mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Cześć dziewczynki,
wczoraj wieczorem miałam wpaść tutaj ale byłam tak padnięta po opiece nad półtorej rocznym synem kuzyna a potem wypadzie do Ikei po ramki na zdjęcia i wielkie pudło na zabawki Łukasza,że po kąpieli padłam ( i tu uwaga!) w objęciach męża.
Dzisiaj mieliśmy zrobić sobie wycieczkę rano do Inwałdu do Parku Miniatur,ale niestety pogoda nie dopisała ale za to po południe spędziliśmy na roczku synka znajomych:-).
Ida zdrówka dla Ciebie i Michaliny.
Efa mam nadzieję,że teraz jak pojawił się tatuś Olusia, dziadek to pozwoli Ci to odpocząć ostanie marudzenia Olka.
czarodziejkaM super że usłyszałaś tak wspaniałe słowo od synka. Mój chyba ostatnio bardziej powiedział " ta- tia":-)
natolin a u Was co się dzieje? Mam nadzieję że się wszystko wyjaśni. Kurde zauważyłyście że ostatnio ciągle coś nie tak z tymi chłopami.
rysia baw się dobrze!
kasis u nas Łukasz jak zobaczy telefon, klucze od auta, aparat to dostaje takiego powera że potrafi z prędkością światła do tego przyraczkować i to jego wielkie zamiłowanie w oczkach wtedy jest boskie:-)
alicja- oj mi taka tęsknota za mężem przydałaby się. Wiesz jak tak nie raz czytam o tym co piszesz o mężu itp to stwierdzam że szczęściara z Ciebie:-). Macie chyba z mężem naprawdę dobre relacje.
aniawa super że wyjazd do krainy zabaw się udał! No a zdjęcia już sobie pooglądałam!:-)
Czy to wszystko co ja chciałam napisać?
Aaa wypiłam już dziś pół Desperadosa a potem dwa drinki... :-).
wczoraj wieczorem miałam wpaść tutaj ale byłam tak padnięta po opiece nad półtorej rocznym synem kuzyna a potem wypadzie do Ikei po ramki na zdjęcia i wielkie pudło na zabawki Łukasza,że po kąpieli padłam ( i tu uwaga!) w objęciach męża.
Dzisiaj mieliśmy zrobić sobie wycieczkę rano do Inwałdu do Parku Miniatur,ale niestety pogoda nie dopisała ale za to po południe spędziliśmy na roczku synka znajomych:-).
Ida zdrówka dla Ciebie i Michaliny.
Efa mam nadzieję,że teraz jak pojawił się tatuś Olusia, dziadek to pozwoli Ci to odpocząć ostanie marudzenia Olka.
czarodziejkaM super że usłyszałaś tak wspaniałe słowo od synka. Mój chyba ostatnio bardziej powiedział " ta- tia":-)
natolin a u Was co się dzieje? Mam nadzieję że się wszystko wyjaśni. Kurde zauważyłyście że ostatnio ciągle coś nie tak z tymi chłopami.
rysia baw się dobrze!
kasis u nas Łukasz jak zobaczy telefon, klucze od auta, aparat to dostaje takiego powera że potrafi z prędkością światła do tego przyraczkować i to jego wielkie zamiłowanie w oczkach wtedy jest boskie:-)
alicja- oj mi taka tęsknota za mężem przydałaby się. Wiesz jak tak nie raz czytam o tym co piszesz o mężu itp to stwierdzam że szczęściara z Ciebie:-). Macie chyba z mężem naprawdę dobre relacje.
aniawa super że wyjazd do krainy zabaw się udał! No a zdjęcia już sobie pooglądałam!:-)
Czy to wszystko co ja chciałam napisać?
Aaa wypiłam już dziś pół Desperadosa a potem dwa drinki... :-).
i wystarczył jeden wspólny wyjazd, jedna rozmowa przy ognisku żebyśmy uświadomili sobie że to jest właśnie TO. oczywiście jak kazdy kłócimy sie, fochamy, robimy mega awantury i równie szybko sie godzimy ;-) czasem on, czasem ja potrzebujemy żeby nas "naprostować" :-) ja toleruje jego chrapanie i podejście "zaraz, nie spieszy sie" a on akceptuje mój wybuchowy charakter oraz to że rozklejam sie oglądając bajki
i jak niejedna z Was przechodziliśmy "kryzys urodzenia dziecka" ;-) ale mimo wszystko udaje nam sie wciąż być bardzo blisko i pokonywać razem wszelkie problemy. I on i ja wyznajemy zasadę że podstawą związku jest szczera rozmowa, choć nie zawsze jest to takie proste ;-) wciąż jeszcze uczymy sie bycia małżeństwem, bycia rodziną..docieranie sie nadal trwa :-)

baw się dobrze 
oby jej szybko przeszło
dzisiaj byłam z Patrykiem na pikniku dla dzieci i mimo że on jeszcze nie kuma o co chodzi, wziełam dla niego balonik a sobie kupiłam wate cukrową :-)
dlatego rozumiem jak ci musi być źle i smutno teraz, tulam :*