reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ladygab- przeczytałam i nie skorzystałam, może dlatego, że Olka szybciej nauczyła się spać niż wdrożyłam plan, tam wszystko jest na czas, a tak się nie da moim zdaniem. Ale jest parę cennych wskazówek.

Elwirka- mój tez jak nigdy.

Ja też idę spać, komp się wiesza, ja też PA

Ostatnia edycja:
EMILIAB normalnie sie zlalam:)))))))) FRANEK jest thebesciak:)))))))) akurat mu sie hepnelo jak cisza byla?? moze ten moment wyczekal??

MAKUC -ooo milooo sie robi ze wzywasz:))) wezwij jeszcze HAPPY i jeszcze pare innych.

ladygab - Ja uwazam, ze ksiazka jest niezla. A najbardziej mi sie podobaja metody, ktorych rodzice uzywaja do uspienia dzieci. Boki mozna zrywac. Juz Ci wyslalam.

To teraz juz na serio spadam.

Hej ja tak na szybko bo mąż okupuje kompa a i ja padam na twarz, bo Zuzka dziś z 50 razy wstawała i spadała sobi na pupę w łożeczku, a jaką radochę miała przy tym. Normalnie szalonego didka mam ;)
Dobranocka składam Ci hołdy dziękczynne za olej lniany! Działa cuda. Dziś już po odparzeniu nie ma śladu. Tak jak w tempie expresowym zaczęło się pojawiać tak i znikło.
Na więcej nie mam siły wybaczcie ale już śpię na jedno oko.

joł:cool2:
piszecie o wyprz'ach a u nas ostatnio otworzyli textil market i co wam powiem to wam powiem ale wam powiem: jakością dorównują im tylko ciuszki które dostalismy z Fr!!! żadne 5-10-15 ani cocodrillo ani inne (no next jeszcze jest super:-)):tak:

paolcia, w ripcu ślub brałaś?:-pdobrze ze w nazwie jest literka "r":-D:-D:-D
dorisku, nie dzwonili bo ja nie zezwoliłam :cool2:ale teraz posiadając wiedzę że ubiegasz się o ich stypendium to zezwalam bo konkurencji mi nie robisz;-):cool2::-Dja w zetce czekam na dofinansowanie:-D
dobranocka, pampers na lewą stronę...hmmm:-D:-D:-Dja w nocy też nietomna ale czasem nie ma zmiłuj...no i wsiego romantyśnego z okazyji wiadomej:tak::tak::tak:
joli, superaśnego urlopowania:-)
sariska, na żołądkowe rewolucje najlepszy jest nifuroksazyd!!! nie wiem czy na recepte bo raz chcieli a dwa razy nie:cool:ale działa rewelacyjniie:tak:
roxi, masz cudowną mamę w takim razie!!! możesz ja ode mnie pozdrowić i ucałować:tak::tak::tak:a Alutek nie jest jedyną dziecią których mamy mają w planach mieć jedynaczki:-)

co do marek wózków: ja kupiłam graco, moze nie tak renomowana jak maclaren, ale też markowa;) i kupiłam dla marki:))) bo nieraz przekonywałam sie juz że jednak porządny markowy towar wytrzyma trzęsienie ziemi i nie będę musiała płacic za naprawy itp itd:-p

makuc, to Alutek pozwala ci sie wylegiwać?!?!?! powiedz na nia jeszcze jedno złe słowo kiedykolwiek a będziesz miała ze mną do czynienia:-p:-D:-D:-D:cool2:
Emiś, jak Franuś sie takich odparzeń dorobił??? oj bidulek...:-(a po męża to w moich okolicach moze?;-):-D:cool2:
a onesmile mnie nie lubi:-(
nie kliknąć na Frania? niemożebne:-D:-D:-D
kania, nie strasz makucia:-pz hortexu jest sok jabłkowo-buraczany - można po nim nie wymiotować wiec wychodzi na to że smak jest naprawdę git:-D:-D:-Di :*** bo jak widać nastrój lepsiejszy (zlewka zamontowana:cool2:)

idę pod prysznic ale ajlbibek:-p

No to ja spadam !!! Makuc pilnuj porządku, do jutra rana Kochane :-) spokojnej i przespanej nocki.
:tak::* wzajemnie

Byliśmy na zakończeniu przedszkola,łza niejedna się zakręciła w oku. Tak niedawno Jakub szedł do przedszkola do pierwszej grupy... Ach,jak ten czas szybko leci... Zanim sie obejrzę,Franek będzie śmigał do przedszkola(to już za 2 lata:tak:).
Śmiać mi się chciało,bo w czasie przedstawienia zakończeniowego Franek najpierw zrobił kupę,więc trzeba go było przebrać w innej sali. Potem,jak już wróciliśmy,to bardzo żywo reagował na tańce dzieci-co chwilę "wypowiadał"swoje achy i ochy:-D. Na końcu przedstawienia nastała cisza(koniec tańca),a Frankowi właśnie się..odbiło po herbatce;-).
Cieszę się, że zakoczenie roku udane. A Franko? Pewnie chciał na siebie uwage zwrócić, stąd tak kupa, ochy i beki :)))
IDA Alutek jeszcze na tyle niegramotna, że ja leżę a ona po łóżku się "szlaja", więc i wilk syty i owca cała. A co do soku to blee. Ja burakom w tej postaci mówie zdecydowane NIET. *po co przysznic? okna otwórz i niech Cię wiatr przetenteguje :D
DZIULKA ja wywołałam częśća Ti dawaj nawołujta resztę:) może jak we 2 technikę "pod tablicę wystąp" zastosujemy to więcej lasek się wyłoni :confused::laugh2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Iduś niestety,małż już w tamtejszych okolicach nie pracuje. Teaz Sulęcin się kłania. Poza tym,gdybym jechała w twoją stronę,to na pewno bym do was zajechała. Ale wakacje są długie,więc pewnie się zjawię;-).

Spadam. Może będę wieczorem,bo od jutra mam moje dzieci cuzamen do kupy;-),a Jakub będzie siedział na kompie,więc wcześniej raczej się nie pojawię.

Buziole:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry