makuc
Fanka BB :)
MONI: WOW
gratulejszyn! i zdrówka życzę!
MORIAM: proste, że pamiętamy. Oby wszystko udało się idealnie zorganizować. Czekamy na relacje ze ślubu i wracaj do nas szybko
Poza tym jakis wysyp nowych mamy przy niedzieli się zrobił
oczywiście zapraszamy do pisania i opowiedzenia kilku słów o sobie 

Ja co by nie było w niedzielę zbyt nudno i za leniwie zaczynam od 9.00 3hnne lekcje. D. wygrzewa się a Alutką w łóżku a ja pracuję...
Tak wogóle to gdzie HAPPY? czyżby naszemu rannemu ptaszkowi udalo się dzisiaj pospać dlużej?
MORIAM: proste, że pamiętamy. Oby wszystko udało się idealnie zorganizować. Czekamy na relacje ze ślubu i wracaj do nas szybko
Poza tym jakis wysyp nowych mamy przy niedzieli się zrobił
oczywiście zapraszamy do pisania i opowiedzenia kilku słów o sobie 

Ja co by nie było w niedzielę zbyt nudno i za leniwie zaczynam od 9.00 3hnne lekcje. D. wygrzewa się a Alutką w łóżku a ja pracuję...
Tak wogóle to gdzie HAPPY? czyżby naszemu rannemu ptaszkowi udalo się dzisiaj pospać dlużej?
to zagocisz u nas na stałe 

chyba musisz jakiś rygor wprowadzić ;-) a tak wogóle to miłego nauczania jak już sie pojawi
ale tam bym musiała się wszystkiego nauczyć i troche jestem przerażona :-( a z drugiej strony to byłby rozwój w mojej karierze a w przyszłości większe możliwości finansowe i awansu, ale też większy stres ehh sama nie wiem co robić 

Chodze troche niedospana, delikatnie rzecz ujmujac.
No i współczucia nocki. Oby to szybko uleglo zmianie. Ja Alutce zabrałam telefon do Patryczka i pomogło. Budzi sie od jakiś 4-5 nocek tylko raz na jedzenie i śpi grzecznie dalej