Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Makuc dziękuje za pamięć i sprawdzenie listy obecności...ja jestem ale jakaś taka nieobecna duchem więc ciężko mi coś sensownego sklecić....ale czytam Was bez opierda.lania (czyli:na bieżąco):-)

to u nas standard odkąd urodziłam ;-) naszczęście zdarzają się wyjątki takie jak wczoraj :-)Roxannka finał był taki że poszliśmy spać, o spaniu marzyliśmy odkąd wczoraj otworzyliśmy oczy czyli około 4. więc nici z wiadomo czego.
no i daj znać kiedy obrona mgr :-)
ale żeś mi ochoty na frytki narobiła, już wiem co jutro na obiad zrobie :-)
no wiem wiem, to było pytanie retoryczne ;-) ale musze chyba ich troszke ponaglićzależy od rodziców i dziecka, nasi znajomi 3 lata dziecko w nim wozili... :-/

a twoje dzieciaczki są naprawde cudowne, córcia to urodzona raperka 
myśle o was i czekam na wieści z rana jak zdrówko 
a twoja glizdka się przyzwyczai ;-) my wczoraj pierwszy raz przestawiliśmy siedzenie przodem do kierunku jazdy i synkowi pasowało ale dla za to ja się jakoś dziwnie czułam że go nie widze 
właśnie doczytałam o waszych rewolucjach, oby tak już zostało :-)
tulam :*
i nie jesteś złą mamą, u mnie cierpliwości tyle co na lekarstwo, no ale trzeba sobie jakoś radzić;-)
a samej to nie łaska napisać coś o sobie 

i ja teraz też już chyba bym rady nie dała, prędzej z teściową 

ROXI:
a) NAT nie ma, HAPPY nie ma, KANIA poszła blanociać to ktoś tu terror jednak wprowadzac musi. Inaczej sama ze soba bym pisała chyba a tak ooo i RYSA jezd i IDA i Ty
b) no bo ja wstydliwa i o sobie wolę nie pisać. po co Wam tragedie w czterech aktach pisane czytać?
c) no, no gratuluje Patrykowi książkowych relacji z doktorem od bioderek
d) pół na pół? czyli, że żłobek fajny ale że tam iść musi to niefajnie?

albo sensacje z nutką horroru
albo musicalowy thriller
... wiesz opcji jest sporo ;-)
ale z wizyty zadowolony nie był że mu każą na boczku leżeć i jeszcze miziają jakimś urządzonkiem po nóżkach łagodnie mówiąc był nie podobało mu się i dał temu wyraz 

a co do żłobka to ja też myśle że Patrykowi się spodoba, tylko ja się o siebie boje
:-(
:-)