reklama

Październikowe Mamy 2010

KROMA widzę, że z tą "imponująca" miseczka nie jestem sama;)
ALICJA oby, oby. Mam nadzieję, że jakos się dogadamy i w końcu będę mogła odetchnąć jeżeli o finanse chodzi. Bo ja zawsze w czarnowidztwo sie bawię i snuje wizje najstraszniejsze ze strasznych

aaaa i zapomniałam:
SARISKO nie smutaj. Zuzek jeszcze tyle upadków zaliczy, że nawet ich spamiętac nie będziesz w stanie. Poza tym zawsze musi byc ten pierwszy raz (niezależnie czy o upadek czy np. o pierwszy krok chodzi) i nie wmawiaj sobie, że Twoja wina... Zreszta mi Alutka tez juz raz spadła z łóżka i ryku wtedy co niemiara bylo, bo na buzie zleciała. A statnio nad ranem jakieś "eee", "eee" takie ciche slyszę, otwieram oczy a tam Młoda koło łózka siedzi i maruda, bo jej się nie podoba, więc tez musiala fiknąć, no bo jeszcze jakieś 10min. wczesniej siedziała NA łózku a nie OBOK niego....:nerd:

reklama
E-lona,dobranocka ja się na kurację powiekszjącą biust pt”ciąża i karmienie” nie piszę. O nie!!! A to ze sznurkiem , dobre - hahaha
czarodziejka witaj w klubie
alicja tez myslalam ,ze jak się dlugo karmi to straty w piersiach są większe. Przy Mikolaju karmilam do roku i potem była tragedia , a teraz tylko 5miesięcy karmilam i jest tak samo ;-( . Chyba teoria się nie sprawdza.
Strip dokladnie mialam tak samo z tym biustem 70c a teraz 70b i to push up :-( buuuu
emiliab no to rewelka z tym domem nad morzem ;-) Ale traf!
Sarisa tulam Cię mocno! Takie rzeczy będą się zdarzac. Mój Dodo dziś znów cos zmajstrowal i walnął czolem w podłogę. Guza nie ma , a tak jak alicja napisala nasze caluski czynią cuda. Jestes wspanialą mamcią nie obwiniaj się. A te placzki to z czego jeszcze wynikają?
Kroma no musi być jakiś hormon , bo przeciez faceci , którzy chcą być kobietami cos zazywają i im cycki rosną. Poza tym moja sis robila kiedys jakieś testyhormonalne i jej wyszlo ,ze jakiegos hormonu ma 4 razy więcej niż norma . Mowi ,ze to na bank o cycki chodzi , bo ona ma wielkie , a jest drobniejsza ode mnie. Nie fair :-(
rysia no to szacun za Twoja robótkę!!!
makuc ja tez szukam sponsora co mi fundnie powiekszanie biustu ,... może jak hurtowo się zbierzemy to zniżkę dostaniemy? Tak 50%?A co do szefa to chyba z dobrymi wiesciami (ofertą) przyjdzie więc no stress bejbe!

ja tu sączę desperka mmmmm :-) , a sterta prania patrzy na mnie i czeka na wyprasowanie, a z pralki lukają następne rzeczy i mnie tylko denerwują grrrrrrr:-(

ogłaszam wszem i wobec : kroma to kłamczucha!!!! nie słuchajcie jej ,ze gruba i wogóle. Widzialam zdjęcia na zamkniętym. To piękna dziewczyna jest. kłamczucha , kłamczucha!!!! :-D

Ostatnia edycja:
DORIS wystaw pralkę za okno i będzie spokój :)) mnie ogolnie cały sajgon domowy wzywa trybem natychmiastowym, bo szefo ma do mnie do domu przyjechać (sama go zaprosiłam, gdyz uznalam, że w jakiejś kawiarni się niezręcznie czuć będę, tym bardziej, że on lublina nie zna...) więc w miare czystno być jakimś magicznym sposobem musi... Może w ramach relaksu wpadniesz posprzątac u makucka? ;) co do zniżki to hmm.. przy naszych zdolnościach to może i z 60% mniej by dalo rade wytargować ;-)

CZARODZIEJKA jak Krzysio? śpi już czy dalej maruda?

Dorisku na mnie niestety też czeka prasowanie.a zrobiłam dzis 3 prania :shocked2: I po co mi to było :confused2::errr:

Moje dziecko śpi,wreszcieeee.Pogardził mleczkiem,poszedł spać na głodnego,za to smoka niestety dałam,ale chyba bardziej mi byl potrzebny dla świętego spokoju niż jemu,ehh.No nic jutro znowu od rana będziemy uskuteczniać życie bez smoka.też bym chciała desperadosika...niestety mój szanowny małż wybył (znowu) do kolegi.A ja padam na pysk i tak się zastanawiam,kiedy ja siądę wreszcie spokojnie wieczorem,że będzie wszystko zrobione jak należy,posprzątane,poprasowane,tak że naprawdę nic ale to nic już nie trzeba robić i tylko jakis film i relaks.NIe pamiętam już takiego wieczoru....ale nie nie,nic z tego i tak mam zarąbisty humor,żebyście nie myślały;-)

czarodziejka to ja sie dziele desperadosikiem :-) i ciesze sie ,że z tym prasowaniem nie jestem sama. Ufff. Ja tez wlasnie walę się w czaszkę , po co ja to jeszcze piorę ?!

Aha. Jutro mnie nie będzie . jade do znajomych do domku w górach, bedzie grilek , robię salatke grecką i maselko czosnkowe do pieczonych ziemniaczków. Takze wybaczcie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry