Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elwirka znam ten ból ;-) nareszcie ktoś z Łodzi:-)makuci i happybeti troche ciezko mi sie wdrozyc w temat juz tu sie wszyscy znacie a ja nowa jestem........
to moze napisze jestem mama 8 miesiecznej oliwki ktrora urodzila sie miesiąc wcześniej i mam już za sobą pierwszą operacje.......
? Dzisiaj Łukasz przechodzi samego siebie. Tyle ile on dziś marudzi to jeszcze chyba nie marudził tyle w swoim 8-miesięcznym życiu. Moje całe nogawki u nóg są mokre i poklejone jego sączącymi się kózkami z nosa
. Ciągle tylko koło mojej nogi. Bawić się muszę na jego poziomie na podłodze. Do komputera mam zakaz podchodzenia a zarazem branie notatek do nauki. Teraz zdążyłam pouczyć się podczas jego drzemki, no i nadal śpi więc wpadam tutaj do Was.
) a mi się nudzi, bo chociaż sprzatania Ci u nas po dostatkiem to dzisiaj mam w.je.ane i nie robię NIC
Poza tym przez sen Alutce produkcja poszła ale że szkoda mi ją budzić na zmianę pampersa to w pokoju śmierdzi jak z szamba 

. Takze wszystkiego naj 

i zamiast sie smiac z biednego, prawie zaczadzonego makucka, chulero to wymyśl lepiej jak ten odór zneutralizować nie budząc przy tym Mlodej 
trzymam ją tak tylko wtedy, kiedy chcę miec na dłuższy czas względny spokój i wyspanego dziecia