Hej laseczki i
Onesmileman
Mała_Mi nasza kochana wszystkiego naj naj dla ciebie i twojego super przystojniaka Łukaszka:-)
Dziulka z tymi o górkami to faktycznie w Niemczech,ale ogórki są przywożone z Hiszpanii,także ja np daruję sobie przez jakiś czas zakupy w Kauflandzie (podobno tam właśnie przywożą ogórki hiszpańskie)współczuję Ci nerwów związanych z powrotem do pracy,ja sobie tego nawet nie chcę wyobrażać,na szczęście na ten moment nie muszę wracać,zresztą nie bardzo mam do czego.
Doris ja zawsze o Tobie też myślę jak Cię nie ma, "w automacie" mam wtedy też myślenie o Sarisce

,ale chyba Wam to nie przeszkadza,że myślę o Was jakoś tak jak o siostrach,albo bliskich koleżankach.Naprawdę nie wiem skąd mi się to wzięło.Aha oczywiście kciuki będę trzymać i daj znać jak wam poszło z Doriankiem.
Minu helooo! Fajnie,że jesteś
Beti mnie też slonko dodaje siły i energii,życzę Ci więc udanego,słonecznego dnia,a co tam całego tygodnia
Onesmileman czy nie mógłbyś zabrać kiedyś mojego męża na jakieś piwko i udzielić mu paru rad,jak uszczęśliwić kobietę?chodzi mi oczywiście o słowa,wyrażanie emocji, bo w tej drugiej kwestii..uszczęśliwiania ;-) radzi sobie znakomicie

No jestem oczywiście również pod wrażeniem i życzę powodzonka z tą łazienką.
Tomas mój też teraz bardzo dużo pije.
A ja dziś muszę się wybrać na zakupy,moja mama ma dziś urodziny - 65 lat

Muszę coś wymyśleć,no i Dzień Dziecka niebawem więc dla niunia chcę coś kupić i dla Chrześnicy.Nie wiem czy dam radę zrobić te dziecięce zakupy jeszcze dziś,ale jakby co to zawsze mam jeszcze jutro.Pogoda piękna,obiadek zrobiony,posprzątane w domku,pozostaje mi dziś tylko zrobić pranko i mogę śmigać z małym na spacerek i zakupy.
Miłego dnia dla wszysktkich:-)