reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
DZIULKA udusze Cię zaraz. Bez kitu. I Ty mi smaka robisz? no, no, no. Kolejnego focha zapodaje :D
to zemsta za to ze niiiic do mnie nie pisalas tylko taka sciema :pppppppppp klamczuchu:)))))))))))))) przesylam ci MAKUCKU szklaneczke dese:)))) jeezuuuuuuuuuuuuuuu ja tego meczu nie przezyje do konca nerwowo....

jutro do pracy na 9h i do 14.45. w morrrrrrrrrrde.

Dziulka jesteś okropna!!! Takiego nam tutaj smaka robisz :-p

Roxannka dobrze,że posucha odchodzi w niepamięć. Oby tak dalej :rofl2::yes::wink: Co do wentylatora, też muszę zakupić, bo mój stary rozpada sie. Dzisiaj nawet oglądałam i na dniach muszę zajrzeć do Practikera, bo tam najtaniej wychodził. Ciekawe tylko jak będzie wyglądał. Z klimatyzatora zrezygnowałam. Po lekturze róznych forów olałam sprawę, uznając że byłoby to wyrzucanie pieniędzy w błoto.

Alicja, monimoni kolorowych snów!

ANIAWA no bo ja juz taka mendzioszka jestem:)))

wiecie co?? odkad poszlam do pracy to zauwazylam ze Leane sie nei budzi o 5h. odpukac i oby tak zawsze bylo. budzi sie kolo 7.30 wcina wielka butle i spi jeszcze godzine albo dluzej. czyzyb to z szacunku do mamusi ze pracuje? czy z szacunku do tatusia ze w domku jest i sie bawi z nia jak mamusia pracuje?? ostatnio chyba w weekend sie przebudzila o 5h, pogadala se pospiewala i usnela:)) w kazdym razie bez butli o 23h nie ma szans zeby spala.

cholera jeszcze 10 min meczu a mnie sie piwo konczy...

MAKUC 10 minut meczu a ja zaraz paznokcie pozzeram.... a jak dodadza ze 3 minuty dodatkowe to chyba tu padne... jestem swir na punkcie pilki noznej francuskiej i chyba nic mnie nie uleczy:))) dzisiaj jak Leane zaczela piszczec i warczec jak tygrys to mowie do niej: jeszcze ze 2 latka i pojdziesz z mamusia rwac laweczki ze stadionow:))) maz sie poplakal ze smiechu:))) a na galerii wstawilam przemowienie poranne Leane na video dzisiaj:))) niech ktos mi przetlumaczy !!!:) bo ja nie wiem po jakiemu to jest!

reklama
ale mam dzisiaj wene :-D ale pewnie i tak wszystkie zaraz uciekniecie :-(

frogg dużo zdrówka dla was i super ze juz wszystko pozaliczane masz :-)

strip, brawo za sukces pedagogiczny, wiem jakie to ciężkie :tak:

sheeney
, to czekamy z niecierpliwością czy bedzie kolejna podwójna mamusia ;-) my niby jesteśmy gotowi na kolejnego dzidziusia, chociaż pewnie byłoby ciężko :baffled: ale ostatnio stwierdziłam że dopiero jak Patryk bedzie chodził bez wywracania się i będzie umiał się sam podetrzeć :-D

A ja swego czasu prawie wcale nie jadłam słodyczy. Zwyczajnie nie miałam ochoty :szok: Trwało to kilka lat. Dopiero niecały rok przed drugą ciążą zaczęłam znowu jeść słodkie. Jedyne co zawsze jadłam w ogromnych ilościach to LODY!!!!!!!!!!
tak wogóle można ?:confused: :szok: nie jeść słodyczy :szok: u mnie słodycze tak jak u nat i makuc znikają w tempie ekspresowym :-p niczego nie przepuszcze, no chyba żeby miało smak kawowy to wtedy podziękuje ;-)

ja właśnie zajadam się zmiksowanymi truskaweczkami z cukrem mniam :-)

ROXANKA nie ma czegos takiego jak podwojne obywatelstwo w tej chwili, to juz przeszlosc. po prostu jak wyrobie francuskei to tu bede francuzka a w PL polka zawsze. nie mozna sie zrzec tak jak kiedys -z drugiej strony nei zrobilabym tego bo jesli kiedys by sie porypalo cos z zyciem tu w eFR to zawsze moglabym wrocic do PL ale tak szczerze: wolalabym chyba na Alaske wyemigrowac niz do PL .

na razie 1-1 w meczu. a ja obgryzam szyjke DESPE :)
o to nie wiedziałam że nie ma już podwójnego obywatelstwa ani zrzekania się, ale też specjalnie sie nigdy tym nie interesowałam ;-) musiałam się jakiś filmów naoglądać :-D
a jaki wynik był polska-francja ?

a wczoraj polacy wygrali z argentyną !!! :-):-D

makuc, oj chyba trzeba ci paluszkiem pogrozić ... szybciutko trzeba badania zrobić i pewnie jakies witaminki brać. Ja biore żelazo bo morfologia średnio wyszła :blink:

u nas popołudniu była burza ale taka przelotna, ledwo zdążyłam wrócić z Patrykiem ze spacerku i zaczeło ostro wiać i luneło, przez chwile powietrze było fajne ale znowu jest duszno :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry