reklama

Październikowe Mamy 2010

Zgłaszam się do tablicy natolinos !
Nie odzywałam się bo cały dzień za dworze byłam, nawet 2 mleczka na dworze byly obiad w domu tylko i sniadanko i ostanie po kapieli mleko. spanie też na dworze, mały histerie urządza, nie chce w domu siedzieć wcale.... rycyz, an a dworze szczęśliwy, tylko ciągle chce stać albo chodzić tryzxmany pod paszki. ręce mi odpadają. apropos słów u nas jest tata mama baba buła i nie. nie wiem czy coś poza tatą i mamą jest świadomie. a i co do mamy nie jestem pewna, chociaż wzywa mamę w sytuacjach kryzysowych. za to widzi A. i piszczy tata:D
sprawy wiadome średnio znów jakies nieporozumienia, ale ja jakoś nie mam sił się stresować, całą energię na sesję na uczelni przelewam i na moje ząbkujące dziecko... przekichane mamy. aaa i młody od 3 dni jez gołąbka obiadek nigdy nei widziałam, żeby tyle jadł... ok 7, 8 po nocy jak wstanie i pobuszujez godzinę je mleko 180 z kaszką więc 210 wychodzi, albo kanapkę z jajkiem lub twarożkiem plus 150 mleka. po jakis 3.5 godiznie ok 11, 11.30 wciąga samo mleko 180 ml, ok 14 obiadek plus soczek. ok 16 mleczko 180 ml, pozniej ew na podwieczorek owoc i ok 20 20.30 ostatnia kaszka, 210 wychodzi. oprocz tego podje chrupeczka. w nocy mamy jedno mleko ok 00 - 2 w nocy... i do rana ze 2 pobudki na picie,. jezu kiedy on przespi noc z ta jedna pobudką mlekową chociaż tylko bez tego picia i wiercenia się...
dobranocka dawaj zdjęcie brzusia
dziulki nie widać?
a resztę was muszę nadrobić dopiero, bo nic nie wiem co u was,,, nei mam kiedy czytać bo w dzien ciagle na powietrzu.

reklama
dziulka, nudzi mi się to śledze ;-) mój też dzisiaj miał sesje przed pralką :-) ale ma jeszcze nową zabawe, siada w bujaczku i buja sie w przód i w tył i takim o to sposobem przemieszcza się po domu, normalnie komedia :-D:-D:-D

kroma, oj to by się nasi dogadali :tak: my nawet na gali ksw kilka razy byliśmy, i też te programy o więźniach ogląda czasem :confused2:

kurde ja z tą pralką wypróbuję na nowej chacie bo tu mam za małą łazienke i nie ma jak małej posadzic na przeciw ...
Emis a przez Ciebie to mi sie Bobu chce no i teraz przez kurde Dziulke wrrr
Roxi kosmate mysli to i ja mam ;-). Mam nadzieje, że sie będzie działo :) tylko czy mamy zestaw na kompocik?? bo cosik mi się zdaję, że dziś niebezpieczne dni

edit: no własnie Dobranocka, Nice chwalcie się brzuszkami :)(choc u Nice to 10 tydzien to pewnie nic jeszcze nie wiadać) ja mam 4 brzuchatki wokół jedna rodzi za miesiąc (oj piękny ma brzusi piekny, 2 w paxdzierniku - po raz drugi oj piękne brzuszki :))) i 4 dopiero 12 tydzień i podobno już ma za tydzień się z nia zobaczę to ocenię) uwielbiam ciążowe brzuszki :)

Ostatnia edycja:
STRIP jak mnei nei widac jakzem jezd:))))))))

ROXI ty lobuziaro wyczailas mnie nooo:)))

a dzisiaj chcialam sprawdzic jak Leane czy zabki rosna jakies to zapomnialam ze te z dolu mocno poszly w gore- chyba cale juz wyszly, i mnie uzarla az skoczylam:pp

a co do gadania to Leane nie mowi NIC poza KOGI:kotek+Oggie w jednym:)

Roxanka- mój walczył w Ksw w Anglii ale tylko rok, bo wróciliśmy, a tu w Gw jest jakiś boks ale popołudniu i mu nie pasuje, ja jadę z nim na Adamka we wrześniu, nie bardzo mi się chce, ale nie miał kompana, więc się zgodziłam bo wiem, że to mu sprawi mega przyjemność. I masz rację, że by się dogadali :) On tylko szuka kogoś kto by pogadał z nim na te tematy, nagrywa i ciągle ogląda te walki.
strip- to sporo je, a z tymi jajami uważaj, jak masz wiejskie to spoko, ale te ze sklepu to mają dużo hormonów i później dzieciaki wariują, wiesz jajko jak dziecko i to co kura je to idzie do jajka, mój M jaki jest nabuzowany po jajach. A jak l;ubi tak spacerować to się ciesz, ja bym chciała tak cały dzień na powietrzu i które dziecko teraz nie dokazuje, mój jeszcze nie ząbkuje, ale im później tym dziąsła twardsze i też dziecku ciężko. powodzenia na egzaminach.

a słowa to u nas : beee, ba , da, dziś była mama wow , ale ogólnie baba jest hitem a mama i tata ?? ja się tylko cieszę, bo jak zapytam gdzie tata to patrzy na M. jak zapytam gdzie mama to patrzy na mnie :), a jak zapytam gdzie baba to nie wie o co kaman wiec nas nie nazywa, ale jest git bo wie kto jest kto no i jak zapytam o piesa :) to też zna jej imie :)

ja jak pytam Leane: gdzie jest tatus/babcia/kotek/krowka(takie porcelanowe badziewie na kuchni i lazience) to patrzy od razu widac ze rozumie kto jest kto, a dzisiaj jak zapytalam gdzie jest pralka to pokazala paluszkiem pierwszy raz:D wskazujacy palec ostatnio mocno w uyciu:)

reklama
kroma mam wiejskie jajka od babci mojego A. mięsko też, czasem niestety warzywa sklepowe, chociaż teraz już będą wiejskie też w większości. Z tych przetworów bobasowych tylko kaszki kupuję, bo to szybkie, ale myślę nad robieniem zwykłej manny. aa i herbatkę czasem pije tę granulowaną, ale sypię tylko pare ziarenek żeby smak był, często parzymy i też pije, zwykła wodę też nie wybrzydza. a miętę mamy z działki z ogródka od dziadków jak pachnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry