Jestem,jestem
emiliab, zalubiane już ;-) i link zapisany do ulubionych :-) a powiedz czy to raz dziennie tylko można głosować ?
Tak,raz dziennie można klikać z jednego komputera.
Kroma gratuluję! Piękny wynik egzaminu
sariska dużo zdrówka
Efa super,że Oluś polubił dżakuzi:-). I gratuluję pracy. Zawsze to parę groszy

. A powiesz,jak będziesz chciała...Kciuki za spanie olusia tez zaciśnięte
Elwirka super,że lekarz zanleziony. I nie mów sobie,że jesteś złą matką. Wykluczone
Byliśmy na zakończeniu przedszkola,łza niejedna się zakręciła w oku. Tak niedawno Jakub szedł do przedszkola do pierwszej grupy... Ach,jak ten czas szybko leci... Zanim sie obejrzę,Franek będzie śmigał do przedszkola(to już za 2 lata

).
Śmiać mi się chciało,bo w czasie przedstawienia zakończeniowego Franek najpierw zrobił kupę,więc trzeba go było przebrać w innej sali. Potem,jak już wróciliśmy,to bardzo żywo reagował na tańce dzieci-co chwilę "wypowiadał"swoje achy i ochy

. Na końcu przedstawienia nastała cisza(koniec tańca),a Frankowi właśnie się..odbiło po herbatce;-).
Co do odparzeń,to nawet nie wiem,po czym dostał. Miał ostatnio rzadką kupę,ale ja oczywiście pieluch nie żałuję,więc nie wiem. Może te gorączki też zrobiły swoje... Kupiłam olej lniany i mam nadzieję,że pomoże. Pani w aptece była zdziwiona,że kupuję go na odparzenia. ;-)
Co do wózka,to też powoli się rozglądam za jakąś spacerówką,ale na pewno kupię używaną...