reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mąż przyniósł piękny, naprawdę piękny bukiet kwiatów, ale.. O rocznicy ślubu nie pamięta. Przykre. Ale ja za to spaliłam ten rocznicowy obiad, więc jesteśmy kwita. Może to i dobrze... Chyba nie mam nastroju na nic.

Efa, jaką dokładnie masz spacerówkę? Bo powalająco mało waży!

Nasza spacerowka wazy 6.5 kilo i tez sie rozklada do lezenia.

kroma - gratulacje! Piekny wynik!
sarisa - przynajmniej juz wiadomo, co sie zadzialo.Duzo zdrowka zyczymy!!
Efa - nie badz taka tajemnicza, co to za praca?
mala mi - mamy z Mloda bardzo dobry kontakt. Od samego poczatku mnie zaakceptowala i sie bardzo polubilysmy. Moze wrzuce pare fotek Paffcia z siostra na zamkniety, tylko musze sobie przypomniec, jak sie tam zdjecia zalacza. Chyba poczytam instrukcje mojego meza :-) hehe. Aaa, i zdrowka dla Lukaszka!

Efa - nie badz taka tajemnicza, co to za praca?
Aj no właśnie wolę nie mówić. :-)
Taka specyficzna.

Dobranocka, na naszej spacerówce są dwa znaczki "new baby", a nazwa była na karcie gwarancyjnej... ale nie pamiętam, czy to Palermo, czy Paola, czy inne coś na "P" było...
Kupiłam ją w Akpolu, hurtowni z artykułami dla niemowląt i małych dzieci.

witam no znalazlam neurologa jeszcze tylko okulista moje dziecko jest dzisiaj nienosne niemam cierpliwosci czy to znaczy ze jestem zla matka.ciekawe czy przespi noc.........
DZIULKA fajny ten wozek
dobranocka nie przejmuj sie faceci tak maja

Efa - no dooobra, nie ciagne za jezyk :-)
elwirka - to ja zycze Wam spokojnej i przespanej nocki.

Wlasnie wyszedl od nas pradziadek, ktory przyszedl obejrzec Paffcia w kapieli, a wczesniej byl u nas moj przyjaciel z synkiem. Pawel byl wniebowziety i zachwycony kolega, mimo ze kolega ma 3.5 roku.
Paffcio juz spi, ja chyba poczytam, tylko nie wiem jeszcze co, bo wczoraj skonczylam ksiazke. Ale najpierw chyba cos zjem :-)

P.S.Wrzucilam pare fotek na zamkniety:-)

u nas w cieniu 33 stopnie i mozna oglupiec.... po poludniu zabralismy Leane na spacerek w nowej "furze":)) dziwila sie ze mamy i taty nei widzi i ze MUSI byc zapieta to jej sie nie podobalo. poszlismy do sklepu tka w sumie po nic to ta glizda dzieci zaczepia jakie by nie byly:)) albo sie patrzy tak szok albo sie smieje i wrzeszczy. jak wrocilismy to ja gotowalam zurek a maz bawil sie z dzieckiem i kotem gazeta.zaraz wrzuce dwa video na zamkniety. jaja byly jak cholera bo po spacerze mloda rozebralam do samej pieluszki i szorcikow. glaskala sie i klepala po brzuchu i klacie ze nie moglam wyrobic:)))

Mój Olek polubił jacuzzi (jak to się pisze, bo mam zaćmienie) :-)
Ale była zabawa bąbelkami, że ho!ho!
Wprawił mnie tym w mega fajny nastrój.
A, i od dzisiaj zasypia sam w łóżeczku. Dał radę obie drzemki i teraz też (choć teraz z płakaniem). Już bez bujania i lulania (tym bardziej u mnie na brzuchu) - a to dla nas rewolucja. OBY TAK JUŻ ZOSTAŁO! Trzymajcie kciuki!!! Please!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z wieczora, tylko tak na chwilkę bo padam na... i zmykam zaraz do wyrka, Oliwka śpi, aerobik zaliczony (szkoda że dziś ostatni dzień zajęć, następne dopiero po wakacjach, muszę coś innego znaleźć). Popołudniu kimnęłam się z nią raptem 45 minut ale dobre i to, bo bym pewnie nie wydoliła do wieczora. Apropo prasowania to w ogóle nie prasuję teraz, tylko wtedy gdy już jestem zmuszona, czyli na ostatnią chwilę.Nie wiele miałam do nadrobienia - tylko 2 strony, gdzie są wszyscy???

Natolin, Makuc, Ida, Ala meldować się zanim pójdę spać ;-)

Dawidowe fajnie, że Laurka daje Ci tyle w domu porobić.
Dobranocka kto jak kto ale Ty się musisz obijać :-) zapomniał? uuuu niedobry a Ty co na ten obiad szykowałaś że upaliłaś?
Sarisa trzymam kciuki, żeby Zuzce nic się nie rozwinęło, a Wy jesteście silni, szybko z tego wyjdziecie :-)
Kroma super filmiki, za kilka lat będą startować w YCD :-)
Dziulka fajna ta spacerówa :-) i super że spacer się udał, we wcześniejszym wózku nie miała pasów? hmm pewnie czuje się ograniczona, a dzieci tego nie lubią zwłaszcza jak są bardzo ruchliwe.
Efa pochwal się robótką, a co do zakupów nie dziw się, faceci heh :-) super że Oluś śpi sam w łóżeczku, na pewno się szybko przyzwyczai trzymam kciuki:-)
Elwirka25 super, że udało Ci się znaleźć neurologa a Oliwia jak już spi więc odpocznij, jutro nowy dzień, nie jesteś złą matką, choć doskonale Cię rozumię, bo sama sobie często zadaję to pytanie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry