Mnie się już marzą nektarynki, ale jak widziałam cenę 10zł za kg to trochę jeszcze dużo. Oh takie soczyste. Mniam.
Może to śmieszne ale ja jakoś nie jadałam nigdy bobu, jak to się je

?
haaaaaaa przyjedz do mnie u nas sa od 1 euro do 2 za kilo cudasnych pieknosci prosto z lazurowego wybrzeza gdzie sa zajebiste sady i u niektorych mozesz jesc prosto z drzew!

):-):-)
nat, dziulencje juz przylukałam na galerii więc pewnie smaruje dla nas jakieś wypracowanko

;-)
i ja też tak mam że jak synek dłużej śpi to mi sie tęskni, ale jak nie śpi to bym chciała żeby poszedł spać

ehh pokrętna logika
taaaaaaaaaaaa sledzi mnie skubana
A TAK WOGOLE TO WAS PORYPALO ZEBY 14 STRON NASMAROWAC!!!!!!!

witam wieczornie.
nocka spoko mloda sie obudzila jak ja pilam kawe przed wyjsciem wiec tatus sie zajal

) upocona jak dzika swinia doslownie mokrutenka a cienko ubieram do spania. lepetyna jej sie poci nawet jak je

tak wiec pojechalam do pracy- o 8h w aucie mialam nie wiem ile stopni ale parowalo jak z pieca.ale co tam, muza na full az lampy podskakiwaly i wio! w robocie klima-jeees

)) ale zapierd... taki ze masakra... normalnie latalam zp redksocia swiatla.
w poludnie w koncu burza przyszla i ulewa.
po powrocie do domu-tatus otwiera drzwi z dzieckiem w ramionach to Leane az piszczala z radosci i taki smiech ze az milo

))) wiem ze nie tylko jestem dla niej karmicielem, klaunem tylko kims za kim czasem zateskni

)))))
pojadlam kromeczek z konserwka z lidla szynka w bialym winie, mniam

pol chlebka malego zezarlam

pp i potem jogurt naturalny z czego polowe Leane wciagnela

)
potem dalam jej chrupka to cwaniara juz nauczyla sie zjesc w calosci a nei bawic koncowka bo do lapek sie przylepilo i prawie zawalu dostalam jak taki kawal 2 cm wpakowal do buzi! czekalam obok zeby sie nie zaczela dlawic -uffffffffffffffffffffff.potem dalam tatusiowi "urlop" i poszlam bawic sie z mloda. rzucalysmy sobie pileczki i prawie padlam ze smiechu.... moja dziecko rzucilo mi pilke i oczeujac az jej odrzuce podparla sie lapkami o kolana i glowa ruszala jak raper albo jak pieski co z tylu aut sa nieraz takie zamszowe co lepki im sie ruszaja!!!! lezalam na ziemi i smialam sie do lez moj to samo!!!a ta jak widziala ze ja leje na calego to ona tez i wogole nie moglam wyrobic, do teraz miesnie brzucha mnie bola

)))wlaczylam pralke- mala zahipnotyzowana

))))))))) normalnie polewka, zamarla w bezruchu a w momencie jak wlaczylam to zapiszcza z radosci jak nie wiem

)))))))))) my zas polewka z niej

))))))))))))))) no i tak do wieczora zeszlo na zabawie

)))))
aaa!!!!!!!! w lidlu afera bo podobno jakis susz bakterii tej co "morduje" znalezli w stekach mrozonych i dzisiaj w panice ludzie nam przynosili i zwroty robilysmy. okazalo sie ze to nei ta sama bakteria ale ile ludzie paniki siejea to ja pindole..... w kazdym razie kazali nam wycofac te steki ze sprzedazy.