ELWIRKA 25
Mamuśka
dziewczyny co jest dobrego jak ida zeby jakis zel czy cos doradzczie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba dobrze że jedziesz wtedy nad jezioro, bo pewnie bardzo żałowałabym tego że jesteś w Kraku a mnie nie ma tutaj.:-Mała Mi, moja ekipa jedzie do Kraka na Festiwal Kultury Żydowskiej jak ja w tym czasie będę nad jeziorem, więc się z nimi nie zabiorę, no i powód do spotkania z Tobą mi przepadnie!!!!!!!!!! :-( Ale skoro wyjeżdżasz to pewnie i tak bym Cię nie zastała.
a no nie wiem, ale niby skąd zachorował? Może za lekko go ubierałam, może przewiałam,eh nie wiem już sama.1) czemu Twoja?
2) Alutka za to w husteczkach nawilżonych się lubuje i ostatnio udało jej się nawet kawałek zjeść![]()
a no nie wiem, ale niby skąd zachorował? Może za lekko go ubierałam, może przewiałam,eh nie wiem już sama.
no dokładnie: ubolewam nad tym niemiłosiernie![]()
i

przyda się a leczenie tęsknoty. Kurcze dziwna sprawa:
:-

Mała_mi coby się nie zmarnowało jak rozdajesz to ja też poczęstuje się desperadosem bo energii coś mi wciąż brak i może to piffko co nieco mi pomoże

5 min na dupsku nie usiedzi! A to chciał pić, a to jeść, a to chce bajki albo nie on chce się turlać po podłodze
A kumpela lajcik
, a ja spocona
No ale i tak było bardzo milusio! Julka bardzo grzeczna była, dała popis raczkowania i stania :-) Zaraz doczytam co tam u Was ciekawego!