po czym się wybudziła, usnąć nie mogła więc dałam flachę i bach spała ale za długo to rodzicom w weekend pospać nie da.
Ida jak Wasze zdrówko?
Roxannka, Dziulka gratuluję zębolków u Waszych Skarbów.
Roxannka sama więc widzisz moja się zbudziła i Twój zasnął, synchrony na medal :-)
Natolin dobrze, że kaszelek u Piotrusia tylko jednorazowy, życzę Ci żeby dolegliwości żołądkowe szybko poszły w zapomnienie.
Miło, że pytasz wczoraj nastrój lepszy mimo iż dzień ciężki, wieczorkiem całkiem mi się poprawił :-)
Kroma współczuję buntu...
Dawidowe doczekasz się :-) fajnie że już w domku bo u siebie najlepiej, waga córci super, lżejsza od mojej :-)
Aniawa awatarek śuper, ja na temat buntów nie mam bladego pojęcia ale na pewno też przyjdzie Nam tego doświadczyć, super że jedziecie na taką wycieczkę, udanej zabawy Wam życzę :-)
Emiliab to miłych wrażeń na ślubie :-) fajnie że mąż Ci nakłada farbę, ja sobie sama nakładam (dwa lata szkoły fryzjerskiej na coś się nadały) ale zrezygnowałam z comiesięcznych farbowań na rzecz co 3 m-ce pasemek, przynajmniej siwych włosów mi nie widać :-)
Daaa życzę Ci, żeby wyszystko poszło po Twojej myśli, i trzymam kciuki za dokończenie prac, obronienie, pozdawanie czego się da, wówczas znajdziesz czas na BB :-)

reklama
a u nas pochmurno i pewnie za moment zacznie deszcz padać :eek:

KROMA: suwaczkowe gratulacje!
DZIULKA, ROXI: zębowe gratulacje dla Waszych Szkrabów :laugh2::laugh2::laugh2:

ja jakos dojśc do sibie dzisiaj nie moge. Mam chyba podobnie jak HAPPYBETI, bo im dłużej śpię tym później bardziej śnięta jestem... zdążylam już nawet kawe wypić i zbytnio nie czuję róznicy. No nic. Nie marudam i spadam, bo za 15 min. lekcje mam :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry