Witam z rana, nocka przespana do 6 :-) teraz Oliwia udała się na pierwszą drzemkę a ja oczywiście w ramach pracy nadrabiam wczorajsze wieczorne zaległości z BB :-)
Czarodziejka i Krzyś mega gratulacje suwaczkowe :-)
Dziulka moja musi siedzieć przypięta, tak jest od samego początku i się przyzwyczaiła już.
Ladygab całkiem spoko mają Twoje dzieciaczki pomysły, udanej przeprowadzki, żeby szybko i sprawnie poszło :-)
Onesmile ciekawe te ćwiczenia wieczorne :-)
Emiliab Wszystkiego Naj Naj Najlepszego :-) mam nadzieję, że szybko przejdą Franiowi te odparzonka, ładnie podsumował całe przedstawienie hahah ubawiłam się:-) a współczuję nocki :-(
Thomas super, że odparzenia poszły niepamięć.
Ida jak dla mnie ten hortexowy jest fujjjjjjjjjjjj, taki domowy babciny jest pyszny, samej nigdy mi się nie udało takiego zrobić a nastrój nie najgorszy :-) a u Ciebie chyba też jest poprawa sądząc po dlugości i jakości wczorajszego posta :-) a co do mamy to zobaczysz, sama przyjdzie pierwsza :-)
Rysia a co z Twoim nastrojem i weną?
Roxannka super, że wynik badania zadowalający, że Patryk pójdzie do żłobka, choć dla każdej mamy będzie to dużo przeżycie i masz mieszane uczucia, moja pewnie też na jesień pójdzie jak tylko rozkręcą.
Makuc Alutek zasnął u siebie czy u Was? wyspałaś się?
Elwirka25 to super, że Oliwka spała całą nockę, a może marudna przez pogodę bo ostatnio to jakaś taka dziwna..., trzymam kciuki za wizytę i odezwij się
A tak poważnie to na razie znikam bo mam nowe zadanie więc muszę się skupić heh