reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris wow 8 ząbków super gratulejszyn dla Dorianka :-) 4 na raz to naprawdę dużo, i jeszcze powiedz że nawet tego nie odczułaś to normalnie będzie szok razy 4
A zadanie podobne - kontrola pracowników zewnętrznych, tyle że poprawki trzeba nanosić samemu, przede wszystkim liczy się szybkość potem jakość działania to motto mojej firmy :-)
Udanej imprezki szkolnej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
kania no tak szczerze , to niebardzo te zęby daly mu w kosc. Troche w niedzielę marudzil i buntował się przed dzrzemkami. Ahhh no i nie chcial za bardzo jesc. Zajrzalam mu wtedy w buziola i zobaczylam ze te dziąselka są spuchniete. Dalam dentinox i spokój. Zasnął wtedy i spal 2 godziny- jak na niego to długo. Wczoraj looknęłam mu popatrzec jak się sprawy mają a tu surpise :-) wszystkie 4 się przebily:-).
Czyli w sumie pracujesz jako taki szpieg?! :-)
A impreza na pewno będzie szalona .... drinki, muzyka i szaleństwo do bialego rana - hahaha :p

czarodziejka wycałuj i wyściskaj Krzysia i przekaż suwaczkowe gratulacje
elwirka a o której do lekarza idziecie? to trzymam kciuki
Aga chyba przeziębiona, teraz zasnęła ale coś się przebudza co chwilkę, dobrze że gorączki nie ma
doris i gratuluję ząbków. 4 normalnie szok. i macie już 8 a my nie mamy wcale

Czarodziejka, suwaczkowe gratulacje dla Krzysiunia!
Emilka, serdeczne życzenia urodzinowe zdrowia, szczęścia i samych fajnych chwil.
Doris, o ja Cię! 8 ząbków! Fantastycznie :)
Elwirka, ja też zaciskam kciuki za udaną wizytę.
moriam, najważniejsze, że wróciłaś, a kto by tam dał radę to wszystko przeczytać, hehe.

A mnie dzisiaj przez 2 godziny męczył bolący żołądek i biegunka, no ale na szczęście już odpuszcza. Olek dzielnie siedział w kojcu i czekał, aż mama się wyleczy. Teraz w nagrodę szaleje, jak mała rakieta po całym pokoju.

reklama
Wpadam tylo na chwilke zameldowac,ze jest super!Ciocia Dorota tak przypadla go gustu malemu Tomkowi ,ze juz czuje,ze bedzie plakal jak pojedzie:tak:
Sobotnie spotkanie dla mam doszlo do skutku ale byly nas tylko 3 mamy:angry:reszta nie przyszla..ehhhhale i tak bylo fajnie:)

Dorisku 4 zeby na raz????8 juz???!!!!!No to szacun!!:-D
NIe mam zbytnio czasu nawet poczytac co piszecie,fajnie byc takim"zajetym" hehehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry