reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
miałam identycznie plus zagwozdkę co zrobić z tą chandacharą wózkową, bo kolejnego dziecka nie planujemy, w allego się nie potrafię bawić jeżeli o wystawianie aukcji chodzi a i Mlodej się nie przyda, bo na zimę sanki w ruch pójdą. no ale kto wiedzial :eek::confused:
heh :eek: jak to ? to Alutkowa jedynaczką bedzie, no coś ty ... może jeszcze to przemyśl :tak: za jakiś czas :-p

kasia, ja mam wózek trójkołowy, właśnie quinny do którego porównuja ten który wstawiłaś ;-) i ogólnie jestem zadowolona, jedynym mankamentem są podjazdy, takie na dwóch szynach, kótre są przystosowane do wózków na czterech kołach, ale ja naszczęście dużo ich na swojej drodze nie spotykam więc jest ok :-)

emiliab, zalubiane już ;-) i link zapisany do ulubionych :-) a powiedz czy to raz dziennie tylko można głosować ?

kasia, doris, dzięki za info o kac vegas :-) paolcia chyba przeoczyła moje pytanie :-(a już się nie moge doczekać aż go obejrze bo ja uwielbiam komedie :tak:

kania, ja kawy niet więc zapałkami się posiłkuje ;-) a wieczorek widze, że miałaś bardzo podobny, a "finał" też był ? :cool2: czy ta pobudka łłłaaaa spsuła nastrój ? ;-)
no i super, że Oliwka wstała z drzemki taka szczęśliwa, uwielbiam jak dzieci uśmiechają się zaraz po przebudzeniu :-)

emiliab głos na Franka oddany:-)
a u nas ciągle pada i już mam dość bo ciśnienie mam niskie,kawa nie pomaga i w ogóle nie nadaje się do życia...:wściekła/y::wściekła/y:

Roxannka finał był taki że poszliśmy spać, o spaniu marzyliśmy odkąd wczoraj otworzyliśmy oczy czyli około 4. więc nici z wiadomo czego.

My mamy wózek firmy Prampol (stelaż nie zbyt ciężki jakieś 7-8 kg), ale ostatnio rozmawiałam z koleżanką i mówiła mi że może mi pożyczyć leciutką parasolkę (tylko 5 kg) więc jak tylko będzie miała możliwość to mi go podrzuci, super na drugie piętro jak znalazł :-)

Rysia red bulla zapodaj !!!

Doris kochana - dziękuję, że pytasz tylko teraz o pracę magisterską czy pracę etatową?:) MGR już zakończona czekam na obronę, a tamta praca etatowa do d**y więc nic z niej nie wyszło. :*:*

Emilia - zagłosowane!

Ostatnia edycja:
Roxannka wybacz! pisałam wcześniej do Kanii i myślałam, że przeczytałaś, że nie oglądałam. W późniejszym poście Ci odpisałam :tak:
no to wychodzi na to że ze mnie gapa jest :zawstydzona/y:dzięki ;-)

ja cały czas mam nadzieje, że za nim wkońcu zbierzemy się do kupna spacerówki to dostaniemy w spadku maclarena :cool2: no bo ile 2 latek może jeszcze jeździć w wózku :-p

reklama
monimoni chodzilo mi o tą etatową. pamiętam ,ze za bardzo szczęsliwa po rozmowie nie bylas , ale mieli się odezwac i bylam ciekawa. A o mgr to ja wiem ,ze fajnie Ci z nią poszlo (choc pisalas wieczorami) i ją oddalas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry