makuc
Fanka BB :)
bez kituMakuc, widze że Ty się na ten spacer zbierasz tak samo aktywnie jak ja... :-)
ale widzę, że szybciej ode mnie wyszłaś i.....
.... szybciej wróciłaśMy już po spacerze bo pada, więc tyko pół godzinki było
z tym, że u nas zbierało, się zbierało ale jakoś nie pada, więc na ponad 2h wybyłam.Makuc jesli chcesz to ja chetnie oddam Ci trochę masy-bierz ile chcesz!!!!:-)
Makuc do oddania mej masy to i ja się przyłączam hhaahah
Ja też dorzucę swoją i teraz Makuc możesz iść na fitnesik budować masę mięśniową:-)
ależ Wy chętne do tego oddawania

to może z kg. jeszcze gratis weny i siły dodacie? KANIA z tym fitnessem to ja się boję, że będzie tak, że pojde 2x i mi się znudzi, bo jak by nie patrzeć to ja dosyć często slomiany zapał mam a co z tego wynika przerobilam już tyle opcji, że szok [ i oczywiście nie dokończyłam jak by nie było]poza tym my już po spacerze. Teraz D. karmi młodą a potem jadą do teściowej a że ja lekcje mam, to mnie ta "przyjemność" na szczęście ominie.
NAT :* :-(

No a teraz czekam na mamę moją kochaną,żeby zajęła się małym,a sama mam zamiar sprzątać mieszkanie,a raczej odgruzowywać bo jak był Krzyś byl chory to nic prawie nie robiłam,tylko to co naważniejsze,a ja niestety lubię jak jest porządek i to taki konkretny.wieczorem zajrze napewno,może nawet z okazji pozegnania chorubska zawitam z jakimś desperadosikiem,buzialki i miłego popołudnia
w domu mam kompletny sajgon a zero chęci i sił by to ogarnąć+dużoooo nauki do szkoły (czeka mnie jeszcze ostatni zjazd w tym semestrze)i jak zwykle jestem rozlazła na maksa gdy powinnam zacząć coś działać....wrrrrrrr
aaaa i chciałam jeszcze napisać że Czarodziejko na fajne zwierzenia Cię naszło (i powiem Wam w sekrecie że ja też bardzo się cieszę że trafiłam na to forum na którym są tak fajne babki