reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania- dzięki, ale troszkę się obawiam takich programów, nie chcę żeby wyszli zmanierowani i obrośli w piórka, chociaż u nas nikt nie ma zdolności tanecznych, ja to kompletne anty talencie. A ja zaczęłam od dziś siłkę i aerobik, może na jakiś basen zapisz się wakacyjnie.
Efa
- jak już spi to z górki wam pójdzie, i gratulujemy mamusi wytrwałości a młodemu samodzielności.

Brawo Olus!

A ja w ramach wieczornych cwiczen trenuje szczeke i jem pasztet z warzywami:-)
I chyba zaraz znikam poczytac. Dobrej nocy wsystkim!

ladygab - mam ksiazke w wersji elektr pt. Usnij wreszcie, czyli jakpomoc dziecku zasnac. Polecam ja, moze wyslac na priva.

Ostatnia edycja:
Jestem,jestem:cool2:

emiliab, zalubiane już ;-) i link zapisany do ulubionych :-) a powiedz czy to raz dziennie tylko można głosować ?

Tak,raz dziennie można klikać z jednego komputera.

Kroma gratuluję! Piękny wynik egzaminu:tak:
sariska dużo zdrówka
Efa super,że Oluś polubił dżakuzi:-). I gratuluję pracy. Zawsze to parę groszy:tak:. A powiesz,jak będziesz chciała...Kciuki za spanie olusia tez zaciśnięte:tak:

Elwirka super,że lekarz zanleziony. I nie mów sobie,że jesteś złą matką. Wykluczone:no:

Byliśmy na zakończeniu przedszkola,łza niejedna się zakręciła w oku. Tak niedawno Jakub szedł do przedszkola do pierwszej grupy... Ach,jak ten czas szybko leci... Zanim sie obejrzę,Franek będzie śmigał do przedszkola(to już za 2 lata:tak:).
Śmiać mi się chciało,bo w czasie przedstawienia zakończeniowego Franek najpierw zrobił kupę,więc trzeba go było przebrać w innej sali. Potem,jak już wróciliśmy,to bardzo żywo reagował na tańce dzieci-co chwilę "wypowiadał"swoje achy i ochy:-D. Na końcu przedstawienia nastała cisza(koniec tańca),a Frankowi właśnie się..odbiło po herbatce;-).

Co do odparzeń,to nawet nie wiem,po czym dostał. Miał ostatnio rzadką kupę,ale ja oczywiście pieluch nie żałuję,więc nie wiem. Może te gorączki też zrobiły swoje... Kupiłam olej lniany i mam nadzieję,że pomoże. Pani w aptece była zdziwiona,że kupuję go na odparzenia. ;-)

Co do wózka,to też powoli się rozglądam za jakąś spacerówką,ale na pewno kupię używaną...

reklama
Ladygab- to ja cię podziwiam, moja Olka podobnie kombinuje, a ja wychodzę z siebie, gdybym jej pozwoliła to by wysmarowała ścianę kupą. Na szczęście u nas najmłodsze jeszcze siedzi. A tą książkę mam ale w druku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry