Efa
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, pomogło i już jestem zdrowa. Kaniusia, to nie rota, to głupie witaminy dla karmiących wzięte na czczo. Zrobiłam ten błąd już któryś raz.
mała_mi, przytulam Ciebie i biedulka Łukaszka. Oby jak najszybciej wyzdrowiał.
sheeney, no to czekamy na Ciebie w poniedziałek, ładuj te akumulatorki :-)
roxannka, Olinkowi jest wszystko jedno, czy jedzie przodem, czy tyłem do mnie. W dużym wózku jeździ widząc mnie, a w parasolce widzi resztę świata
paolcia, ja kupuję już następny rozmiar, czyli 86 i szukam większych. Niby Oluś duży nie jest, ale ma długie nogi
mała_mi, przytulam Ciebie i biedulka Łukaszka. Oby jak najszybciej wyzdrowiał.
sheeney, no to czekamy na Ciebie w poniedziałek, ładuj te akumulatorki :-)
roxannka, Olinkowi jest wszystko jedno, czy jedzie przodem, czy tyłem do mnie. W dużym wózku jeździ widząc mnie, a w parasolce widzi resztę świata
paolcia, ja kupuję już następny rozmiar, czyli 86 i szukam większych. Niby Oluś duży nie jest, ale ma długie nogi
oczywiście jak Patrykowi się spodoba to bedziemy tak jeździć bo nie chce dziecku świata ograniczać a ja się jako przyzywczaje 

no właśnie Patryka jakoś nie ciągnie do tych wszystkich widoczków, w sumie co tu ciekawego oglądać bloki bloki bloki
a ty głuptasek jesteś, że mamy nie chciał oglądać oj chyba się dzisiaj nie wyspałaś, Dodo poprostu ciekawy świata i wie że mamusia jest tuż obok