reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam z rana, nocka przespana do 6 :-) teraz Oliwia udała się na pierwszą drzemkę a ja oczywiście w ramach pracy nadrabiam wczorajsze wieczorne zaległości z BB :-)

Czarodziejka i Krzyś mega gratulacje suwaczkowe :-)
Dziulka moja musi siedzieć przypięta, tak jest od samego początku i się przyzwyczaiła już.
Ladygab całkiem spoko mają Twoje dzieciaczki pomysły, udanej przeprowadzki, żeby szybko i sprawnie poszło :-)
Onesmile ciekawe te ćwiczenia wieczorne :-)
Emiliab Wszystkiego Naj Naj Najlepszego :-) mam nadzieję, że szybko przejdą Franiowi te odparzonka, ładnie podsumował całe przedstawienie hahah ubawiłam się:-) a współczuję nocki :-(
Thomas super, że odparzenia poszły niepamięć.
Ida jak dla mnie ten hortexowy jest fujjjjjjjjjjjj, taki domowy babciny jest pyszny, samej nigdy mi się nie udało takiego zrobić a nastrój nie najgorszy :-) a u Ciebie chyba też jest poprawa sądząc po dlugości i jakości wczorajszego posta :-) a co do mamy to zobaczysz, sama przyjdzie pierwsza :-)
Rysia a co z Twoim nastrojem i weną?
Roxannka super, że wynik badania zadowalający, że Patryk pójdzie do żłobka, choć dla każdej mamy będzie to dużo przeżycie i masz mieszane uczucia, moja pewnie też na jesień pójdzie jak tylko rozkręcą.
Makuc Alutek zasnął u siebie czy u Was? wyspałaś się?
Elwirka25 to super, że Oliwka spała całą nockę, a może marudna przez pogodę bo ostatnio to jakaś taka dziwna..., trzymam kciuki za wizytę i odezwij się

A tak poważnie to na razie znikam bo mam nowe zadanie więc muszę się skupić heh

Ostatnia edycja:
ooo EMIŚ urodzinowo świętuje dzisiaj :laugh2: WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ i mam nadzieję, że mąż Ci jakąś niespodziankę zapewni z okazji wiadomej:)))) no i jeszcze suwaczkowo gratuluję KRZYSIOWI CZARODZIEJKI :rofl2:
a to motto na dziś:
2896-b41412a52841ecbac7e1fe8673bf9900.jpg

;-)

KANIA Alutek zasnęła u nas, potem przeniosłam ja do jej legowiska, pospała tam do 3 i dawaj czadowala tak, że trzeba było ja u nas położyc i takim sposobem do 7.30 dospała :eek: dobrze, że chociaż Ty wyspana. Zazdroszczę. Mam nadzieję, że sil do pracy dzisiaj full masz?

Ostatnia edycja:
Makuc dzięki, sił nie brakuje tylko przez pogodę ciężki umysł a nowe zadanie więc nowy wysiłek umysłowy...współczuję Tobie, że Alutek znów dziś grandził.
Happy może tak wpadniesz powiedzieć jak tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Witam się

czarodziejka duuuuuuża buźka dla Krzysia!!!!! Gratki!!!!
emiliab STO LAT !STO LAT ! Wszystkiego Najlepszego kochana!!!

I chwalę,ze mój Dodo ma 4 kolejne zabki. To już razem osiem :-). Te cztery wyszky mu na raz!

Dziulka no fajny ten wózeczek
efa cieszę się ,ze jestes w domeczku :-), a co to za fucha Ci się trafila???Piszesz ,ze kontrowersyjny temat , ale ja z tych co wyznają zasadę 'nic co ludzkie nie jest mi obce'. Gratki dla Olcia za samodzielne zasypianie ;-)
Dobranocka a ten bukiet kwiatów to z jakiej okazji?
Elwirka jak nocka?
Kroma zazdroszczę siłki
ladygab ojjj faktycznie musisz mieć oczy dookola glowy przy takich pomyslach córci. Jejku jak dobrze ,ze mój starszy ma 10lat.
Emiliab głos oddany :-)
Ida ja zamiast na wyprze chodze do ciucholandu i takie ciuchy dostaję na malego ,ze uuuu. Większosc firmówki jak next , gap etc. I to za smieszne pieniądze.
Makuc oj popieram Cię z tym sokiem buraczanym . Stanowczo bleeee!
mała_mi jak tam Łuki?
Roxi no ja wiedzialam ,ze będzie książkowo na bioderkach, to byla czysta formalność ;-). A co do żłobka , to nic nie poradzisz .... kiedyś trzeba tą pępowinkę przeciąć :-(
moriam widzialam filmik. Jesteście piękni. Rodzinka jak z obrazka :-)
kania co to za nowe zadanie?
Happy, sheeney, natka!!!! łer ar ju????

elwirka to moze po tej drzemce wstanie wyspana i dobrym humorze?!

a ja wczoraj chcialam wrzucić kilka fotek z wesela , ale nie mialam sily. Po pracy pojechalam tylko do domu cos zjesc , potem do klientki . Wrócilam przed 9-tą , wzięłam kąpiel i padlam do łózka. Bylam mega zmeczona , a mimo to jakos nie moglam zasnąć.
Dzis lecę na imprezkę szkolną do mojego Mikolaja, przedstawienie z okazji Dnia mamy i taty ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry