Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Super ,ze ładujesz akumulatorki. Baw się super!!!!
pierwsza pobudka juz o 5 ale wziełam Ptyśka do siebie i dospaliśmy do 6:30, wciągnął butle (210ml
) o 7, chwile powariował i poszliśmy dalej spać do 8:30
Teraz Patryk zwiedza kuchnie i robi froterke na podłodze, nie będę musiała już dzisiaj sprzątać 
po wakacjach, jakoś na jesieni ale nie wiem jeszcze dokładnie czy juz we wrześniu czy może od listopada.Roxi a od kiedy Patrysiotko idzie do żłóbka?
8 wszystkich
prawie bezboleśnie
no to ogromne gratki dla niesamowitego Dorianka :-) teraz to chyba najbardziej uzębione październikowe dziecie
;-)

ale pogoda wmiare ładna tylko troche zimno, pewnie pójdziemy na spacerek bo w domu ostatnio to się strasznie zamulam i do wieczora mogłabym w piżamie chodzić 
tak to zawsze mogłam do niego pogadać, widziałam czy się cieszy czy coś mu nie pasuje, a teraz to czuje się tak samo jakbym szła z wózkiem z hipermarketu
chyba jakaś dziwna jestem 
, komentuje pędzących kierowców i spacerujących ludzi. 
potem pojechaliśmy do galerii po prezencik dla córki mojej funfeli bo dzisiaj nas odwiedzą :-) i zahaczyłam o h&m i znowu dorwałam super promocje. 2 pajacyki przepiękne po 30 zł!! A cena wcześniejsza to 59,99!!
Także super! Tyle, że kupuje już następny rozmiar czyli 80. Dzisiaj od rana zasówałam i sprzątałam całą chatę. Odkąd młoda raczkuje to wciąż podłogę trzeba myć! Dobra tyle narazie o nas
teraz czas na Was, a więc:
jestem w szoku! Daj jednego