Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
aniawa super avek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
jak widze jak mojej koleżanki córeczka to przechodzi to mi się włos na głowie jeży, jakas masakra 
ale wiem że ty kobieta pracująca jesteś więc cierpliwie czekam aż znajdziesz dla nas troszke czasu ;-)
nie pamiętam kiedy i czy wogóle kiedyś tyle spał w dzień
Nagraliśmy filmik jak mu stukam w tego ząbka łyżeczką coby na pamiątke było :-) moja mama mówi że to taki spóźniony prezent na dzień mamy 
witam w klubie, ja tez bliskoEmilia to super prezent dostałaś. Pewnie za jakis czas i ja sie doczekam takich własnoręcznie robionych dzieł.
Rysia udanej zabawy.
Zappomnialam napisac, ze kupilismy przed wyjazdem nosidło. Odebralismy osobiscie w GdańskuTaki wynalazek to super sprawa. Dzięki temu mozemy spokojnie chodzic do muzeum i w inne miejsca gdzie wózkiem się nie da.
A wczoraj moj maz spiekl sie na raczka. Nie wiem jak to zrobil, bo ja nadal bladzioch, a przeciez w sumie w te same miejsca chodzimy i w tym samym czasie.
Nie wem czy ogladacie dd tvn, ale o Ogrodziencu mowia co jakis czas, a ja mieszkam wlasnie niedaleko. :-)
Pochwalę się jeszcze, ze dzisiaj zdjęcie mojego przedszkolaka jest w gazecie
i to sie nazywa 100% baba!!!!!!!!!!!!jeszcze raz dzięki za 'dobre słowo'. Nie lubię się zalić, bo wiem ,ze są ludzie z innymi gorszymi i poważniejszymi problemami. Jak to mówią : nigdy nie moze byc tak źle , żeby nie mogło byc jeszcze gorzej. Takze doceniam ,ze mam zdrowe , piekne dzieci , ze sama tez jestem zdrowa , ze mam co jesc i gdzie spac ... no i czym jeździc ;-). reszta (czyt. małż) się nie liczy
Alicja zarabiste ;-)... brakuje jeszcze żeby na tych kolanach na szmacie jechał , a w ręce obok karty jeszcze kwiaty trzymał![]()
a potem aspiryna i modły żeby do rana przeszło bo inaczej panele znowu będą czekać na nas w sklepie do bozia wie kiedy...
Nadal walczę z moimi studiami 
Napisałam już jedną pracę, jeszcze tylko poprawki, drukowanie i 8 się bronię 
Za to na drugim kierunku jeszcze trochę mi zostało - 20 stron pracy, jeden egzamin plus nauka na egzamin dyplomowy... Miałam wszystko pozałatwiać i pozaliczać w ubiegłym tyg i co? Też doopa 
Młoda nagle nauczyła się raczkować, klęczeć i wstawać 
Więc całymi dniami jestem zajęta pilnowaniem mojej małej adhd 

Tak, więc po raz kolejny OBIECUJĘ, że wracam na BB, aby stać się pełnoprawną członkinią BB-AA, a nie tylko intruzem 

Była może któraś z was na tych warsztatach?? Aktywnemamy.pl My się wybieramy i zastanawiam się, czy warto.

.Postanowiłam wrócic do starych nawyków,bo jak sie tak ostatnio wysypiałam,to niewyspana chodziłam...

- jak tylko ją kładę,to momentalnie jest na brzuchu i RYYYK.Przewrócic z powrotem sie nie pozwala,a jak to zrobie,to i tak sekunda i znów na brzuchu...mi by nie przeszkadzało,niechby sobie spała na tym brzuszku,zabrałabym poduszeczke i już- w końcu jest juz tak duża,ze sobie radzi,no,ale na brzuchu jest niefajnie,a mimo to i tak sie obraca...ktoś trafi za tym dzieckiem????
Raz Maksio mi numer odstawił- miał wtedy 4 latka- napisał kredką woskową na ścianie"BUNT!!!",usiadł pod tym napisem ze skrzyżowanymi ramionami i zmarszczona okropnie buzia i tak siedział

.Ale to akurat podpatrzył w komiksie "Kaczor Donald".
- czułam sie wręcz prześladowana
.Bo to naprawde nie było miłe,gdy w nosie miał,czy ja mam ochotę,czy nie...a jak miałam nabrac ochoty,jak non stop mnie "molestował";-)
???!!!
.
.
...ale czy ja się nie powtarzam????
A z tą dobra zabawą (niekoniecznie w szałasie) wtedy miałam na mysli wizyte kuzynów,a nie "hmhm"...;-)
.Cieszę się,bo fajna z niej była dziewczyna,ciekawie tak będzie po latach sie zobaczyć i pogadać.Może jeszcze kilka osób by sie dało namówić i takie mini spotkanie klasowe zrobić...choc prawdę mówiąc,to tych,z którymi wtedy byłam najbliżej,czyli mój M. i J. ,to "mam",więc nawet jakby nie wypaliło spotkanie w szerszym gronie,to bardzo rozczarowana nie będę
.
.No,to miłej zabawy i wypoczynku,naładuj akumulatorki:-).A Ogrodzieniec uwielbiam- cudowne to zamczysko
.
:-)
;-):-)
.
.