Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to zemsta za to ze niiiic do mnie nie pisalas tylko taka sciemaDZIULKA udusze Cię zaraz. Bez kitu. I Ty mi smaka robisz? no, no, no. Kolejnego focha zapodaje![]()

Co do wentylatora, też muszę zakupić, bo mój stary rozpada sie. Dzisiaj nawet oglądałam i na dniach muszę zajrzeć do Practikera, bo tam najtaniej wychodził. Ciekawe tylko jak będzie wyglądał. Z klimatyzatora zrezygnowałam. Po lekturze róznych forów olałam sprawę, uznając że byłoby to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
ale pewnie i tak wszystkie zaraz uciekniecie :-(
ale ostatnio stwierdziłam że dopiero jak Patryk bedzie chodził bez wywracania się i będzie umiał się sam podetrzeć 
tak wogóle można ?A ja swego czasu prawie wcale nie jadłam słodyczy. Zwyczajnie nie miałam ochotyTrwało to kilka lat. Dopiero niecały rok przed drugą ciążą zaczęłam znowu jeść słodkie. Jedyne co zawsze jadłam w ogromnych ilościach to LODY!!!!!!!!!!
nie jeść słodyczy
u mnie słodycze tak jak u nat i makuc znikają w tempie ekspresowym
niczego nie przepuszcze, no chyba żeby miało smak kawowy to wtedy podziękuje ;-)o to nie wiedziałam że nie ma już podwójnego obywatelstwa ani zrzekania się, ale też specjalnie sie nigdy tym nie interesowałam ;-) musiałam się jakiś filmów naoglądaćROXANKA nie ma czegos takiego jak podwojne obywatelstwo w tej chwili, to juz przeszlosc. po prostu jak wyrobie francuskei to tu bede francuzka a w PL polka zawsze. nie mozna sie zrzec tak jak kiedys -z drugiej strony nei zrobilabym tego bo jesli kiedys by sie porypalo cos z zyciem tu w eFR to zawsze moglabym wrocic do PL ale tak szczerze: wolalabym chyba na Alaske wyemigrowac niz do PL .
na razie 1-1 w meczu. a ja obgryzam szyjke DESPE![]()