• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Pojawiam się na chwilkę by Was poczytać, przy okazji wywołać do tablicy...
Ida, Ala, Happy, Roxannka i reszta mamuś gdzie Wy się podziewacie o tej porze ?
Mała_mi żadna to Twoja wina, że Łukasz przeziębiony, przecież nie możesz go ustrzec przed całym złem tego świata..., widzę że papierki też lubi wcinać a co do pogody to sprawdź na METEO.PL
Efa wiesz ciekawość nas zżera no ale skoro nie chcesz mówić, to ja już nie pytam :-)
Dobranocka to dogadzasz swojemu mężusiowi :-)
Makuc z tymi siłami to u mnie też ostatnio ciężko więc to co mam zachowam na resztę wieczoru... a co do fitnesu to i ja mam słomiany zapał, raz chodzę raz nie... kiedy mi się chce (co 2 tydzień) mi się chciało, a jak wizyta Alutka u teściowej? Grzeczna wróciła? a Ty lekcje "odrobiłaś"?
CzarodziejkaM to super, że uśmiech z twej twarzyczki dziś nie znika, że zakupy się udały :-)
Kroma na tej siłce prowadzi Cię trener? może polecisz jakie ćwiczonka na brzuch :-)
Rysia, Natolin mam nadzieję że Wam wena i dobry nastrój z dniem jutrzejszym powrócą.
Dawidowe no to nieźle Ci się córeczka wyrwała :-)
Paolcia to czemu się tak spociłaś?
Dziulka ja to z Tobą wolałabym nie zadzierać, udanych zakupów ooo i znów wierszykiem z wieczora sypiesz :-)

i zmykam do wyrka, mąż mi grzeje poduszeczkę więc pewnie będzie milusio :-) spokojnej i przespanej nocki !!!

reklama
Kania- ja na razie na sprzęcie ćwiczę, i mam tam taki na brzuszki, a drugi na grzbiet, a co do brzuszków to też robią tam na piłce. Mówiła też że rowerek, bieżnia i orbitrek dobrze wpływają na brzuch.
Mała mi-a tam ma być burzowo i duszno :) Miłego wypadu.

dziulka- fajny wierszyk :)

DAWIDOWE dobre:)))))))))))

nie no jaja se robia nasze mamuski.co to za nieobecnosci?????? normalnie kary zaraz cielesne wprowadzimy jakies:pppp

wiecie co wypalam sie w tej robocie i nie moge juz.

wlasnie u nas niebo fioletowe i blski rozdzieraja niebo a grzmoty masakra. odlaczylam lapka z pradu. a grzmoty takei ze ja mam mokro w gaciach...

czarodziejke okropnie mi placze lekarz polecila mi do picia camilia zaraz musze wyczytac a kupilam ten bobodent
paola moja tez od 3 sie śliniła ale teraz to juz ida raczej napewno wszystko do buzi strasznie pakuje i jest okropnie marudna
no wlasnie zasnela wie mam troche spokoju

Ostatnia edycja:
Cześć Dziuluś :-) Ja jestem po trzydniowej nieobecności. Wróciłam niespełna godzinkę temu i dopiero przed chwilką odpaliłam kompa. W związku z tym mam do nadrobienia 30 stronek waszej produkcji (samego głównego), o nacieszeniu się mężem nie wspomnę :tak:

ANIAWA ty mi nie mow nic o cieszeniu sie mezem... wlasnie obliczylam ze okres sie spoznia.... fakt ze bzyku bylo w gumce...ale z drugiej strony spalabym wszedzie i na stojaco i sluzu mam tyle jak w czasie ciazy.... jeszcze z tydzien jak @ nie przyjdzie to chyba testa zakupie.... oj nie chcialabym nie chciala... bynajmniej teraz nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry