reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MAKUC jak to spadywujesz?? a kiedy będziesz?? :-(
KANIA no właśnie nie wiem co to z nim będzie, wczoraj o tej porze to już od 20 minut spał po wykąpaniu i zjedzeniu kolacji...

makuc, mimo że nie jestem tak upierdliwa jak kania :-p to musze pogrozić paluszkiem:no: byś poszła na te badania i juz dawno by było po, no i spokój byś miała na bb ;-)

ach jeszcze gratulacje kulinarne, Alutek wie co dobre :tak:

jejku dosłowie siedze w fotelu i nic nie robie.
i tak powinno być :-)

SIVLE ja też fanka fastfoodów i słodyczy, niestety. i piwa.
ja też do tego funklubu się zaliczam :cool2: ale niestety odkąd przestałam karmić to już o bezkarności mowy nie ma :zawstydzona/y: tłuszczyk rośnie :-(

dobranocka,
oby oczko szybciutko się zagoiło :tak:

onesmile, u nas też taka duchota, wyrobić się nie da :no:

nat, 2,5h
shocked.gif
to nieźle, ale może to ta pogoda bo Patryś dzisiaj spał 1,5 h co mu sie tez raczej nie zdarza
no.gif

my właśnie wróciliśmy z zakupów i nic nie kupiliśmy :-( pojechaliśmy po smoczki i po siedzisko do wanny, ale nie było tego co nas interesowało :no2: ale przez doris i jej męża musiałam dzisiaj o mcdonalda zahaczyć
mad.gif
ale żeby na lodach się zakończyło nie nie nie jeszcze fryteczki, cola i kanapeczka
dry.gif
proszę więcej takich smaków nie robić
p.gif

Roxi ten tłuszczyk to chyba rośnie ale na uszach ;-)

a moja cały czas stoi i gada Tata tata tata a patrzy na mnie z takimi wyrzutami jak bym jej ojca siekiera zabiła ech dzieci

Kania - tak, jak byly te upaly 2 tyg. temu, to tez prawie nie jadl. Czekam na lekkie ochlodzenie, jak na meza ;-)

Nat - Pawel jakis tydzien temu zaczal wiecej spac w dzien.W niedziele spal lacznie 4 godziny!!!!Dzis 2 a potem pol. Moze Twojemu tez sie zmienia?

Dobranocka - Pawel we wtorek powiedzial BABA. Zrobil to raz i wiecej nie chce. O MAMIE i TACIE moge zapomniec.

U nas właśnie zakończył się wieczorny koncert. Co Jusia przysnęła, to się przebudzała, albo i nie przebudzała tylko płakała przez sen. Koszmar trwał prawie godzinę... Zęby????????

Oooooooo, właśnie spadła ściana wody za oknem. Piękna burza! Kwiatki na balkonie podleje :-) Ale ciemno...

Dziulka, czekam :-)

Onesmile, nie łam się!
U nas BABA było miesiac temu, bardzo ładnie przeewoluowało na TATA!

reklama
Roxi ten tłuszczyk to chyba rośnie ale na uszach ;-)

a moja cały czas stoi i gada Tata tata tata a patrzy na mnie z takimi wyrzutami jak bym jej ojca siekiera zabiła ech dzieci
hahaha uśmiałam się :-D
dzieciaki nam się chyba zmówiły bo mój tez tylko tata tata tata tata a mama to co ? oj nie ma sprawiedliwości na tym świecie :no:

a tłuszczyk niestety zaczął rosnąć od kilku dni i to na brzuchu buuu laba mi sie skończyła i trza się wziąć w garść :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry