Witam z wieczora, tylko tak na chwilkę bo padam na... i zmykam zaraz do wyrka, Oliwka śpi, aerobik zaliczony (szkoda że dziś ostatni dzień zajęć, następne dopiero po wakacjach, muszę coś innego znaleźć). Popołudniu kimnęłam się z nią raptem 45 minut ale dobre i to, bo bym pewnie nie wydoliła do wieczora. Apropo prasowania to w ogóle nie prasuję teraz, tylko wtedy gdy już jestem zmuszona, czyli na ostatnią chwilę.Nie wiele miałam do nadrobienia - tylko 2 strony, gdzie są wszyscy???
Natolin, Makuc, Ida, Ala meldować się zanim pójdę spać ;-)
Dawidowe fajnie, że Laurka daje Ci tyle w domu porobić.
Dobranocka kto jak kto ale Ty się musisz obijać :-) zapomniał? uuuu niedobry a Ty co na ten obiad szykowałaś że upaliłaś?
Sarisa trzymam kciuki, żeby Zuzce nic się nie rozwinęło, a Wy jesteście silni, szybko z tego wyjdziecie :-)
Kroma super filmiki, za kilka lat będą startować w YCD :-)
Dziulka fajna ta spacerówa :-) i super że spacer się udał, we wcześniejszym wózku nie miała pasów? hmm pewnie czuje się ograniczona, a dzieci tego nie lubią zwłaszcza jak są bardzo ruchliwe.
Efa pochwal się robótką, a co do zakupów nie dziw się, faceci heh :-) super że Oluś śpi sam w łóżeczku, na pewno się szybko przyzwyczai trzymam kciuki:-)
Elwirka25 super, że udało Ci się znaleźć neurologa a Oliwia jak już spi więc odpocznij, jutro nowy dzień, nie jesteś złą matką, choć doskonale Cię rozumię, bo sama sobie często zadaję to pytanie...