reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, pomogło i już jestem zdrowa. Kaniusia, to nie rota, to głupie witaminy dla karmiących wzięte na czczo. Zrobiłam ten błąd już któryś raz.
mała_mi, przytulam Ciebie i biedulka Łukaszka. Oby jak najszybciej wyzdrowiał.
sheeney, no to czekamy na Ciebie w poniedziałek, ładuj te akumulatorki :-)
roxannka, Olinkowi jest wszystko jedno, czy jedzie przodem, czy tyłem do mnie. W dużym wózku jeździ widząc mnie, a w parasolce widzi resztę świata :)
paolcia, ja kupuję już następny rozmiar, czyli 86 i szukam większych. Niby Oluś duży nie jest, ale ma długie nogi :)

reklama
kania, no ciesze się że jestem sama ;-) bo już myślałam że coś ze mna nie tak :-D oczywiście jak Patrykowi się spodoba to bedziemy tak jeździć bo nie chce dziecku świata ograniczać a ja się jako przyzywczaje :tak:
a co do żłobka, to prywatnie czy państwowo ? rozumiem cie że musisz się zastanowić, to nie jest łatwa decyzja :no:

mała mi
, już pisałam na obawach, będzie dobrze! Dużo zdrówka dla Łukaszka.

doris,
bo ja mam czasem takie skomplikowane skojarzenia :-p no właśnie Patryka jakoś nie ciągnie do tych wszystkich widoczków, w sumie co tu ciekawego oglądać bloki bloki bloki :confused2: a ty głuptasek jesteś, że mamy nie chciał oglądać oj chyba się dzisiaj nie wyspałaś, Dodo poprostu ciekawy świata i wie że mamusia jest tuż obok :tak: przynajmniej maminsynek nie rośnie :-p

emiliab,
lubię to kliknięte :biggrin2:

sariska,
melduj nam jak zdrówko, bo umrzemy z ciekawości :-p

efa, no właśnie my mamy tylko duży wózek ale z tymi dwiema możliwościami, wczoraj przełożyliśmy przodem do świata no bo musze się zacząć przyzwyczajać przed spacerówką, żeby takiego szoku nie było ;-)

Ostatnia edycja:
Efa skąd ja to znam, ja leki muszę brać na czczo i codziennie po nim mam rewolucje żołądkowe :-( mimo iż organizm się powinien przyzwyczaić to niestety ostatnio płata mi figle i wiele rzeczy nie toleruje.
Ale Ty pamiętaj zanim zjesz tabsy przekąś coś w locie :-)
Roxannka no nie mów tak, że z Tobą coś nie tak, a żłobek państwowy tylko mąż się dziś dowiadywał że od września ma funkcjonować ale dzieci z wcześniejszych oddziałów żłobkowych automatycznie przechodzą do tych żłobków więc tak naprawdę miejsc nie wiele może być. Zobaczymy rekrutacja online lipiec/sierpień albo w marcu/kwietniu na wrzesień przyszłego roku - bardzo trudna decyzja !!!
Paolcia fajnie, że mąż niespodziankę zrobił, że załapałaś się na promocje :-)

Ostatnia edycja:
witam, zakwasowo, mam takie zakwasy, że hoho, ledwo siadam, teraz wyszło szydło z worka jaką mam kondycję, nawet to noszenie wózka i dzieci na 2 piętro nie pomogło.

Ja dla Czarodziejki gratki suwaczkowe.
Emilia- Sto lat kobieto
Dorian- 4 zęby to się spisał chłopak.
Roxi- mój też się budzi ale M ani sie ruszy twardy sen ma, dopiero jak Arek alarm o 3 podniósł to się ruszył, bo ja już miałam maksa. Fajnie, że macie żłobek. Ja mam taki wózek przodem do świata i Arek się zaciesza do czego co wodzi, a ja mam okienko w budzie i widzę co robi.

Efa skąd ja to znam, ja leki muszę brać na czczo i codziennie po nim mam rewolucje żołądkowe :-( mimo iż organizm się powinien przyzwyczaić to niestety ostatnio płata mi figle i wiele rzeczy nie toleruje.
Ale Ty pamiętaj zanim zjesz tabsy przekąś coś w locie :-)
kaniuś, ale ja i tak muszę brać na czczo Euthyrox, więc z lenistwa, żeby nie musieć pamiętać później, biorę naraz te witaminy. Ech, chyba je sobie w ogóle odpuszczę, bo to już nie pierwsza taka rewolucja.

Jutro mój Olek zostaje na jakieś 1,5 godzinki z sąsiadką, bo lecę do endokrynologa. Ciekawe, jak to przeżyje. Sąsiadkę widział może z 2 razy przez chwilę... Hm... Zostawiam ich u mnie w domu, przynajmniej dziecko nie będzie się stresować, że jest w obcym miejscu.

A myślałam że będę pierwsza z życzeniami dla Emiliab..

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA!!!

r

Efa, też tak reaguję na witaminy brane na czczo. A czasem nawet nie na czczo... I wielkie gratulacje z okazji samodzielnego usypiania Olusia w łóżeczku! (chciałam już napisać: ".. z okazji sukcesów łóżkowych Olka ale się pohamowałam :-D)

Doris, gratulacje dla Doda! 8 zębów to już piękny garniturek!

Moriam, wpasujesz się, i to podejrzewam że szybciej niż myślisz ;-) Bo bb uzależnia jak mało co! Super ze już do nas wróciłaś :*

Elwirka, kciuki za lekarza trzymam!

Dobranocka, na naszej spacerówce są dwa znaczki "new baby", a nazwa była na karcie gwarancyjnej... ale nie pamiętam, czy to Palermo, czy Paola, czy inne coś na "P" było...
Kupiłam ją w Akpolu, hurtowni z artykułami dla niemowląt i małych dzieci.

To chyba wózek-widmo :-p nie mogę nic takiego znaleźć w necie... :sorry:

Tak,raz dziennie można klikać z jednego komputera.
Kupiłam olej lniany i mam nadzieję,że pomoże. Pani w aptece była zdziwiona,że kupuję go na odparzenia. ;-)

Przypomnij linka do klikania proszę :zawstydzona/y:
My też właśnie odparzyliśmy Juśkę, wiec olej od wczoraj znowu ma pole do popisu.

Dobranocka składam Ci hołdy dziękczynne za olej lniany! Działa cuda. Dziś już po odparzeniu nie ma śladu. Tak jak w tempie expresowym zaczęło się pojawiać tak i znikło.

Strasznie się cieszę ze pomogło! :-) Od czego się to robi tak z nienacka nie wiem. Może od... nienacka? :-)

Dobranocka a ten bukiet kwiatów to z jakiej okazji?

Obrony miał... Mam nadzieję, że studentki TYLKO w ten sposób okazują mu swą niewymowną wdzięczność :cool: :confused2:

Happy chyba się nacieszyć mężem nie może, więc ja jej dam z wywoływaniem spokój.
Ale Natolin nie ma coś już długo... Miniu...
Mała Mi, zdrówka dla Łukaszka! Lepiej dzisiaj...?

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo Kochane na dzieńdobry

Emiś kochana spełnienia wszystkich marzeń :). Dużo zdrówka i radości i samego szczęścia :*. Oczywiście Franek dziś - I Like it :-)
Czarodziejko gratki dla Krzysia :-) dziś u Was 9 wow
Ones,Idus to ja poproszę to książeczke o zasypianiu ;-) ciekawa jestem jakie ludziska maja sposoby hehehe
Moriam nie wdrażaj się tylko pisz :-) i super, że jesteś. Pisz co tam u Ciebie, choć wiemy, że sielanka póki co trwa :).
Dorisku zazdraszczam imprezki na dzień mamy i taty. Szkoda tylko, że robią 1 i to bliżej dnia Taty ;-). A przedweszystkim gratki tych 4 zęboli :))))))) no super
Rysia,Rysa?? jak wolisz heheh jak dziś Twoja wena
Roxi zazdraszczam mamy i tego, że jak się pokłóciłyście to szła się rozśmieszać :-) superowo naprawdę. Ja z moją się kłócę, ale i też pierwsza rękę wyciagam więc może moja Zuzka nie będzie na mnie narzekać?
Efa jak się czujesz? No weź napisz co to za praca- no zasiałaś ziarko ciekawości oj niedobra Ty.
Mała mi a Ty humoru niet? przez Łukaszenko?czy może cosik innego?
Makuc ja też poporszę o te 1000 stron :-)
Iduś jak Ty masz taki super hiper fajny wiatr :-) to podziel się. Kurde takie zaspokojonie na tydzień hahahah
Kania jak praca wre?
Elwirka czekamy na relacje z wizyty u lekarza.
Kroma padła jak widziałam Twoich danecerów :).

A co u nas.. wiecie co my już super :).... ale nadal na diecie ryżowej plus do tego krupnik(oj jaki pyszny ugotowałam). No i Zuzka ominęło :-) i nic jej nie jest, miała po prostu luźniejsze kupki, ale żadnych wymiotów, gorączki nic a nic, więc ma silny organizm :-) cieszę się bardzo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry