reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
helloł:-)
Dzisiaj dzień rozpoczęty o 5.50...jeżu nie wiem jak wy ale ja nie umiem przyzwyczaić się do wczesnych pobudek:tak:no ale to teraz nie najważniejsze bo dzisiaj świętuje emiliab,a więc kochana w dniu Twoich urodzinek życzę Ci miłości która jest ważniejsza od wszelkich dóbr, zdrowia które pozwala przetrwać najgorsze, pracy która pomaga żyć, uśmiechów bliskich i nieznajomych które pozwalają lżej oddychać i szczęścia które niejednokrotnie ocala nam życie.:-):-D:-):-Da Tobie Czarodziejko gratki suwaczkowe a dla Krzysia wszystkiego najlepszego w dniu jego świeta:-)
Doris gratulacje zębulkowe dla ósemkowego Dorianka:-)
Mała_mi zdrówka dla Łukaszka:-)
Efa współczuje dolegliwości żołądkowych i oby już było tylko lepiej:-)
Sarisko super że u was już ok i że Zuzie ominęło to rota paskudztwo:tak::-)
Makuc jesli chcesz to ja chetnie oddam Ci trochę masy-bierz ile chcesz!!!!:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Makuc do oddania mej masy to i ja się przyłączam hhaahah tylko jakbyś odemnie wzięła to byś płakała i zastanawiała jak to zrzucić hehe

edit: uciekam robić z M. projekt kuchni .....do później

Ostatnia edycja:
makuc, sarisko tak to przez chorobę Łukaszka jakoś tak się rozbiłam psychicznie. Pewnie to moja wina.
Właśnie skończyliśmy się inhalować. Do tego syropek dałam Łukaszkowi.
Przed chwilą mały jeszcze zjadł kawałek papieru i trzeba było mu to szybko wyjąć z buźki, oh ten mój mały rozrabiaka.
Na razie za pakowanie się nie zabrałam, pewnie jak G. wróci z pracy i zajmie się Łukaszkiem to ja popakuje nas. Bynajmniej ciuchy na razie. Jedzenia nie muszę bo mama moja nakupowała Łukaszkowi :)
U nas za oknem zebrały się ciemne chmury tak więc pewnie zaraz będzie lać a na spacer i tak się nie wybieramy.

efa- szkoda że nie możesz nam zdradzić co to za praca :)
sarisa dobrze że Zuzię ominęło i Wam już przeszło.

Zrobiłam sobie dzisiaj ogórkową na obiad. Mniam.

EFA nie ma to jak mieć obawy przed napisaniem co to za praca :-p skoro nic zbereźnego to nie ma powodów do ukrywania. Swoją drogą ja już tyle rzeczy w życiu robilam, że chyba nic mnie nie zdziwi. łącznie z inwentaryzacjami, sprzątaniem w pokojach hotelowych [to ma taką ładną nazwę hehhh pokojówka chyba :happy:] etc. więc jestem zdania, że żadna praca nie hańbi tudzież kontrowersyjna nie jest. Tym bardziej, że teraz każdy grosz się liczy :rofl2::laugh2::laugh2: acha 'najgłupszy' mój pomysł na zarabianie to bodajże pozowanie do obrazów bylo ;]] ale D. skutecznie mi to z łepetyny wybil :rolleyes2:
Makuc, żadna praca nie hanbi, to prawda. A Ciebie podziwiam za elastyczność :)
Hahaha, co wy sobie niezłego musicie myśeć o tej mojej pracy, hahaha! Niuńki kochane, naprawdę nie chcę o niej pisać, bo tak na forum nie chcę pisać, czym się dorywczo zajmuję. Naprawdę nie napiszę. Nie pytajcie :-*
Emiliab, pędzę klikać

reklama
My już po spacerze bo pada, więc tyko pół godzinki było. Dzisiaj chyba zrekompensuję M. wczorajszy spalony obiad krokiecikami z mięsem plus barszczyk czerwony do popicia. Dzisiaj M. ma misję specjalną, sporo spraw do załatwienia (w tym moich...) więc solidny obiad mu się należy jak nic. Idę smażyć naleśniory i mielić mięso.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry