WITAM WIECZORNIE
u nas burza jak cholera, a duszno jak dwie cholery

blyski i grzmoty ze blok sie trzesie. mala spi.
poza tym tatusiowi zafudnowala poranek do.... 9h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATKI
CZARODZIEJKOWEMU KRZYSIOWI i cmoczki od cioci Dziuli

)
:-)
EMILIAB wszystkiego najcudowniejszego, milosci, kasiory, spelnienia marzen, dobrej pracy i ...hmmm dopisz sama

))))

IDA oraz inne- co do wozka -to jest HAUCK i widac go na video na zamknietym.w LIDLU byl za 60 euro.
MALA MI pcozekaj jak wena najdzie to ci uloze jakis wierszyk dla tej dziewczynki

po pracy dzisiaj doslownie mialam dosc i padlam na drzemke. Leane tez. duszno jak fiks a mala lebek spocony az sie kleila.
pospala ona i ja ponad 2h. w koncu tatusp rzyszedl mnie obudzic i ...nie wiem co nas napadlo zaczelismy sie tluc poduszkami az zlecialam z wyra

potem obudzilismy glizdusia bo przeciez lasencja jak burza ma byc i deszcz to spi jak susel.zjadla podwieczorek i bawilam sie z nia

)
w kapieli wieczornej rzucalam jej do wody z gory zabawki to smiech na caly blok

)
poza tym maz postawil ja na wersalce oparla sie o moje ramie i stala i gaworzyla-super widok

wczoraj mala szla po podlodze za raczki ale tak kilka kroczkow doslownie. dzisiaj zas zrobila postep maly bo lezac na brzuszku zaczela unosic dupke.
jutro o 10h mam wizyte w zatrudnieniu a na 15h szczepienie i przeglad malej. potem pojedziemy na wyprzedaze bo od jutra sa, porazp ierwszy w jednej dzielnicy zrobili w LIDLU namiot na parkingu i ponoc wyprzedaze ze masakra beda. fajne body pamietam kiedys kupilam jej wlasnie w lidlu.
a co do pracy-normalnie jaja. niech mi ktos za skora wlezie to ide do sadu pracy. dyrekcja wymyslila sankcje jasli ktorejs brakuje w kasie 3euro i jesli jest za duzo o 3 euro to mamy skladac wyjasnienie na pismi dlaczego i tez sankcje. jak to padnie na mnie to nie bede sie pierd... tylko sad pracy bo znalazlam mase paragrafow na sqrwieli!!!! nienawidze tej roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to sie napisalam... cos jeszcze mialam ale ucieklo