Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez chciałam dziś do Maca , ale małż za późno wrócił poszliśmy jedynie na spacerek i napisliśmy się po piwku w ogródku w kanjpce i było miło jutro mnie na lody zabierzehaha, a ja powiedziałam mojemu M. że "dziewczyny na forum jadłu dzisiaj lody z McDonalda, a ja nieeeeeeee!" To się popukał w czoło i zapytał, czy muszę robić wszystko to co one? Ja na to, że jak mi smaka narobiły to JASNE! I dostałam lody z polewą czekoladową :-)
Spisałyście się już może? Dzisiaj ostatnia szansa, potem albo ktoś zadzwoni albo przylezie. A tego chcę uniknąć...
foch!ja już nic wam polecać nie bedędobranocka dzięki za polecenie tego balsamu do ust. Jestem zadowolona :-)
chyba paszła wonMALA_MI rozlazłości mówimy stanowcze PASZOŁ WON!

i to od dawien dawna, aż boję sie sama ją kapać bo co chwila kombinuje jakby tu łyknąć se
i nie tle o zachłyśnięcie chodzi co o chlanie wody z płynem do kąpieli
jak przeczytałam o twoim Mężu to
czyli że dobrze się dzieje w Dorisowie?
(wszyscy wołają na nią Kaśka, ale przecież kuzyn mógł swojego ojca spytać
) no i teściówka się śmieje że nie idzie bo jej nie zaproszono
ja wytrwale ćwiczę przed łikendową orgietką, np teraz desperkiem

a twoj M to już się chyba do ciebie wystarczajaco nazbliżał co?

a propos spisu to dzisiaj miała przyjechać babka, i co? specjalnie szybko szybko wracalismy ze spaceru i dooopa nie przyszła

) upitraszone i żeby nie było że młoda pozwoliła: dzidzia cały dzień świeżym powietrzem z babcią oddychała:-)
może później zajrzę jak jakaś fajna impra się rozkręci