reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
za ALICJA to ja bede plakac!!! a do IDY musze zadzwonic na dniach bom sie kurna stesknila:))))))))))))))))))))

BETI jakos sie nei pojawila?? a MINIU????????????? noz w morde!!!! powracac mi tu!!!:)

dobra sapdywuje bo rano mlotek wyjme co by budzik wylaczyc:)))

Makuc dziękuje za pamięć i sprawdzenie listy obecności...ja jestem ale jakaś taka nieobecna duchem więc ciężko mi coś sensownego sklecić....ale czytam Was bez opierda.lania (czyli:na bieżąco):tak::-)

No wkońcu coś się rozkręciło, aż nadrobić nie moge :-p

rysia
, jak tam samopoczucie ?

Roxannka finał był taki że poszliśmy spać, o spaniu marzyliśmy odkąd wczoraj otworzyliśmy oczy czyli około 4. więc nici z wiadomo czego.
to u nas standard odkąd urodziłam ;-) naszczęście zdarzają się wyjątki takie jak wczoraj :-)

monimoni, kiepsko że z pracą nie wypaliło, ale może lepiej, znajdziesz coś lepszego :tak: no i daj znać kiedy obrona mgr :-)
a co do tańców to Patryś buja się ale nie na boki tylko w przód i w tył, a jak leży to macha nogami w tempie ekspresowym :-D

mała_mi, i co byliście u lekarza, kaszelek dalej jest ? Zdrówka dla Łukaszka :tak: ale żeś mi ochoty na frytki narobiła, już wiem co jutro na obiad zrobie :-)

doris, haha niezły filmik :-D

zależy od rodziców i dziecka, nasi znajomi 3 lata dziecko w nim wozili... :-/
no wiem wiem, to było pytanie retoryczne ;-) ale musze chyba ich troszke ponaglić :-p

kroma, no wiedziałam że 5 będzie ;-) gratki i oczywiście kciuki za znalezienie fajnej pracy zaciśnięte :tak: a twoje dzieciaczki są naprawde cudowne, córcia to urodzona raperka :-D

sarisa, kochana w takim razie trzymajcie się i niech Zuzinke już nic nie dopada :no: myśle o was i czekam na wieści z rana jak zdrówko :tak:

dziulka, fajny ten wózek, naprawde okazja :tak: a twoja glizdka się przyzwyczai ;-) my wczoraj pierwszy raz przestawiliśmy siedzenie przodem do kierunku jazdy i synkowi pasowało ale dla za to ja się jakoś dziwnie czułam że go nie widze :zawstydzona/y:

efa, w domu poprostu brakowało kobiecej ręki, dobrze że przyjechałaś :-)a za Tomka prace oczywiście trzymam kciuki :tak: właśnie doczytałam o waszych rewolucjach, oby tak już zostało :-)

dobranocka, ehh ci faceci, czasem potrafią zawalić na całej linii :dry: tulam :*

elwirka, super że neurolog znaleziony, to już połowa sukcesu :tak: i nie jesteś złą mamą, u mnie cierpliwości tyle co na lekarstwo, no ale trzeba sobie jakoś radzić;-)

ladygab, no to faktycznie masz wesoło w domu :eek:

makuc,
a co to pani się w szpiega bawi i listy obecności sporządza, jakieś nowe porządki :-p a samej to nie łaska napisać coś o sobie :cool2:

emiliab, no to Franek był główną atrakcją :-D

tomas
, super że odparzeń już nie ma :tak:

iduś, no moja mamusia fajna jest i oczywiście ucałuje ją ;-) ale swoje wady też niestety ma i czasem przebywanie z nią w jednym pokoju grozi burzą z piorunami, charakterna strasznie, co moje bratowe mogą potwierdzić ... żadna nie chciała z nią mieszkać :-D i ja teraz też już chyba bym rady nie dała, prędzej z teściową :eek:
no kolejna chce księżniczke samą wychowywać nu nu nu a z rodzeństwem to nie przyjemniej się żyje :-p

u nas kontrola bioderek książkowa, dokładnie tak doktorek powiedział, że zdjęcia usg jak z podręcznika :-) kolejne nie wcześniej niż po roczku i to tylko jak już bedzie chodził, więc narazie spokój ;-)

a z newsów to byliśmy dzisiaj w prywatnym żłobku do którego chyba pójdzie Patryś od jesieni ... a ja sie czuje tak :-):-(:-):-(:-):-(

ROXI:
a) NAT nie ma, HAPPY nie ma, KANIA poszła blanociać to ktoś tu terror jednak wprowadzac musi. Inaczej sama ze soba bym pisała chyba a tak ooo i RYSIA jezd i IDA i Ty :-p
b) no bo ja wstydliwa i o sobie wolę nie pisać. po co Wam tragedie w czterech aktach pisane czytać?
c) no, no gratuluje Patrykowi książkowych relacji z doktorem od bioderek
d) pół na pół? czyli, że żłobek fajny ale że tam iść musi to niefajnie?

to sobie wypunktowałam wsio. Troche alternatywnych zachowań jeszcze nikomu nie zaszkodziło. No chyba, że Alutce, bo w ramach buntu nasze łóżko okupuje własnie :dry:

Ostatnia edycja:
Roxannka super że z bioderkami Patryka ok a co do żłobka to głowa do góry...napewno będzie mu się tam podobać:-)
Makuc życzę by Alicji znudziło się okupowanie łóżka rodziców i dała Wam pospać do samego (późnego) rańca:tak:
Beti no już wystarczy abstynencji od bb-wracaj do nas!!!i Ty Natuś też bo dziwnie jest bez Ciebie (czyli od kobietki najbardziej uzależnionej od forum;-))
i to chyba na tyle mojej dzisiejszej weny (ja relaksuje się przy muzyce i wermucie) a Wam życzę dobrej nocy Mamuśki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ROXI:
a) NAT nie ma, HAPPY nie ma, KANIA poszła blanociać to ktoś tu terror jednak wprowadzac musi. Inaczej sama ze soba bym pisała chyba a tak ooo i RYSA jezd i IDA i Ty :-p
b) no bo ja wstydliwa i o sobie wolę nie pisać. po co Wam tragedie w czterech aktach pisane czytać?
c) no, no gratuluje Patrykowi książkowych relacji z doktorem od bioderek
d) pół na pół? czyli, że żłobek fajny ale że tam iść musi to niefajnie?

ad a) no dobrze dobrze, ja jestem za a nawet przeciw :-D
ad b) oj zaraz tam tragedie, może jakiś dramat z elementami komedii :oo: albo sensacje z nutką horroru :ninja2: albo musicalowy thriller :cool2: ... wiesz opcji jest sporo ;-)
ad c) pogratuluje pogratuluje jak się tylko obudzi :-pale z wizyty zadowolony nie był że mu każą na boczku leżeć i jeszcze miziają jakimś urządzonkiem po nóżkach łagodnie mówiąc był nie podobało mu się i dał temu wyraz :angry:
ad d) dokładnie tak, żłobek fajny bo blisko, w miare tanio i w dodatku sprawdzony bo znajomej córeczka tam chodzi więc same plusy, ale jest jeden duży minus, który te plusy przesłania :sad:

rysia
, relaksuj się relaksuj może wena i humorek wrócą :tak: a co do żłobka to ja też myśle że Patrykowi się spodoba, tylko ja się o siebie boje :zawstydzona/y::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry