reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobry wieczór

Alicja, Kasis, Kahaa, Tomas mega suwaczkowe gratki i dla Was i Waszych dla pociech :)
Kasis zdrówka i spokojnego pakowania.
Efa to nie dobrze z tą piersią idź do lekarza, moja też bardzo dużo zjada w ciągu dnia.
Makuc dobrze, że u Ciebie się unormowało :-)
Roxannka, Rysia dobrze, że odstawianie coraz lepiej Wam idzie.
Rysia fajnie, że pobawiłaś :-)
Kroma to napchałaś się tego wózka :-)
Natolin jak u Ciebie? jak nastrój?
Ida wyzdrowiałyście już?
Cass ja też Cię pamiętam, trzymam kciuki za zalezienie niani i za pracę w nowym dziale, może nie taki diabeł straszny :-)
Monimoni gratuluję, zdrowia życzę :-)
Moriam trzymam kciuki, żeby wszystko udało się idealnie zorganizować i czekamy na relacje ze ślubu.
Dawidowe i jak zdrówko? teraz z córcią masz urwanie głowy jak tak wszędzie wstaje i chodzi?
Onesmile fajnie, że wypoczywasz w gronie rodzinnym :-)
Witam również nowe mamy Argi i Elwirkę25 !!! i zmykam kąpać moją córę bo od 14 nie spała nic i ledwo widzi na oczy...ciężki weekend za mną, nocka fatalna, z mężem od wczoraj nie halooo więc żyć nie umierać :-(

Ostatnia edycja:
Kroma, Madlein, Aniołek, Alicja, Kasiswszystkiego najepszego dla waszych pociech
Natolinko ojjojojjooj, :*
czarodziejka slodki kubeczek, ja tez sie pobeczalam jak pierwsze mama uslyszalam, ten dzien bedziesz napewno dlugo wspominac, wielkie gratulacje!
Kasia pierwszy guzik, dobrze, ze malutki, nasz szkrab w kocju potrafi wyc i krzyczecz, probujac wylezc z niego
kania ale ochoty mi na pizze zrobilas, ja sie wypeniam wlasnie chipsami, ni ma to jak zdrowe zarcie
idus zdrowencja zyczom
cass obyscie szybko super nianke znalazy
onesmileto jednak zapadla decyzja, ze nie wracacie?
dzien przelecial miedzy palcami, z podejscia numer dwa na basen, nici, pojechalismy i co woda w basenie za zimna i odwolali zajecia, no zesz, jedziemy za tydzien ostatni raz jak znowu cos bedzie nie tak, to wiecej na zaden basen nigy wiecej nie pojdziemy!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas dzisiaj piękny dzionek- słonko, cieplutko, grill a ja i tak mam humor do d… Młody wczoraj wieczorem zaczął mi okropnie kaszleć. Przez całą noc budziłam się po każdym kaszlnięciu, bojąc się, że Wojtuś się udusi (miał takie krtaniowe „szczekanie”). O 4:00 rano dzień zaczął się na dobre, więc chodzę półprzytomna :-( Co prawda potem małż pozwolił mi trochę dospać, ale za wiele tego nie było, bo młody znowu się dusił. W ciągu dnia nie było najgorzej, ale obawiam się nocy. Jutro z rana muszę lecieć z nim do lekarza, bo wygląda mi to na zapalenie oskrzeli. Wczoraj musiało go przewiać i mam efekty :-(

Alicja, Kasis, Kahaa, Tomas wielkie suwaczkowe gratulacje dla waszych maluszków!

Argi, Elwirka witajcie.

Moriam super, że się zjawiłaś jeszcze przed swoim wielkim dniem. Mam nadzieję, że po ślubie będziesz częściej zaglądała. Gratuluję pierwszego ząbka!

Monimoni dużo zdrówka i gratuluję małego pełzaczka.

Cass trzymam kciuki za szybkie znalezienie odpowiedniej i taniej niani

Kasis życzę zdrówka.

Rysia dobrze, że wesele się udało.

Efa zgadzam się z Kanią, że z chorą piersią powinnaś pokazać się u lekarza.

Natolin jak tam z mężem?

Margerrita szkoda, że basen znowu nie wypalił.

Hej,
Pamiętacie nas jeszcze i Zuzkę dyniojadkę ? :)
Wciąż mi za mało czasu z Zuzolem. Kżdy kto nas odwiedzi zastanawia się jak to jest, że dziecko jest tak marudne i trzeba dookoła niego skakać ;) No ale cóż kocham ją nad życie i jej marudzenie też :) Przeżyliśmy 3-dniówkę i mega marudny skok. U nas z nowości to malutka zaczęła podnosić tyłek i skacze jak żaba do przodu, siedzi pewnie, ale nie chce jej się i odrazu przewraca się na brzuszek. W ogóle uwielbia być na brzuszku. Dzięki temu, że jest słoneczko to spędzamy całe dnie na zewnątrz, a wieczorem jest ogarnianie chaty i nie mam za bardzo czasu na forum. Czytam Was w miarę regularnie, ale żeby odpisać to uhm...Zuzik budzi się tuż po zaśnięciu z 5 razy na smoczek, ok 1 mleko i od 3 już co chwilkę na smoczek a 4.30 - 5.00 już całkowicie rozbudzona.Ząbków u nas nadal brak.
To tyle u nas. Hmm gratuluję wszystkim mamom nowych ząbków, a dodatkowo najpiękniejszych słów na świecie "mama". Każdemu dziecka z osobna przesyłamy buziaki :*

Haloł dziewuszki :)

Melduje się na 5 minut dosłownie, bo właśnie weszliśmy do domku i musimy się rozpakować ;). A chciałam tylko powiedzieć, że chrzest się udał :). I relacja albo dziś w nocy albo jutro. pozdrawiam Was serdecznie z moim Aniołkiem...

Witajcie!
Isia,Błażejek,Zuziaczek gratulacje suwaczkowe!

My dzisiejszy dzień mieliśmy pod znakiem"marudzenie Franka". Normalnie 4 zęby wyjdą mu jednocześnie:szok:. Na dole widać dwie jedynki bardzo mocno, tak samo na górze- przebijają się przez dziąsełka. Niestety,jeszcze żadne się nie przebiły:no:.
Na szczęście zasnął około 19 i na razie spokojnie śpi. Dentinox działa cuda:tak:

Kania oby popczątek tygodnia był początkiem zmian na lepsze:*
Efcia niechaj się juz skończą te kłopoty cycowe:-(
moriam będziemy czekać na zdjęcia ze ślubu...
cass oby choróbska już nie wróciły...
monimoni dużo zdrówka i gratki dla pełzającej istotki

Ja zrobiłam sobie dzisiaj stópki,pomalowałam paznokcie-jutro wskakuję w japonki:tak:. Niestety,głowa nie farbnięta-za późno wróciłam ze ślubu,a wczoraj był wieczór sportowy:żużel i finał LM, więc małż nie miał czasu:-(. Dzisiaj znowu żużel... Ale może jutro...

Witam nowe Mamusie.

natolin - trzymam kciuki i oby kryzys szybko minal.

margerrita - Poki co nie wracamy do PL na stale, bo nas nie stac :-( Musimy poczekac, az ceny nieruchomosci pojda w gore, zeby sprzedac nasze mieszkanie. Aktualnie robimy w nim remont, zeby podniesc jego wartosc na przyszlosc.
No i chcemy jeszcze naciagnac tamtejszy system na braciszka lub siostrzyczke dla Paffcia :-)

Efa - z piersiami zartow niet, wiec do lekarza marsz!

Alicja, Kasis, Kahaa, Tomas - gratulujemy suwaczkow!

reklama
ONESMILE: to kiedy planujecie "naciągnąć system"? czyżby już niebawem? :laugh2::laugh2::laugh2:
ANIAWA: oby ten Wojtusiowy kaszel nie oznaczał żadnego wstrętnego choróbska!
SARISKA: o jaaa - kompletnie mi umknęlo, że Zuzek chrzest teraz miała :zawstydzona/y: z niecierpliwością czekam na foto-relacje:))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry