reklama

Październikowe Mamy 2010

a kuku:) jezdem. i KANIU, ALICJO nie, nie byłam na badaniach :zawstydzona/y: wylazłam na spacer, potem gotowałam (o tak, tak MAKUC pierwszy raz zrobił papu dla Alutka i o dziwo SMAKOWAŁO :szok:) a teraz jeszcze mi lekcje do zrobienia zostały. ech. taki to żywot kobiety w wielkim mieście Lublinem zwanym ;-):rofl2::laugh2:

reklama
E-LONA próbowałam znaleźć coś na allegro, ale na razie żaden ochraniacz nie wpadł mi w oko
ROXANNKA mojego przy kąpieli też wszystko interesuje, zresztą tak doczytuję, że nie tylko nasi tak mają ;-)
DORIS fajnie mąż się zachował, też lubię te lody :-)
EMILAB dzieci mają jakiś zmysł, że zasypiają wtedy, kiedy człowiek chce wyjść ;-) albo robią kupę wtedy ;-)

a u nas nie padało i nie pada na razie przynajmniej
a wiecie, że ja za truskawkami jakoś nie szaleję? jadłam ze 2 razy może na razie w tym roku
SIVLE ja też fanka fastfoodów i słodyczy, niestety. i piwa.

DORIS nasza MORIAM też za Portugalczyka wyszła :-) ciekawe czy do nas się odezwie
ooo, DOBRANOCKA to samo napisała :-)
DOBRANOCKA a ta mata-krokodyl dobrze się spisuje?

jejku dosłowie siedze w fotelu i nic nie robie.

Zazdroszczę. Mnie czeka góra prasowania na romantyczny wieczór z telewizorem. M. znowu czuje się gorzej, więc nawet się do mnie nie zbliża...

DORIS fajnie mąż się zachował, też lubię te lody :-)
DOBRANOCKA a ta mata-krokodyl dobrze się spisuje?

haha, a ja powiedziałam mojemu M. że "dziewczyny na forum jadłu dzisiaj lody z McDonalda, a ja nieeeeeeee!" To się popukał w czoło i zapytał, czy muszę robić wszystko to co one? Ja na to, że jak mi smaka narobiły to JASNE! I dostałam lody z polewą czekoladową :-)

Mata spisuje się bez zastrzeżeń, po każdym uzyciu wyjmuję ją z wody i po prostu wieszam nad wanną żeby wyschła. Jak się to zaniedba i zostawia mokrą w wannie to potrafi spleśnieć...

Wróciliśmy od lekarza - dostaliśmy kropelki do oczu TOBREX, te co któraś już pisała, ze stosowała u swojego dziecka. Chcę wyleczyć te oczka przed wyjazdem...

Poszłabym sobie na jakieś wesele... Ech! Ale teraz spróbuję się spisać.
Spisałyście się już może? Dzisiaj ostatnia szansa, potem albo ktoś zadzwoni albo przylezie. A tego chcę uniknąć...

Witam czwartkowo,

matko jedyna, czy u Was tez taka duchota???? 28 w cieniu i burzy ani widu, ani slychu. Na spacerze malo sie nie rozplynelam, Paffcio zreszta tez. Minely nas ze 4 wozki, a w nich maluchy w CZAPKACH, SKARPETKACH, BUTACH, a wczoraj (rowniez 28 w cieniu) dziecko w czapce bylo jeszcze pod KOCEM!!!!AAAAAAAAA!!!!!Jak mozna dzieciom taka krzywde robic??????????????????????????????????????????????????????????????????

Mlody dzis strajkuje, jesc nie chce. Podziubal chleba, potem troche pasztetu, wypil troche mleka, troche wody, pojadl ciut zupy i jeszcze mniej niz ciut jogurtu i olewa ten biznes :szok: I tylko by stal, tzn. trzeba go trzymac, zeby stal...no kosmos.

Idus - moj szanowny malzowinek konczy lazienke remontowac i pewnie na BB czasu brak, wiec musisz Mu wybaczyc to milczenie :-) I pliiiiiiiiz, nie strzelaj focha, niebawem usmiech Paffcia na galeryji pojawiiii sie! ;-)

Dobranocka u Nas były właśnie te krople i pomogły, mam nadzieję że u Was też dadzą radę. A i dobrze M. powiedziałaś a co, przecież kobiecie w ciąży odmówić nie może ;-) i lody muszą być !!!
Onesmile to pogoda tak działa na nasze dzieci że jeść za bardzo nie chcą.

Ostatnia edycja:
no to mój dla odmiany dzisiaj zjadł spokojnie cały duży słoiczek obiadu i poprawił owockami, a ostatnio zupełnie mu to nie szło
DOBRANOCKA no właśnie ja się zarejestrowałam, żeby spisać, potem o tym zapomniałam, a potem minęły ustawowe 2 tygodnie i już nie mogłam do tego wrócić i tym sposobem się nie zarejestrowałam :-/

i jeszcze chciałam napisać do ONESMILE, że fajnie, że się odzywa :-)

a mój Pudzian śpi już ze 2,5h!!! ja nie wiem co to będzie i w ogóle co się stał??? on ma zawsze 0,5h drzemki!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry