Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no a o 4 powtórka z rozrywki i znowu mleko. Więc skoro moje dziecie normalnie tak się nie zachowuje to pewnie ma skoka
Dziewczęta pisać bo nie podoba mi się to "opier.dalanie"

i że rzeczywiście jakoś bardzo pusto i smutnawo się na forum zaczęło robić :-(
mimo moich najszczerszych chęci teściowa nadal zamierza być kurewną, cóż skoro jej zależy to ja tytułu jej pozbawiać nie będę ;-) nadrobić nie nadrobie ale lecę sobie troche poczytać choćby odrobinę w temacie być ;-)
jamochłonica dalej nie wyraża chęci do współpracy? ech może do zoo ją oddelegować? przynajmniej jakis pożytek by był ;-)
oczy czerwone od płaczu, mina gramlina. Ech jak Ja zobaczyła to myślałam, że padnę. Okazało się, że u teściowej nic tylko płąkała i "mamama" wołała i za czorta się jej uspokoić nie dało
Ponoć wiedźminowa stwierdziła, że i tak dobrze rozłąkę znowi i że trzeba ją częściej do niej przyprowadzać [tia jasne
]. Poza tym dostała wczoraj znowu kolejne "cudowane" zabawki do kolekcji. Tłumaczyłam milion razy - jak coś kupujecie to niech to będą książki/ pampersy/ husteczki/ jedzenie bo wszelkich innych "cudeniek" pod dostatkiem mamy a tu oooo 3 MASKOTKI przytargali 
masakra jakaś.

;-) co do zasypiania to rzeczywiście pewnie za dużo atrakcji Patrykowi na koniec zafundowaliście i stąd te problemy. U nas zresztą podobnie wczoraj było. Ech.