dorisday2512
Fanka BB :)
no wlaśnie u mnie też weekend juz lada moment . I co? .... i leje 

Jutro idę jednak na imprezkę i nawet pogoda mi humoru nie popsuje ;-)

Jutro idę jednak na imprezkę i nawet pogoda mi humoru nie popsuje ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a wiesz że przeszła mi taka mysl przez głowe ;-)roxannka to zostaw Patrykowi minimini do końca dnia,może nie będzie marudził;-). A tak poważnie,to mam nadzieję,że się uspokoi...

coś w tym jest, my oglądamy opowieści z tinga tinga całą rodziną przed kąpielą i chyba ja nawet z większym zaciekawieniem niż PatrykRoxannka- u mnie mini mini leci od ok 7.30 do poznego wieczora..znam juz bajki na pamiec, malo tego sama zaczelam je ogladac i zapomnialam, ze mam tez innych 49 kanalow do wyboru...........

podpisuje się pod tym, problemy są różne ale te które nas spotykają zawsze sa dla nas trudne, chociaż dla kogoś innego to akurat byłby pikuś.Doris to fakt każdy ma jakieś problemy jedne większe drugie mniejsze nie nam to oceniać, dla każdego z Nas nasz problem jest ważny i to że wyrzuciłaś to z siebie to dobrze, bo ja jestem zdania że nie powinno się w sobie dusić emocji żadnych, a zwłaszcza tych negatywnych bo się w człowieku kumulują i po jakimś czasie człowiek przestaje sobie radzić z tym natłokiem ale dobra koniec smutków bo koniec tygodnia... yupiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!

do tej pory boli mnie palec ;-) no to już mam winowajce tego jego marudzenia dzisiejszego , właśnie położylam go spać bo wymęczony nieziemsko jest. Coś tak przeczuwałam dzisiaj rano ale że nigdy nie widziałam jak takie dziąsełka wyglądają to nawet biedaczkowi dentinoxem nie posmarowałam :-(ehh wyrodna matka 
dobitka po sylwestrze
chociaż ja to już bardziej na walentynki ;-)