reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makucku Kochany:)))- tylko osobiście- co za pytanie?!!!Wiesz,ze bardzo bym Cię chciała poznać:tak:
Aniawa,przykro mi,że zapomniałam o Was:zawstydzona/y:(pisałam z pamięci-dziurawej,jak widac)- duuuzo zdrówka dla Wojtusia :***

MAKUC proszę Cię, nad czym tu myśleć ;-) o tej godzinie się leży :-)
spałam z Piotrusiem Panem to 7:55, chociaż przerwa na wzięcie go do siebie ok.6:30 była.
ONESMILEMAN jestem po prostu pod wrażeniem! i zazdroszczę Wam małżeństwa jakim jesteście
MALA MI gratki dla Łukaszka i Ciebie. no
i IKA dla Weroniki, może się odezwie akurat, jak TOMAS wczoraj ;-)

Witamy się z rana, nadrobimy Was wieczorem i uraczymy mega postem - mam nadzieję :)
Dzisiejsza noc to tragedia. Jadła 3 razy mleczko, o 4 stwierdziła, że skoro słonko za oknem wstało to ona też :)
Teraz troszkę odsypia, ale znając moją ciekawą świata księżniczkę nie pośpi za długo, bo musi zwiedzać, zwiedzać, oglądać.
Mamusiom obchodzącym jubileusze dzieciowe gratulujemy, ah i Sarisie też, że ma w domu małego aniołka.
O już wstała.
Mam jeszcze pytanie, czy Wasze dzieci też tak dużo piją? U nas pękła wąlsnie butla 150 herbatki.

Witam się i ja:-)

Mała_mi gratulacje suwaczkowe dla Łukaszka;-)
tomas Franek też dużo pije. Czasmi jest tak,że 150 ml wypija za jednym zamachem...
Dziulka oby dolegliwości brzuszkowe zniknęły:*
happybeti cieszę się,że wypad się udał

A ja dołączam się do makucowego nicnierobienia.... Normalnie,nie chce mi się nic, a z drugiej strony chciałabym pójść na spacer przed południem,bo później będzie masakra upalna:sorry2:.
Franek śpi,ale co się dziwić,skoro obudził się o 5.15:szok:

Aha,zapomniałam dodać:Onesmile gratuluję Ci takiego wspaniałego męża!

Ostatnia edycja:
A mi to słonko za oknem daje powera:))))!Tylko nie wiem,czy sie wyrobie ze spacerem przed południem,tyyyle mam dzis do zrobienia...jakos dam radę:).
Amelka za to jak 50 wypije,to jest święto lasu...mleka też nie za bardzo- szczyt jej możliwości to wczorajsze 150 na kolację...A słoiczek nawet 220 wcina bez zmrużenia oka i jeszcze woła o dokładkę z mojego talerza...Tzn.Piszę "słoiczek",ale jej bez różnicy,czy ze sklepu,czy moje gotowanie,po prostu porcjuje w słoiczki:)

helloł.

Witam sie dzis lekko nieswoja. Wczoraj bylam u siostrzeńca i zjadłam cos i od wczoraj boli mnie brzuch :-(. Weekend taki sobie , bo całą sobotę lało jak z cebra . Imprezka sobotnia byla ok, ale z powodu zmeczenia juz ok. 23ciej wracalismy do domu. Wczoraj tez szybko zlecialo i dzis znów poniedzialek :-((( buuuu

nadrobilam Was , wieć odpisuję:

Melduję się jak zwykle z pracy (wbrew temu co proponowała Roxi – wolnego nie wzięłam)
Dziulka spóźnione , ale szczere zyczonka Wszystkiego Najlepszego z okazji wczorajszych imienin. No i gratuluje drugiego ząbka Leane.
GRATULACJE dla naszych milusińskich obchodzących okrągły miesiąc w ostatni weekend, oraz dziejszego Łukiego od małej_mi.
sarisa super ,ze chrzest się udał.Buziaki dla Zuzinki z tej okazji.
Roxi gratuluję pierwszego ząbka! Noczywiście nie Tobie tylko Patryczkowi :-D
kroma wracając do tego mojego nieszczęsnego chłopa i Twojego postu. Pocieszam się tym, ze Miki ma naprawdę super kontakt ze swoim tatą i to nie tylko taką odległosciową (ze zadzwoni i pogadają), tylko Miki jest codziennie po szkole u niego , chodzą na basen, grają w piłkę. Także wiem,ze w tym temacie jest git. Problem tylko w tym moim J. , który nie bardzo się Mikołajem interesuje.
Natolin dzięki kochana ,ze o mnie myslisz :-**.Ale jak u Ciebie w sprawach małżeńskich? A jak tam te kwatery? Udało się coś znaleźć?
Dawidowe za Twoje słowa „widzę ,ze nie tęskniłyście” się obraziłam. Przeciez dopytywałam o Cię!!!
aniawa sliczny avatarek
dziulka kiedy będzie jakaś decyzja od dyrekcji z Twojej pracy , czy Cię przeniosą?
Daaa powodzenia z ukończeniem studiów. Zdania egzaminów i napisania pracy!!!
happy fajnie ,ze odnawiasz kontakt z koleżanką ze szkoły.
Kasia33 przykro mi z powodu choroby i straty psiaka.
Ida jak się czujecie z Misią? Zdrowka!!!
czarodziejka gratuluję tego pieknego słowa „mama” i milej niespodzianki z okazji dn.matki:-)
kasis współczuję guza na głowie Błażejkowi :-(
sheeney super ,ze Tomcio zaczyna mieć dłuższe godziny snu nocnego:-)
strip oby u Ciebie wszystko się ułozyło!!! No i udanego wyjazdu.
Alicja współczuję rozłąki z małzem i smutku z tym związanego :-(
Witam nowe październikowe mamy Argi i Elwirka25!
Fajnie też ,ze Moriam , onesmile i Tomas się odezwały :-)
monimoni zdróweczka dla Ciebie i gratulacje dla Lenki!!!!
cass fajnie ,ze jesteś . Szkoda ,ze tak chorobowo u Was było ostatnio :-(. Dobrze ,ze jednak u Ciebie już wszystko dobrze i ze z praca się wyjaśniło.
Makuc, roxi Buziak za to ,ze myślałyście o mnie.
Rysia a to pech z tą sukienką na weselu :-( Ja osobiscie nie lubię takich sytuacji . Teraz sama się zastanawiam czy nie trafię na kogoś w takiej samej kiecce na weselu , na które idę za 2 tyg. Dobrze ,ze mialas w domu inna na przebranie.
Powodzenia z oduczaniem piersiowym!
Efa współczuję trwającego nadal bólu piersi :-(((
margerita cos nie macie szczęścia z tym basen!?Przykro mi.Oby next time bylo ok. W koncu do 3 razy sztuka :-)
emiliab współczuję przejsc ząbkowych Frania :-(. Oby wszystkie 4 wyszły i Franio odzyskał humor.
Dziulka nie smuć się. Wiem ,ze jest Ci smutno ,ze wracasz do pracy ,ale będzie dobrze. Najgorsze pierwsze dni. Tulam. No i nie zazdroszczę zatrucia. A jak dzisiaj? Tak sobie myslę ,ze goraczk.e to moglas mieć tez ze słonca , a pisalas ze Cie spiekło.
Onesmile brawa dla małża za jego poczucie humoru :-)
miniu ale smieszny zwyczaj z tym przebieraniem się i laniem wody na koniec roku szkolnego. Musiało być wesoło.
Aniawa daj znac co u lekarza. Powodzenia.

edit:
aha. Ja tez dzis idę z moim Doriankiem na kontrolne i ostatnie (mam nadzieję) usg główki , takze bardzo proszę o kciuki!!! (między 16-tą, a 17-tą).

U nas też dzisiaj pięknie więc uciekamy zaraz na ogród,wczoraj sukces pierwszy raz cały sloiczek :-D(ten mniejszy) ale ja się cieszę,podobnie jak beti ja tez gotuję i porcjuję w słoiczki, chyba woli te moje niż sklepowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry