reklama

Październikowe Mamy 2010

RYSIA miłego relaksu w razie takim. Wermut? no,no nieźle sobie poczynasz Kobieto;) [edit] a który to post? bo czytam i nie wiem? chyba okulary mi trzeba sprawić...
ROXI Alutek jak ja lekarz tą głowica od usg "miziolił" to tak się brechtoliła, że myślałam, że jej zaraz tchu zabraknie. Co do propozycji to ja ten dramat z elementami komedi wybiorę (a może komedię z elementami dramatu?) i w ramach tego jakąś 1000 stronową odę do makuca stworzę;-) bosz ale durnoty piszę :shocked2:
no nic. Mlodą odtentegnęłam do własnego kojca a ja zaraz się rozbieram i spadam spać. a D. w standardzie opcję "wiedźmin2" włączył i niby jest w domu a tak jakby go nie było :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
cd.
roxi, moja jak zaczyna po obudzniu miauczenie to skradam sie po cichu i zaglądam do niej przez uchylone drzwi i jak w końcu mnie zauważa to jest banan od ucha do ucha:-D:-D:-D
kroma, gratuluję ty sciemniaro!!! :nic nie umiem: - taaaa, jasne:-D:-D:-D
ika, ja mam to samo... żebym mogła coś zrobić to musi mieć dzieć naprawdę swietny dzień, nastrój do samodzielnej zabawy i łaskawosć/litość dla matki... a po domowym gruzowisku widać jak rzadko sie to zdarza... na obiad to zanim zaczyna stekać zdążam obrać ze 3 ziemniaki...
sariska, dicoflor jest super! na pewno pomoże!!!
dziula, to hauck tak? zaraz z ciekawosci luknę ile na allegro stoi;)
efa, widzę że jednak są widoki na mieszkanie w 3czke:-)a z tą dziedzina to mnie zagięłaś... zero skojarzeń:sorry:
dziula, jak zapodajesz jaka u was pogoda to najpóźniej na drugi dzień taka jest u mnie, wiec juz sie chacham bo dzisiaj był taki wiatr juz w nocy i deszcz że chętnie trochę się "posuszę";-)tak w ogóle to lepsza od tvn jesteś:-p:cool2::-D
ladygab, Annette Khan czy jakoś tak ta autorka???? jeśli tak to mam na doczytałam ze onesmile była pierwszejsza:dry::-Da czy warta uwagi? nie wiem bo nie miałam czasu czytać:-DN. Roberts wygrała:cool2:
makuc, ja juz pisałam że wczoraj w nocy był taki wiatr że czuję sie przeleciana na tydzień (i gra muzyka bo ja czerwonych prześcieradeł nie uznaju wiec kolejne bzzz za tydzień;)
emis, to popros kubusia zeby dał ci pogadać z ciocią która ma fajne podwórko kiedy mozecie na kawę przyjechać:-D:-D:-Dda radę taki sposób czy nie teges?:cool2:
roxi, będzie ok!!! my jak dzisiaj mijaluśmy przedszkole na spacerku i dzieciaki akurat śmigały na huśtawkach itp to Inka aż wyrywała pady z wózka do nich:-D:-D:-D

i ze co!?!?!?! że tylko tyle!?!?!?!?!?!:confused::cool::eek::shocked2::dry::sorry2::szok::no::-(

no to ja na0iszu że dzionek udany nawet, jutro facet ma przyjechać okno wymierzyc iz acząć nam produkować, kumpela zaprosiła na torcika roczkowego swojej córci, a zmoją macierzą stosunki niezmiennie dodupne i chwdj:tak:

RYSIA znalazłam :zawstydzona/y: za błęda plasiam i plosię o baćienie. Baćiasz?:confused::happy2:
IDA ale, że Twa Rodzicielka nic ten teges do Ciebie? ani mru, mru? miała już kiedyś takie akcje czy to pierwsiejsza z tym podobnych?

ok na głowe mi bije. Idę spać. KOLOROWYCH i do jutra [pewnie rana, bo moja mała Awanturnica na bank dłużej niż do 6 pospac mi nie da...]

Ostatnia edycja:
makuc, tylko 1000 stron no coś ty, przecież ja to w jeden wieczór łykne :-p a co do usg, to kiedy to było ? bo nasz doktorek powiedział że pierwszy raz robi dziecku w 7 m-cu życia bo wtedy dzieci nie są skore do współpracy a nam inny lekarz taki dziwny termin przepisał :eek: faktycznie inne usg przebiegały gładko a to jakbyśmy go torturowali :baffled: no i współczuje męża wciągniętego w gry, ja z moim prawie jak lwica dzisiaj walczyłam o dostęp do kompa ehh ale jak naprawimy lapka to niech se siedzi, wtedy to ja bede go miała w nosie :cool2:

ida,
u nas to niestety święto kiedy Patryk budzi się z uśmiechem na twarzy, ale wtedy podwójnie cieszy jak już się to wydarzy :-)

chyba musze się ewakuować bo mój Ptysiek coś niespokojnie śpi :dry: dlaczego te zębiska nie wychodzą wszystkie naraz tylko tak męczą te nasze biedne dzieciaczki :-(

ślę buziole i już za wami tęsknie :*

dziewczyny ,ale wy plodne! To juz ponad rok wspolnego pisania, a wam ciagle malo! i tematow nie brakuje widze:) Musze sie znowu wkrecic , bo na razie nie daj e rady byc na bierzaco:) i jeszcze kazdemu cosodpisac.Choc bardzo bym chciala:)

Witajcie! Właśnie kończę kawę:tak:.
Franek,nie dość,że do północy budził się co 10 minut,to jeszcze wstał o 4.45:szok:. Oczywiście z rana to kupa go budzi... Zjadł,myślałam(czyt.łudziłam się),że zaśnie... Gdzie tam! Siedzi w foteliku i ogląda olinka okrąglinka. Już po 5 wymownie spoglądał w tv,niestety,bajki puszczają o 6...
Ida właśnie,najbardziej obawiam się,że Kuba się będzie nudził... Ale może w jakąś sobotę,czy też niedzielę się umówimy,to zostawię go z małżem w domu,a sama śmignę sobie do ciebie:tak:. Pogadamy jeszcze,myślę,że Kubacki mi pozwoli;-)

Krzysiu Czarodziejki - gratulejszyny suwaczkowe

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry