stripMYmind
Fanka BB :)
kochane, uspilam Wojtka w lozeczku przed snem. W dzien jednak wozek bo dwie drzemki na spacerze, jedna w domu. Dzisiaj usypialism sie 50 minut, az mi zdretwiala szyja i pekal kregoslup od pochylania sie nad lozeczkiem. Teraz piję drina, naszykowałam Wojtka na jutro, bo zabieram go na uczelnię. Podróz trwa półtorej h, więc zabieram koleżankę do pomocy ;-p
Zabieram się za rysowanie projektów na jutrzejsze zaliczenie z wizażu i stylizacji. jedyny przedmiot na który przygotuję się z entuzjazmem.

Witam wszystkie dziouszki. gratki dla sheney mam przeczucie, ze cie zapylilo
a o sobie nie wspominam licze na fart;p
powiedzcie mi, jak w dzien oduczc spania w wozku tz usypiania.:| dzisiaj do wiecozrnego zasniecia w lzoeckzu suszara byla, klepanie po dupci, 120 wody wytrabil po jedzeniu, do tego jeszcze bujalam lozeczkiem deliaktnie, a on uparcie chcial wstac. ale dal sie okielznac po 40 chyba odkladaniach do wyrka.
p.s.
od kiedy dzieci jedza na sniadanie kanapeczki jakies paroweczki, bo my poki co zyjemy kaszka, mlekiem, soczkiem, owockiem, obiadkiem - tyle o ile.
Zabieram się za rysowanie projektów na jutrzejsze zaliczenie z wizażu i stylizacji. jedyny przedmiot na który przygotuję się z entuzjazmem.

Witam wszystkie dziouszki. gratki dla sheney mam przeczucie, ze cie zapylilo
a o sobie nie wspominam licze na fart;p
powiedzcie mi, jak w dzien oduczc spania w wozku tz usypiania.:| dzisiaj do wiecozrnego zasniecia w lzoeckzu suszara byla, klepanie po dupci, 120 wody wytrabil po jedzeniu, do tego jeszcze bujalam lozeczkiem deliaktnie, a on uparcie chcial wstac. ale dal sie okielznac po 40 chyba odkladaniach do wyrka.
p.s.
od kiedy dzieci jedza na sniadanie kanapeczki jakies paroweczki, bo my poki co zyjemy kaszka, mlekiem, soczkiem, owockiem, obiadkiem - tyle o ile.
)
!!! U nas chyba jeszcze by nie przeszło. Jaki macie czas przy takim śniadaniu? Chyba trochę trwa?
;-)z obiadowymi słoiczkami się już pożegnaliśmy bo tknąć ich nie chce wcale!!!