Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zresztą spadam już spać, bo ten dzisiejszy dzień jest zdecydowanie za długi. Oby jutrzejszy zaczął się później, choć raczej się na to nie zapowiada. Młody ciągle kaszle, co jakiś czas tak jakby się dusił :-( Dobranoc
Coś tam napomknęła, ale... Niechybnie moje Kochanie jest uzależnione od BB nawet, gdy nie ma sił nic napisać, a gdy już pisze, to nie do mnie, a do Was
Ech, nawet o tym teraz nie myślę, prawdę rzekłszy, bo... zniszczyłem sobie łazienkę!!! 

Bez ciepłej wody, wanny, nawet nie mam podłogi
balansuję po legarach, poniżej 1,5m czarnej dziury, a toaletę spłukuję wiaderkiem, jak za Piasta Kołodzieja... "Dlaczegóż? Poniewóż!" (Kabaret Potem). Był drzewiej taki zespół SBB, Silesian Blues Band, panowie również tłumaczyli skrót jako SZUKAJ, BURZ, BUDUJ. Pasuje, jak ulał - czasem łatwiej zburzyć i budować od podstaw, nieprawdaż? Za to niebawem (z niemałą pomocą przyjaciela) urządzę Małży łazieneczkę (a i kuchnia jest w planach), jak z katalogu, a gdy wróci do Lucky Bonnie Scotland, to wtedy podyskutujemy poważnie o problemach demograficznych światowych i lokalnych... a może i nie podyskutujemy, może wypróbujemy łazieneczkę
bo bynajmniej o tym się nie debatuje, TO SIĘ ROBI
Jeszcze jedno: Małżonko Ma! Ach nie bądźże na mnie zła, że zajmuję głos na tym Szacownym Forum, chciałem jedynie wyznać: Kocham Cię nad życie! Wracajcie z Paffciem szybko!!! "Wiem, nie żartuję, bardzo tęsknię i czuję, że bez Ciebie umieram, powietrza mi brak..." Kolejnego miesiąca samotności nie przeżyję........ @-',---

.Miałam jeszcze wczoraj parę słówek napisac,ale zaczęłam Was nadrabiac i stwierdziłam,że nie dam rady - po "wojażach"padałam na ryjek i wybrałam łóżko...
.
.Aż troche głupio sie poczułam,bo takie wyznania,jakbym czyjś prywatny list podglądała;-).Ale super,że Onesmile ma takiego kochanego małża,który nawet kibelek wiaderkiem bedzie spłukiwać,byle swojej lubej mieszkanko przygotować na "naciąganie systemu"
.Podziw,szacoon i...nie przejmuj sie,że to dla mam forum,tatusiowie również jak najbardziej mile widziani
.A jak juz jestem przy Onesmilefamily,to do Onesmile - super,że tak sie dobrze bawicie w Polsce,ładuj akumulatorki i kartony ;-),ale zajrzyj od czasu do czasu.I gratulacje decyzji o rodzeństwie dla Pawcia
:-).
:-)
:-),bo jestem pewna,że Zuzia jak zwykle cudnie wyglądała.
.Powodzenia w szukaniu niani,oby była miłą,kompetentną ,oddana Mai osobą,no i TANIĄ
.No i zdrówka dla Majutka.:***
.Piszcie,piszcie,piszcie,żebysmy mogły lepiej się poznać
:-).Argi,a Twoje dziecie to chłopczyk czy dziewczynka?Jak ma na imię?

Hm...ciekawe;-).Mam nadzieje,że dziś lepiej.Na biegunkę tez polecam kleik ryżowy,banany(uratowały mnie po struciu sie kurczakiem z Tesco),gorzka czekolada,białe sucharki(może byc czerstwa bagietka).A z aptecznych specyfików,to nie wiem,co u Was jest,u mnie pomagała Smecta.Jest jeszcze Stoperan i Imodium.
- pisze,że wszystko świeże było,to może to unikalna kombinacja składników dała taki efekt;-)
???!!!
.
.
Padła znów o 4.30...dawidowe to chyba było 2+8jednemu małżeństwu w stanach urodziły się najpierw bliźniaki a po chyba 4 latach ośmioraczki! oczywiście sztuczne zapłodnienie a nie natura, ale nie ważne. Te dzieciaczki słodkie jak cukiereczki, uwielbiałam to oglądać aż do momentu jak się dowiedziałam że rodzinna sielanka się rypła i facet nie wytrzymał :/ Ja to oglądałam na jakimś discovery, ale nie wiem czy teraz leci jeszcze.
w tym momencie leci na TLC
podziwiam babkę że tak świetnie daje sobie radę z 8 dzieci! a ja narzekam na jedną Isie
ale podobno to jest tak, że rodzice, stała niania i kilka osób z ekipy tez im pomaga tak więc, tak na prawdę codziennie mają kilkoro osób do pomocy przy dzieciach, ponieważ ekipa filmowa jest u nich każdego dnia od rana do wieczora. ja bym jednak tak nie dała rady, cały czas ktoś obcy sie po mieszkaniu kręci..całkiem możliwe że i to przyczyniło sie do tego, że sie rozwiedli i teraz program jest 1+8, bez męża. A co do jej figury - to zrobiła sobie operacje brzucha, cycków i czegoś jeszcze ale mi z głowy już wyleciało ;-) szkoda mi troche tych dzieci bo one w sumie nie znają "normalnego" dzieciństwa, każdy ich ruch śledzą kamery, wszędzie paparazzi, każdy ich zna, rozpoznaje..z jednej strony rozumiem, bo w końcu dzięki programowi zarabiają kasę, która pewnie nieźle schodzi przy takiej ilości dzieci, mozna odłożyć na późniejsze wydatki np. studia...ale z drugiej strony..kurcze, ja bym chyba jednak nie zdecydowała sie na coś takiego..
takie wyznanie
Onesmile gdzie ty takiego faceta dorwalas?:-)albo co ty robisz ze cie tak kocha!Gratulacje!mam nadzieje ze urlop w polszy wam sluzy i nabierasz sil:-)
ja tu nie chce uchodzic co buntuje czy cos w tym stylu ale jak rozmowy nie pomagaja i nie ma juz tego czegos co motywuje do dzialania to nie ma co sie wysilac,byc z kims tylko dla dziecka?!hmmm....nie to nie jest dobre dla dziecka i dla rodzicow!wiec moje zdanie jest krotkie KONIEC!przytulam i pamietaj kazda decyzja bedzie dobra bo bedzie ona twoja!my tu tylko mozemy wypowiedziec swoje zdanie.ale nie martw sie wszystko sie ulozy w ta lub w druga strone:-)
teraz na topie sa parowki i chlebek oczywiscie made in poland:-)aaa....moj starszy synus w piatek mial zakonczenie roku szkolnego :-)mam nadzieje ze nikt nie bedzie mial mi za zle ze tu wkleje jego fotke
tak wlasnie wygladal:-)zreszta nie tylko on tu jest zwyczaj ze wszyscy sie przebieraja i leja woda i obsypuja cukierkami mlodsze klasy i nauczycieli:-)

]