ELWIRKA 25
Mamuśka
a moje dziecko nadal nie spi i robi awntury............
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dobrze ze w nazwie jest literka "r"

ale teraz posiadając wiedzę że ubiegasz się o ich stypendium to zezwalam bo konkurencji mi nie robisz;-)
ja w zetce czekam na dofinansowanie

ja w nocy też nietomna ale czasem nie ma zmiłuj...no i wsiego romantyśnego z okazyji wiadomej

ale działa rewelacyjniie

a Alutek nie jest jedyną dziecią których mamy mają w planach mieć jedynaczki:-)

z hortexu jest sok jabłkowo-buraczany - można po nim nie wymiotować wiec wychodzi na to że smak jest naprawdę git

i :*** bo jak widać nastrój lepsiejszy (zlewka zamontowana
)
No to ja spadam !!! Makuc pilnuj porządku, do jutra rana Kochane :-) spokojnej i przespanej nocki.
:* wzajemnieCieszę się, że zakoczenie roku udane. A Franko? Pewnie chciał na siebie uwage zwrócić, stąd tak kupa, ochy i bekiByliśmy na zakończeniu przedszkola,łza niejedna się zakręciła w oku. Tak niedawno Jakub szedł do przedszkola do pierwszej grupy... Ach,jak ten czas szybko leci... Zanim sie obejrzę,Franek będzie śmigał do przedszkola(to już za 2 lata).
Śmiać mi się chciało,bo w czasie przedstawienia zakończeniowego Franek najpierw zrobił kupę,więc trzeba go było przebrać w innej sali. Potem,jak już wróciliśmy,to bardzo żywo reagował na tańce dzieci-co chwilę "wypowiadał"swoje achy i ochy. Na końcu przedstawienia nastała cisza(koniec tańca),a Frankowi właśnie się..odbiło po herbatce;-).