reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hejka mam chwilkę w pracy do podczytania i naskrobania:)
Miniu, Iwcia duuużo zdrówka dla maluszków!!!
rysia
te teściowe to czasami bardzo nieodpowiedzialnie i dziwnie się zachowuje i czasami zastanawiam się czy aby na pewno same wychowały swoich syneczków;))
Kania współczuję nieprzespanej nocki...witaj w klubie mam z pobudkami nocnymi;))
doris pora wakacyjna zawsze wyszczupla budżecik.....też wygrana mi się marzy ale w totka:))
Joli udanego urlopowania!!! ja jeszcze troszkę musze poczekac://
Roxannka powodzenia na kontroli bioderk. Fotka przesłodka:)
rysia, natolin dużo słoneczka przesyłam:)))

Ja też zastanawiam się nad kupnem spacerówki parasolki ale nie orientowałam się w tym temacie w ogóle

sarisa- myślę że to może po jedzeniu w KFC, może coś nieświeżego mieli. No i proszę daj znać po wizycie doktora u Zuzi.
makuc- nam też jakoś daleko z mężem do częstych wieczornych randek, prawda jest taka że wtedy było więcej czasu i każdy mógł porobić to co chciał a i też bez problemu znalazł się czas na spędzenie czasu we dwoje. Rozumiem też G. że wieczorami po zaśnięciu Łukasza chciałby porobić coś na co ma ochotę, trochę się rozerwać, zająć swoimi sprawami. No nic mój i tak mi obiecał jakiś fajny romantyczny wieczór
biggrin.gif
.
Oj i dostosuj się do zaleceń lekarza, nie ładnie że wyniki źle wyszły. A tak w ogóle to mogę Ci oddać parę swoich kg :)
doris- super że imprezka weselna udana. A jak tam relacje z J?
dobranocka- to oby mąż domyślił się że dziś Wasza druga rocznica ślubu i z tej o to okazji chciałabym złożyć WAM najserdeczniejsze życzenia i niech te lata się Wam mnożą i mnożą.
biggrin.gif

efa- to mąż się super spisał
biggrin.gif
.
kania przykro mi z powodu nocki. A czemu nie masz ochoty iść na tą imprezkę?
paolcia84- to żeby leń szybko minął!!
roxannka skoro mąż mówi że dacie radę to dacie radę!! Zdanie męża najważniejsze
biggrin.gif
.
natolin- a czemu to taki zły humor masz?
onesmile- to chyba musiała mi gdzieś umknąć ta informacja o Twoim mężu. A jakie masz relacje z jego córcią
biggrin.gif
?
emilab- głos oddany na Franka:)

Łukasz dziś przebudził się po 5, G. do niego wstał bo mały oczywiście już siedział w łóżeczku zamiast leżeć, położył go i ten w mig zasnął. Potem obudził się przed wyjściem G. do pracy o 7. I o 7:30 zasnęliśmy razem i pospaliśmy do 10:30!
shocked.gif
Normalnie grzech tyle spać
biggrin.gif
. Ja w nocy się kompletnie nie wyspałam bo G. nie mógł zasnąć i najpierw oglądał jakiś film w tv do północy a potem poszedł grać na kompa.
Dzisiaj chyba pójdziemy do lekarza z Łukaszem. Coś mi się nie podoba ten jego kaszel, bo od jakiegoś czasu kaszle i raz prawie w ogóle a dziś to było straszne. Tak kaszlał że w końcu jakby wykrztusił na swoje ubranie takie glutki/flegmę. W sumie cieszę się bo może dzięki temu przejdzie mu to i skończy się. No ale do lekarza i tak pójdę,bo wybieramy się w środę na Śląsk i muszę wiedzieć co i jak w razie czego.
Łukasz właśnie 5 minut temu po obiedzie usnął sobie.

nie byłam z mala u lekarza bo pogoda kiepska jutro mam isc nadal jestem na etapie szukania neurologa i okulisty ale terminy sa dlugie
joli milego urlopu
emiliab zagłosowałam

Ostatnia edycja:
minimoni :tak: moja Julka też tańcuje! Jak tylko usłyszy swoje facolki to zaczyna się bujać na boczki i do przodu, zależy jak jej podejdzie :-) najbardziej przy Zuzi, Ogórku no i ofkors Jenifer Lopez :-D

reklama
Doris, Monimoni u Nas bez muzy tak buja się naokrągło.
Mała_mi fajnie, że mogliście tyle pospać sobie, apropo rodzinnej imprezki to u Nas kwas jest w rodzinie i z tego też powodu.
Elwirka powodzenia w szukaniu lekarzy mam nadzieję ze uda Ci się szybko znaleźć, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry