reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
U Nas słoneczko świeci ale tak wieje że głowę urywa, pewnie halny w górach... kawę idę robić już dobre 15 minut... jakieś buraki trąbią mi pod oknami i zaraz mi dziecko obudzą szlag ich:wściekła/y: a w weekend to ja wypoczywać będę, jeszcze nie wiem jak i gdzie ale wiem z kim :-)

roxannka to zostaw Patrykowi minimini do końca dnia,może nie będzie marudził;-). A tak poważnie,to mam nadzieję,że się uspokoi...
a wiesz że przeszła mi taka mysl przez głowe ;-):-D

Roxannka- u mnie mini mini leci od ok 7.30 do poznego wieczora..znam juz bajki na pamiec, malo tego sama zaczelam je ogladac i zapomnialam, ze mam tez innych 49 kanalow do wyboru...........
coś w tym jest, my oglądamy opowieści z tinga tinga całą rodziną przed kąpielą i chyba ja nawet z większym zaciekawieniem niż Patryk :-D:-D:-D
no i kciuki za mieszkanko zaciśnięte :tak:

Doris to fakt każdy ma jakieś problemy jedne większe drugie mniejsze nie nam to oceniać, dla każdego z Nas nasz problem jest ważny i to że wyrzuciłaś to z siebie to dobrze, bo ja jestem zdania że nie powinno się w sobie dusić emocji żadnych, a zwłaszcza tych negatywnych bo się w człowieku kumulują i po jakimś czasie człowiek przestaje sobie radzić z tym natłokiem ale dobra koniec smutków bo koniec tygodnia... yupiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!
podpisuje się pod tym, problemy są różne ale te które nas spotykają zawsze sa dla nas trudne, chociaż dla kogoś innego to akurat byłby pikuś.

kania, no zgadali się jak nic, tylko dlaczego mój spac dalej niechce :dry:

doris
, fajnie że idziesz na impreze, rozerwiesz się troszeczke i zapomnisz o problemach. A urlop już w pracy wziełaś czy w poniedziałek to załatwisz ? :-p

Właśnie przebił nam się pierwszy ząbek!!! :-) tzn. nie mi, tylko Patryczkowi :-D

a dowiedziałam się o tym bo mnie piekielnie mocno ugryzł jakby taka małą igiełką :szok: do tej pory boli mnie palec ;-) no to już mam winowajce tego jego marudzenia dzisiejszego , właśnie położylam go spać bo wymęczony nieziemsko jest. Coś tak przeczuwałam dzisiaj rano ale że nigdy nie widziałam jak takie dziąsełka wyglądają to nawet biedaczkowi dentinoxem nie posmarowałam :-(ehh wyrodna matka :zawstydzona/y:

kania
, dobre :-D dobitka po sylwestrze :-D chociaż ja to już bardziej na walentynki ;-)

doris- jeszcze nadrobi wagowo, mój M taki chudy był jak tyczka, a teraz waży już pond 100kg, nadrobił przy mnie 20 kg. I szkoda Mikołaja, on to na bank odczuwa, mój OJCIEC zawsze miał nas gdzieś, pił i więcej go nie było niż był i do tej pory mam żal i taką dziwną pustkę. Może jeszcze twój chłop się opamięta, bo młody wchodzi w ciężki okres, w sumie za ponad dwa lata gimnazjum i wtedy będzie ciężko odbudować relacje. Mój Ojciec na stare lata się ocknął, teraz to już za późno. Taka ładna jesteś szkoda, żebyś sama była. Powinien Ciebie docenić.

Roxanka
- to młody śmiga, mój w ogóle nie kręci się, tzn. raz przewróci się na brzuch i to cała jego wędrówka. A z tymi bajkami to mój na razie Elmo i tylko na 5 minut, a ja sama ze starszą oglądam Marta mówi.
Ladygab- ja się też nie przejmuję tylko on bardziej się szykuję do słowa tata a ja bym chciała żeby chociaż jedno powiedziało mama. I też mam dzisiaj obiad, ale ja mam od mamy. czasem tak fajnie od garów odpocząć.

Kania- sporo zjadła, mój co najwyżej dwie łyżeczki.

Alicja- brakuję, żeby nam jeszcze stopy lizał i na smyczy był :)

i Roxanka- gratuluje tego ząbka pierwszego :)

Aniaw- masz rację, że dzieci zmieniają nam świat, a faceci to jak duże dzieci, takie dodatkowe dziecko, które nie rozumie, że świat się nie kręci tylko wokół niego.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry