reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Sarisa dobrze ,ze troszku lepiej u Ciebie i trzymam mocno kciuki ,zeby Zuzince nic nie bylo. Daj znac oczywiscie jak wrócisz od doktorka.
Roxi ja bylam na kac vegas 2 . troszkę mnie zawiódł fakt ,ze pewne rzeczy są idento jak w pierwszym. Zwierzę, utrata pamięci, zagubienie jednego imprezowicza, a wyrwany ząb z części pierwszej to ucięty palec w drugiej. Ale oczywiscie smiechu bylo co niemiara. No i fotki na koncu – bezcenne. Powodzenia na kontroli bioderek. My idziemy ostatniego czerwca. Mam nadzieję ,ze będzie ksiązkowo ;-)
efa haha się posmialam :-D
natolin ehhh chyba tez musisz poszukac tego humorku i weny . Pod łóżkiem sprwdzalas? ;-)
dawidowe to faktycznie sciagnięcie rodziny np. z Dominikany byloby baaardzo kosztowne. Slub w Aleksandrii – wow. Super!
Makuc dzięki , ale chyba w lotto nie wygram , bo nie gram :-(. może powinnam zacząć ?!
Emiliab oby ten olej pomógł! Współczuje nocki i jeszcze bezpiecznej drogi! Aha. 'Lubię to' wciśnięte :-)

happybeti, sheeney a Wy gdzie????

emiliab głos oddany, a uśmiech syncia przecudowny :tak: Roxi ja pisałam wcześniej, że niestety nie udało mi się wczoraj obejrzeć Kac Vegas 2 :( pewnie w kinie więcej śmiechu co na kompie, ale i tak obejrze jak tylko będzie można :happy2:

Ostatnia edycja:
Oliwia wstała mega wypoczęta, uśmiechnięta zjadła michę kaszki i z babcią wybyła na dwór a ja mam chwilę by popracować ;-)
Efa ten teledysk jest odjazdowy, moja jeszcze nie opanowała wszystkiego ale jest bliżej niż dalej :-)
Sarisa kurczę no to ładnie Was jedzonko załatwiło, mam nadzieję że Zuzince nic nie będzie, że to nie wirus żadnen chociaż ostatnio 3 - dniówka panuje na BB :-/. W ciągu dnia wczoraj miała dwie drzemki po godzinie więc nie sądzę by spała za dużo, zasypia ok 20 -20.30 więc możliwe że ząbki, ja się nie bawiłam z nią, przebrałam dostała butlę i starałam się ją położyć jeszcze z nami, na chwilkę usnęła, dosłownie na chwilkę, odnośnie mamy i brata to może kiedyś napiszę :-)
Paolcia szkoda że nie udało się Wam ściągnąć bo byłam ciekawa jak film, ale Doris chyba miała być na tym w kinie, byłaś Kobieto? nic się nie chwalisz,
Edit. doczytałam, zwykle jest podobnie z drugimi częściami ale jak można pośmiać to może warto iść do kina :-)
Joli77 co dwie godziny? wow ja już zapomniałam jak to przez pół roku wstawałam do niej by ją nakarmić, kurczę wtedy byłam bardziej wsypana niż teraz, udanego wypoczynku, czekamy na relacje i fotki :-)
Roxannka staram się nie wywoływać, jak dla mnie zapałki nie zdają egzaminu ale kolejna kawa jak najbardziej :-) ooo super że wieczorek z mężusiem się udał, my wczoraj wspólnie pooglądaliśmy jakiś filmik, całkiem spoko i nawet dotrwałam do napisów końcowych, wypiliśmy piffko i poszliśmy spać o godz 22 a o 23 już była pierwsza pobudka łłłaaaaaaa, oczywiście trzymam kciuki za usg bioderek !!!
Dobranocka pewnie że może się zdarzyć każdemu, u Nas też częściej mąż zagląda do niej jak płacze, zanim ja się zwlekę z łóżka to on obróci z dwa razy, tyle że jak ona tak co chwilę się budzi to jak już wstanę to kładę się u niej w pokoju, co by męża nie budzić moim wstawaniem co 30 minut.
Makuc mogli Ci żelazo w zastrzykach podać, tabletki hmmm cięzko się wchlaniają chyba że będziesz pić zakwas buraczany, jeść dużo natki pietruszki i czerwonego mięsa :-)
Emiliab skąd te odparzenia? tak po prostu mu się zrobiły? współczuję nocki wiem co czujesz, pewnie mu te odparzenia dają popalić :-( a głosik oddany i stronka dodana do UB :-)
Onesmile, Nat, Sarisa mocno Was przytulam :*** i życzę powrotu weny.
Ida jak dziś Twój nastrój? mam nadzieję że lepszy !!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry