reklama

Październikowe Mamy 2010

Pojawiam się na chwilkę by Was poczytać, przy okazji wywołać do tablicy...
Ida, Ala, Happy, Roxannka i reszta mamuś gdzie Wy się podziewacie o tej porze ?
Mała_mi żadna to Twoja wina, że Łukasz przeziębiony, przecież nie możesz go ustrzec przed całym złem tego świata..., widzę że papierki też lubi wcinać a co do pogody to sprawdź na METEO.PL
Efa wiesz ciekawość nas zżera no ale skoro nie chcesz mówić, to ja już nie pytam :-)
Dobranocka to dogadzasz swojemu mężusiowi :-)
Makuc z tymi siłami to u mnie też ostatnio ciężko więc to co mam zachowam na resztę wieczoru... a co do fitnesu to i ja mam słomiany zapał, raz chodzę raz nie... kiedy mi się chce (co 2 tydzień) mi się chciało, a jak wizyta Alutka u teściowej? Grzeczna wróciła? a Ty lekcje "odrobiłaś"?
CzarodziejkaM to super, że uśmiech z twej twarzyczki dziś nie znika, że zakupy się udały :-)
Kroma na tej siłce prowadzi Cię trener? może polecisz jakie ćwiczonka na brzuch :-)
Rysia, Natolin mam nadzieję że Wam wena i dobry nastrój z dniem jutrzejszym powrócą.
Dawidowe no to nieźle Ci się córeczka wyrwała :-)
Paolcia to czemu się tak spociłaś?
Dziulka ja to z Tobą wolałabym nie zadzierać, udanych zakupów ooo i znów wierszykiem z wieczora sypiesz :-)

i zmykam do wyrka, mąż mi grzeje poduszeczkę więc pewnie będzie milusio :-) spokojnej i przespanej nocki !!!

reklama
Kania- ja na razie na sprzęcie ćwiczę, i mam tam taki na brzuszki, a drugi na grzbiet, a co do brzuszków to też robią tam na piłce. Mówiła też że rowerek, bieżnia i orbitrek dobrze wpływają na brzuch.
Mała mi-a tam ma być burzowo i duszno :) Miłego wypadu.

dziulka- fajny wierszyk :)

DAWIDOWE dobre:)))))))))))

nie no jaja se robia nasze mamuski.co to za nieobecnosci?????? normalnie kary zaraz cielesne wprowadzimy jakies:pppp

wiecie co wypalam sie w tej robocie i nie moge juz.

wlasnie u nas niebo fioletowe i blski rozdzieraja niebo a grzmoty masakra. odlaczylam lapka z pradu. a grzmoty takei ze ja mam mokro w gaciach...

czarodziejke okropnie mi placze lekarz polecila mi do picia camilia zaraz musze wyczytac a kupilam ten bobodent
paola moja tez od 3 sie śliniła ale teraz to juz ida raczej napewno wszystko do buzi strasznie pakuje i jest okropnie marudna
no wlasnie zasnela wie mam troche spokoju

Ostatnia edycja:
Cześć Dziuluś :-) Ja jestem po trzydniowej nieobecności. Wróciłam niespełna godzinkę temu i dopiero przed chwilką odpaliłam kompa. W związku z tym mam do nadrobienia 30 stronek waszej produkcji (samego głównego), o nacieszeniu się mężem nie wspomnę :tak:

ANIAWA ty mi nie mow nic o cieszeniu sie mezem... wlasnie obliczylam ze okres sie spoznia.... fakt ze bzyku bylo w gumce...ale z drugiej strony spalabym wszedzie i na stojaco i sluzu mam tyle jak w czasie ciazy.... jeszcze z tydzien jak @ nie przyjdzie to chyba testa zakupie.... oj nie chcialabym nie chciala... bynajmniej teraz nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry