reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witojcie :-)
u nas poranek bardzo przyjemny, co prawda w nocy standardowo kilka przebudzeń, ale nawet ich nie zarejestrowałam dopiero rano mąż mi o nich mówił :-D pierwsza pobudka juz o 5 ale wziełam Ptyśka do siebie i dospaliśmy do 6:30, wciągnął butle (210ml :szok:) o 7, chwile powariował i poszliśmy dalej spać do 8:30 :laugh2: Teraz Patryk zwiedza kuchnie i robi froterke na podłodze, nie będę musiała już dzisiaj sprzątać :-p

emiliab
, wszystkiego najlepszego STO LAT !!! :-):-):-)

czarodziejki, suwaczkowe gratulacje dla Krzysia :-)

Roxi a od kiedy Patrysiotko idzie do żłóbka?
po wakacjach, jakoś na jesieni ale nie wiem jeszcze dokładnie czy juz we wrześniu czy może od listopada.

kania, super że dzisiaj sobie pospałaś ;-) a ty na jesieni wracasz do pracy już w siedzibie firmy, że Oliwka do żłobka idzie ?

doris, 4 zęby na raz :szok: 8 wszystkich :szok: prawie bezboleśnie :szok: no to ogromne gratki dla niesamowitego Dorianka :-) teraz to chyba najbardziej uzębione październikowe dziecie :tak:;-)
co do pępowiny to niby tak, ale dlaczego tak wcześnie :-( wiem, że ty i kilka innych dziewczyn jeszcze wcześniej, ale dla mnie to i tak jakieś chore, że państwo nie zapewnia żeby mama mogła być z takim maleństwem przynajmniej do roku :hmm:

dziulka, wstawiłam na promocjach wózek, czy to nie taki jak ty masz ?

makuc, współczuje nocki :* i dzięki za info o happy :tak:

elwirka,
kciuki za kontrole !

efa,
oj a co to za świństwo cię dopadło, mam nadzieje, że już ok!

sheeney, super, że Tomkowi nowa ciocia tak przypadła do gustu :-) a co do spotkania mam to nie liczy się ilość a jakość ;-)

mała_mi, jak kaszelek u Łukaszka ? nie wiem czy pisałaś czy przeoczyłam :/

a ja na dzisiaj żadnych planów :eek: ale pogoda wmiare ładna tylko troche zimno, pewnie pójdziemy na spacerek bo w domu ostatnio to się strasznie zamulam i do wieczora mogłabym w piżamie chodzić :rolleyes2:
a jak wam się jeździ z dzieciem w wózku przodem do świata ? my dopiero wczoraj przestawiliśmy tak wózek i mi to jakoś nie pasuje, że synka nie widze :sorry: tak to zawsze mogłam do niego pogadać, widziałam czy się cieszy czy coś mu nie pasuje, a teraz to czuje się tak samo jakbym szła z wózkiem z hipermarketu :baffled: chyba jakaś dziwna jestem :dry:

Ostatnia edycja:
roxi mój woli jechac przodem do swiata. Opowiada wtedy co widzi :-D, komentuje pędzących kierowców i spacerujących ludzi.
Co do wózka z hipermarketu to nie zrozumialam , bo przeciez w nich dzici jezdzą przodem do rodzica?! :eek:
No a co do złobka , to moze do tego września czy listopada jakos oswoisz się z tą myslą i nie będzie tak źle. Chore to jest ,ze nie mozemy byc z tymi naszymi szkrabkami dłuzej...

Hej dziewczyny.

efa- to życzę aby Tomek dostawał satysfakcjonujące Was wynagrodzenie za pracę!
onesmile- pooglądałam zdjęcia siostrzyczki i Paffcia na zamkniętym. Fajne jest to że mają kontakt ze sobą!:-)
makuc, dziękuję za przywołanie mnie wczorajsze, ale ja miałam tak podły nastrój wieczorem że jakoś siedzenie przed kompem mnie nawet nie cieszyło:-(.
doris- gratulujemy 8 zębów w buziuni Dorianka
czarodziejkaM- gratulacje suwaczkowe.

My wczoraj byliśmy u lekarza (napisałam więcej w wątku o obawy dotyczące niemowląt). No i tak jakoś mi strasznie źle z tym wszystkim, bo na raz moje dziecko męczy się z wychodzącymi górnymi dwójkami a do tego ten kaszel. Oby tylko nie było zapalenia oskrzeli!!!!:-(:-(
Ja jak byłam mała to bardzo często na to chorowałam...
Trzeba mi zacząć się pakować,ale jakoś weny brak na razie.
Jak Łukasz się obudzi to muszę mu zrobić inhalacje.

doris, no właśnie u Patryka entuzjazmu póki co nie widziałam, ale to był dopiero pierwszy spacer :-) a porównanie do wózka z hipermarketu to że jak nie widze dziacia to tak samo jakbym jechała wózkiem z zakupami, że tak bezosobowo;-) ehhh ale wymyśliłam:eek::sorry::rofl2:

Efa zdrówka życzę, Ciebie też rota dopadł?
Sarisa a jak Wasze zdrowie? Zuzi nic nie jest?
Roxannka jak będzie taka możliwość to pewnie pójdzie od września do żłobka a jak nie to dopiero w przyszłym roku, muszę się z tym porządnie też przespać a co do jeżdżenia przodem hmmm moja zwykle jeździ przodem do mnie, ostatnio przełożyliśmy odwrotnie podobało się jej bardzo, mnie już tak bardzo nie a tym bardziej że non stop czapkę sobie ściągała a wiatrem darło conajmniej jak halny w górach.
Mała_mi zdrówka dla Łukaszka, dla Ciebie weny i spokojnego pakowania!!!
Sheneey baw się dobrze i od czasu do czasu zaglądnij bo my ciekawe co u Was:-)
Oliwia już na spacerku a ja zabieram się do pracy ;-)

Ostatnia edycja:
no to teraz zrozumialam ;-)

Ptyś na pewno się przyzwyczai. Mój to wychylal się tak ,ze musialam odwrócić go przodem do swiata. Widać widok mamci mu sie znudzil :-(, ehhh caly tata :-(

reklama
Cześć Kobitki!
Mąż mi wczoraj zrobił niespodziewajkę i jednak nie miał nadgodzin i wrócił wcześniej z pracy :tak: potem pojechaliśmy do galerii po prezencik dla córki mojej funfeli bo dzisiaj nas odwiedzą :-) i zahaczyłam o h&m i znowu dorwałam super promocje. 2 pajacyki przepiękne po 30 zł!! A cena wcześniejsza to 59,99!!:szok: Także super! Tyle, że kupuje już następny rozmiar czyli 80. Dzisiaj od rana zasówałam i sprzątałam całą chatę. Odkąd młoda raczkuje to wciąż podłogę trzeba myć! Dobra tyle narazie o nas :-D teraz czas na Was, a więc:
czrodziejkaM Wszystkiego Naj dla Krzysia!! I Dużoooo zdrówka!
emiliab Wszystkiego Naj Naj z okazji urodzinek!!!
doris gratulacje dla Dorianka! 4 ząbki na raz :szok: jestem w szoku! Daj jednego :-D
dziulka spacerówka super! Mnie też już powoli denerwuje ta duża spacerówka. Mi się ona bardzo podoba, ale przydało by się coś lżejszego do samochodu! Bo jak mam sama ją wkładać i składać na części to jestem mokra :wściekła/y:
elwirka daj znać jak po kontroli! Trzymam kciuki!
Efa a co jadłaś? może coś Ci z jedzenia zaszkodziło? a mejbi bejbi? ;-)
mała_mi zdrówka dla Łukaszka i niech mu już te zębolki wyjdą, żeby się nie męczył!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry