reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie.
Kania :* Franek jeszcze nie obsypany,ale ma takie odparzenia,że zaopatruję się w olej lniany(jeszcze raz dziękuję dobranocce i sarisce). Jak to nie pomoże to idziemy do lekarza...
dobranocka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

madziks gratuluję zafasolkowania.
Efa super,że pierś zdrowa i Oluś zakończył"skakanie":-)
makuc cieszę się,że jesteś
doris super,że wesele się udało
Iduśka :*. Współczuję relacji z mamą:no:
natolin łączę się z Tobą z brakiem weny:*Oby humorek wrócił(czego i sobie życzę)
dawidowe przypomnij mi,jakiej firmy masz spacerówkę?

Komuś coś jeszcze miałam odpisać,ale zapomniałam:zawstydzona/y:
Franek marudny bardzo. Nocka z milionami pobudek.
Może się pojawię wieczorem,bo na 15 idziemy na zakończenie przedszkola do Kuby,a jeszcze musze podjechać po męża do pracy,a to będzie jakieś 40 km.
Idę się szykować.

reklama
ja sie podjarałem jednym wózkiem głebokim za 3500 zł. naszczescie poszłam po rozum do głowy i kupiłam za 1000 i to 3 w 1. 6 miesiecy i kupiłam parasolke. teraz duzy zagraca tylko mieszkanie.
miałam identycznie plus zagwozdkę co zrobić z tą chandacharą wózkową, bo kolejnego dziecka nie planujemy, w allego się nie potrafię bawić jeżeli o wystawianie aukcji chodzi a i Mlodej się nie przyda, bo na zimę sanki w ruch pójdą. no ale kto wiedzial :eek::confused:
EMISIOWA weno wróć! i humorze też! no i oczywiście witam w klubie "nocnych wampirów"...

Ostatnia edycja:
emiliab coletto enzo classic. jest jeszcze wersja jungle. Widac go na zdjeciach

makuc ja tez nie planuje dziecka i zobacze jak sie nie uda na allegro to moze dowiem sie gdzie jest jakas pomoc społeczna i przyda sie jakiejsc biednej mamie. Wzasadzie wozek jak nowy.

a wiecie najlepiej mi wyszedł zakup krzesełka do karmienia. nie kupowałam i dopiero zaczełam myslec jaki kupic aby był dobry i tani. w efekcie niunia poszła pod opieke babci która przez tydzien ja karmiła na tapczanie. po weekendzie i jak mała odtsawiałam ładne nowe krzesłko juz stało na honorowym miejscu hihihihhi. Babci sie znudziło karmienie na wersalce a potem mycie wszystkiego wkoło. hahahahahah ale małpa ze mnie. od wrzesnia krzesłko bedzie u mnie. Tak wiec mam krzesłko gratis do darmowej opieki hahaha

Ostatnia edycja:
emilia - buziaki dla Frania, na pocieszenie powiem,ze Pawel tez marudzi.

natolin, mala mi - ja juz kiedys pisalam, ze maz ma coreczke z pierwszego malzenstwa. W zasadzie ta coreczka to juz cora, bo ma 13 lat! :-)

U nas dzis chlodniej i jest czym oddychac. Moze dluzszy spacer zrobimy.
Noc calkiem niezla, bez karmienia nocnego, dopiero przed 6sta, a potem jeszcze spanko do 7.30.
I nie wiem, co jeszcze mmialam napisac. Chyba tez dzis weny nie mam.
Milego dnia wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry