reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
no do 10 mógłby spać ;-) ale o 16 niech nie chodzi spać, bo już mi tęskno za nim. no nic, zdam się dzisiaj na żywioł - zobaczymy ile wytrzyma, jak wstanie w nocy to trudno, jakoś w lato jestem bardziej gotowa na takie eksperymenty.
aha, miałam wywoływać do tablicy to robię to - IDA!!! MAKUC!!! DZIULKA!!!
i STRIP!
SHEENEY wracaj!
a gdzie MINIU?

nie no muszę do niektórych wysłać ponaglenia;-) zaraz się tym zajmę

Ostatnia edycja:
nat, dziulencje juz przylukałam na galerii więc pewnie smaruje dla nas jakieś wypracowanko :-D;-)

i ja też tak mam że jak synek dłużej śpi to mi sie tęskni, ale jak nie śpi to bym chciała żeby poszedł spać :zawstydzona/y: ehh pokrętna logika :sorry:

haha, a ja powiedziałam mojemu M. że "dziewczyny na forum jadłu dzisiaj lody z McDonalda, a ja nieeeeeeee!" To się popukał w czoło i zapytał, czy muszę robić wszystko to co one? Ja na to, że jak mi smaka narobiły to JASNE! I dostałam lody z polewą czekoladową :-)

Spisałyście się już może? Dzisiaj ostatnia szansa, potem albo ktoś zadzwoni albo przylezie. A tego chcę uniknąć...
ja tez chciałam dziś do Maca , ale małż za późno wrócił poszliśmy jedynie na spacerek i napisliśmy się po piwku w ogródku w kanjpce i było miło jutro mnie na lody zabierze ;)
Dobranocka spisałam się(i reszte rodzinki) i trwało to 5 minut. podajesz pesel i miejsce gdzie sie urodzilas i tymczasowe hasło (potem musisz znac nazwisko rodowe mamy i chyba nip)i wszystko jest w systemie i zaznaczasz pytania co i jak i z głowy :)
Nat nic sie nie martw albo sie obudzi i bedziesz miała jazde albo upał go wykończył i będzie spał :) nic sie nie martw.

a ja jak nigdy piję Żubra i liczę na wygraną Dom.

Natolin- mój też tak ma czasem, wczoraj o 18 poszedł i obudził się o 4 i już mu się nie chciało spać to z nim poleżałam i zasnął o 6tej.

dobranocka dzięki za polecenie tego balsamu do ust. Jestem zadowolona :-)
foch!ja już nic wam polecać nie bedę:P
ps. ja miodkiem smarowałam wszelkie upierdliwosci skórne i pomagał;)
MALA_MI rozlazłości mówimy stanowcze PASZOŁ WON!
chyba paszła won;)))
mamaagusi, nie wiem czy modły czy wapno ale jakoś daje radę... uhhhhhhhh, nienawidzę swędzenia!!!!!!!!!!
czarodziejka, :*** zdrówka dla Krzysia!!!
aniawa, a co mamie się stało? coś poważnego?
kroma, o co kaman z twoimi cycorami??? puchły ci przy @ do tej pory???
beti, o której M powinien zajechać w słodkie progi domu?
sivle, wizja wolności, co?:laugh2:
e-lona, no to sie nie nasiedziały;-)tylko szkoda że głowę zawracają o takiej porze:crazy:
doris, Inka tak samo w wannie świruje:dry:i to od dawien dawna, aż boję sie sama ją kapać bo co chwila kombinuje jakby tu łyknąć se:sorry:i nie tle o zachłyśnięcie chodzi co o chlanie wody z płynem do kąpieli:-pjak przeczytałam o twoim Mężu to :szok:czyli że dobrze się dzieje w Dorisowie?
makuc, na badaniach byłaś czy zaraz doczytam że świrowałaś po sklepach?;-)no i doczytałam i stwierdzam że w kulki se lecisz:wściekła/y:
cass, cudnej zabawy!!!
sariska, to ja cie ze sobą zabiorę na wesele kuzyna:-)bo teściowa dostała zaproszenie ale imię pomylili i napisali Katarzyna zamiast Kazimiera:-p(wszyscy wołają na nią Kaśka, ale przecież kuzyn mógł swojego ojca spytać:-D) no i teściówka się śmieje że nie idzie bo jej nie zaproszono:laugh2:
roxi, spoko luz:-Dja wytrwale ćwiczę przed łikendową orgietką, np teraz desperkiem:rofl2:
dobranocka, moriam podejrzewam że wyleguje się u teściów na plaży:-D:-D:-Da twoj M to już się chyba do ciebie wystarczajaco nazbliżał co?:-D:-D:-Da propos spisu to dzisiaj miała przyjechać babka, i co? specjalnie szybko szybko wracalismy ze spaceru i dooopa nie przyszła:wściekła/y:
sparrow i inne kobitki, współczuję wam wrednych @:cool:
onesmile, no to jak zdj zobaczę to możesz uznać przewinienia za wybazcone:-D
roxi, no jestem!!! nie widać że ciężko pracuję nad odpisaniem wam?!?!?!:rofl2::laugh2::-D

no i finisz! płodzicie jak szalone:-p
dzionek hmmm, zakupki, świetne bodziaki i rampersiak dla młodej zakupione, spożywczaki zaliczone, obiad na dziś plus chłopski garnek (czyli obiad na 2-3 dni:-p) upitraszone i żeby nie było że młoda pozwoliła: dzidzia cały dzień świeżym powietrzem z babcią oddychała:-)
M już stoi nade mną:crazy:może później zajrzę jak jakaś fajna impra się rozkręci:rofl2:

iduś, dobrze, że ja desperka niet to mi smaka nie narobiłaś :-p ale ćwicz ćwicz :tak: no my płodne ale i ty płodzisz że hoho ;-) a co mąż nad tobą stoi czyżby cusik chciał tenteges :rolleyes2: :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry